Gość: valdik IP: *.debacom.pl 10.04.07, 00:15 Zajebiste na mase hahahha ćwicze 3 miesiace na siłce i jem ten dzem codziennie mam siłe za 2ch hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mody pudzian Dżem z mirabelek IP: 83.230.2.* 10.04.07, 00:18 ten drzem jest zajebisty.fest przyros az mi sie rozstepy zrobily.polecam go wsyztskim moijm kumplą co ostro ćwiczom.bedziemy wielcy ziomki i wsyztskie laski nasze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdiik Dżem z mirabelek IP: *.debacom.pl 10.04.07, 00:23 Ten dzem naprawde mi pomógł. Miałem problemy przy zatruciu. Juz po jednej łyżeczce tego specyfiku zwymiotowałem. Bóle szybko minely. Polecam go przy zatruciach szybko powoduje wymioty i jest szybkjo wchlaniany przez organizm. Jestem przedstawicelem firmy bebiko buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdik Dżem z mirabelek IP: *.debacom.pl 10.04.07, 00:25 Znam Jacka z Rokity niczego sie nie boje hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Dżem z mirabelek IP: *.um.wroc.pl 18.06.07, 14:32 Cukru 1,5 kg a mirabelek 1 kg*, 2kg*, 3 kg*. *wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena z Zawiercia Dżem z mirabelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:34 dzem jest pycha ale ty mój drogi juz mniej "zajebisty" - ps. polecam także naleweczke wiśniową własnej receptury i dzem z moreli:_))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś