GoĹÄ: m IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 03:31 Kto jest za ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: olo Re: Pryta & Co IP: *.consolidated.net 16.05.03, 04:28 No jak nie jak tak...czasami.Latem wieczorem w czasie urlopu taka pryte z kolega wlejemy pod prostym bylym GS sklepem.Z rok z watroby trzeba zrezygnowac ,ale klimat sie liczy.Ostatnie dwa lata byl to "BYK" ale raz mi sie trafilo jakies 2 lata temu Pitt Bull :).Cos w tym jest...pozdr ;) olo Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: Pryta & Co 16.05.03, 12:09 Ja kiedys pilam prytke o wdziecznej nazwie Tur. Picie bylo w celu probowania i eksperymentowania z trunkami w czasach szkoly sredniej. Nie powiem, zeby ten Tur mozna bylo porownywac z winem z dolnej polki, ale przez gardlo wchodzi. Dodam, ze degustacja odbyla sie pod jablonka w piekny wiosenny dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 14:17 Z mlodosci wczesnej w Wigraszku rozsmakowana bylam w czasie jednych wakacji. Potem juz tego eliksiru nie spotkalam. Kolega, znawca, twierdzil, ze to najlebszy wyrob jaki pil w tej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: Pryta & Co 16.05.03, 14:19 w moich stronach mówi się na to "bełt"... (ale też nie polecam) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 14:40 Nazw wdziecznych owego produktu tyle, co stron. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 16.05.03, 17:00 wrażenie mam całkiem wraże że wszyscy poza mną wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 17:15 Podpowiem wiec, ze alpaga, jeszcze na ten trunek sie mowi. Albo patykiem pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 18:08 uff, ja balem sie przyznac. na Czerniakow nie jezdzilem zbyt czesto.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 16.05.03, 18:27 aaaa. a to jedna z tych rzeczy ktore mnie w zyciu ominely. wstyd sie przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 18:35 Wzsystko jeszcze przed Toba. Wystarczy popasc w zle towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 18:51 Anielo, cala w Tobie nadzieja ,ze sie stoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 16.05.03, 18:53 aha jestescie moze ciekawi czy miedzy stolem a podloga wszystko po staremu? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 19:02 Tego nawet osobiscie sprawdzac nie musimy. Z gory wiadomo, ze stali bywalcy tam rezyduja. Bedziesz miala miekkie ladowanie, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 16.05.03, 19:07 a nie. na samo dno to mialam jednak nadzieje nie upadac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 19:20 Samo ono nie bedzie, tylko w licznym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 19:28 Czasami ponad stol wystajace, zlozone w talerzu z kotletem czy salatka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 20:05 " a kiedy znalazl sie na dnie, to uslyszal pukanie od spodu " Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 16.05.03, 20:42 Bo mu sie w glowie krecilo, a pukanie bylo z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 21:09 pobozne zyczenie. pil , to ma. alkohol to twoj wrog. wiec lej go w morde. polowa nieszczesc (szczesc tez , druga polowa) przez ALKO na tym swiecie. przerzutka na kbac ew. Mirinde. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pryta & Co 16.05.03, 21:15 Gość portalu: m napisał(a): > Kto jest za ? Dwa razy w życiu trunku tej klasy spróbowałam. Raz podgrzanego w czajniku elektrycznym z przyprawami i całkiem, całkiem wchodził. Drugi już bez dodatków, ale już nie wszedł, a absmak w ustach do dnia dzisiejszego czuję, choć lat już trochę upłynęło... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 21:25 wlasnie, ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pryta & Co 16.05.03, 21:35 Chciałoby się wiedzieć co? Ale się nie będzie. Nie ma to jak trochę tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Pryta & Co IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.03, 01:22 A z butelki syfonowej takiej na naboj Co2 smakuje jak szampan Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 05:40 czekamy teraz na przepis jak zrobic Campari z soku z czarnej porzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 17.05.03, 10:51 oraz jak zrobić łososia ze zwkłego karpia jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: Pryta & Co 17.05.03, 11:24 aniela_ napisała: > oraz jak zrobić łososia ze zwkłego karpia jestem ciekawa a to było kiedyś u Słodowego, ale tam chyba pokazywał jak sie robi rower z gumki i pokrywek o słoika... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Pryta & Co 17.05.03, 13:00 Anielo, Ty chyba po sklepach nie chodzisz. Od lat już jest makrela ala łosoś. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 17.05.03, 16:57 Kiedys robilam salatke krabowa z dorsza. Nikt sie nie kapnal. Najlepsza i wiarygodna wychodzila z rybki nie pierwszej swiezosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 17:08 teraz sie robi salatke "krabowa" z blekitka. z dorsza jest za droga. o kurwikach mi powiedz , Miltonio , please. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 17.05.03, 17:41 Wtedy dorsz byl najtansza ryba. Dla Ciebie wszystko: www.superexpress.pl/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_2.shtml Ps. Widzialam, widzialam. :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Pryta & Co IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 18:02 dziekuje. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pryta & Co 18.05.03, 16:31 taki zespol pankrokowy, co sie nie rozwinal. a ja sie nie rozwinelam razem z nim ;)) a to bylo nie wokol Was a wokol tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 18.05.03, 16:38 Ale my, nie chwalac sie w tym temacie kiedys bylismy. I tak zostalismy jak widze podmiotem poetyckim, bo rozumiem, ze to cytat z piesni byl. A czy Ty Anielo tam sztuke wokalna robilas, ze na brak rozwoju wspolna Wam, zwrocilas uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Pryta & Co IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 16:41 a nene sluchawszy ich ostatnio na zywo stwierdzilam ze sie w ogole nie rozwineli. w ogole. a i tak mi sie podobali. to chyba swiadczy ze sie wespol gdzies zatrzymalismy Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pryta & Co 18.05.03, 16:46 Czesto rozwoj zbyt latwy malo korzystny sie okazuje. Albo pozorny, wiec moze lepiej w miejscu sie zatrzymac, niz brnac za wszelka cene dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Pryta & Co IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 16:47 wszystko zalezy od wysokości tej wszelkiej ceny oraz czy jest do negocjacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk punk rulez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.05.03, 18:24 Aniela - Bruksela. ( ma tam szanse na prace w/g mnie bo mowi o negocjacjach) . byc moze zamiast je uskuteczniac. ale co tam ! aby kasa szla. to i my z ziemi wloskiej pojdziemy. czemu Wlosi tacy chudzi skoro makaronami atakowani ze wszystkich stron ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: punk rulez 19.05.03, 13:40 Bo tak naprawde tego makaronu duzo nie jedza, tylko czesto. I winem popijaja, co najwyrazniej szybszemu spalaniu sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: punk rulez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.03, 16:45 ide sobie wic zapalic szklaneczke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: punk rulez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.03, 17:14 niya tam. w drodze do dobrej restauracji Montana. zapraszam Was TRZY. ( :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: punk rulez IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.03, 17:26 to bylby dzien mojego zywota na wieki lub miesiace nawet. pot zrasza. od Unii Lubelskiej do Unii Swiatowej, jak juz sie za lby wezma. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: punk rulez 19.05.03, 17:33 Az tak sie przestraszyles? To powaznie musimy sie zastanowic nad tzw. mila niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: punk rulez 19.05.03, 21:45 Ale z Ciebie Milton niedomyslna kobieta. Nie wpadlas na to, ze Kanuk juz dawno w tej Montanie kolejna szklaneczke wychyla, bo juz potrójne widzenia go mecza. TRZY was zaprosil, a jest was DWIE: Ty i Aniela. Moze on trójdymensionalnie widzi. Okulary D3 Odpowiedz Link Zgłoś