Gość: Marcin IP: 212.160.183.* 06.02.02, 11:26 Pączki i inne tłustoczwartkowe smakowitości. Jakie sklepy/piekarnie/cukiernie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 11:39 Marcin napisał(a): > Pączki i inne tłustoczwartkowe smakowitości. > Jakie sklepy/piekarnie/cukiernie polecacie? Sklep spożywczy na pl. Solnym. Nie wiem gdzie się zaopatrują, ale mają dobre pączki. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 10.197.112.* 06.02.02, 12:00 Tylko u Spychały, na Pereca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.eck-sa.krakow.pl 06.02.02, 12:43 Pączki są niezdrowe. Polecam żarcie z małą zawartością tłuszczy i bez słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 12:46 Gość portalu: macio napisał(a): > Pączki są niezdrowe. Polecam żarcie z małą zawartością tłuszczy i bez słodyczy. Tzn. schabowy z kiszoną kapustą. :))) A pączki - u mnie nr 1 Wolak. Byc może dlatego, że blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irma Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 3.40.128.* 06.02.02, 15:09 Spiesznie donosze, ze paczki Wolaka mozna kupic na Wita Stwosza w niedawno otwartej cukierence. Wita Stwosza, tam, gdzie slynny Witek. Cukierenka naprzeciwko Banku PKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 10.197.112.* 06.02.02, 15:17 Gość portalu: Janek napisał(a): A pączki - u mnie nr 1 Wolak. Byc może > dlatego, że blisko. Muszę z Toba polemizować jeżeli chodzi o paczki, Wolak mi wyjatkowo nie smakuje, wszystko ma jakiś taki posmak, czuć nieświeży tłuszcz. Byc może się zmienił, bo ostatnio jadłam ciastka od Wolaka kilka lat temu, ale wtedy skutecznie mnie zrazili do swoich wyrobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 16:56 Spróbuj kiedyś przy okazji. Ja nigdy zawiedziony nie byłem. Reklamy nie robię, bo temu panu klientów nigdy nie brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś