Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepsze pączki

IP: 212.160.183.* 06.02.02, 11:26
Pączki i inne tłustoczwartkowe smakowitości. Jakie sklepy/piekarnie/cukiernie
polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dari Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 11:39
      Marcin napisał(a):
      > Pączki i inne tłustoczwartkowe smakowitości.
      > Jakie sklepy/piekarnie/cukiernie polecacie?

Sklep spożywczy na pl. Solnym.
      Nie wiem gdzie się zaopatrują, ale mają dobre pączki.

pozdrawiam
      Dari

• Gość: nell Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 10.197.112.* 06.02.02, 12:00
      Tylko u Spychały, na Pereca.
    • Gość: macio Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.eck-sa.krakow.pl 06.02.02, 12:43
      Pączki są niezdrowe. Polecam żarcie z małą zawartością tłuszczy i bez słodyczy.
      • Gość: Janek Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 12:46
        Gość portalu: macio napisał(a):

> Pączki są niezdrowe. Polecam żarcie z małą zawartością tłuszczy i bez słodyczy.

Tzn. schabowy z kiszoną kapustą. :))) A pączki - u mnie nr 1 Wolak. Byc może
        dlatego, że blisko.
        • Gość: Irma Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 3.40.128.* 06.02.02, 15:09
          Spiesznie donosze, ze paczki Wolaka mozna kupic na Wita Stwosza w niedawno
          otwartej cukierence. Wita Stwosza, tam, gdzie slynny Witek. Cukierenka
          naprzeciwko Banku PKO.
        • Gość: nell Re: Gdzie najlepsze pączki IP: 10.197.112.* 06.02.02, 15:17
          Gość portalu: Janek napisał(a):

A pączki - u mnie nr 1 Wolak. Byc może
          > dlatego, że blisko.
          Muszę z Toba polemizować jeżeli chodzi o paczki, Wolak mi wyjatkowo nie smakuje,
          wszystko ma jakiś taki posmak, czuć nieświeży tłuszcz. Byc może się zmienił, bo
          ostatnio jadłam ciastka od Wolaka kilka lat temu, ale wtedy skutecznie mnie
          zrazili do swoich wyrobów.

• Gość: Janek Re: Gdzie najlepsze pączki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 16:56
            Spróbuj kiedyś przy okazji. Ja nigdy zawiedziony nie byłem. Reklamy nie robię,
            bo temu panu klientów nigdy nie brakowało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka