Dodaj do ulubionych

Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek za...

01.12.09, 19:26
W moim subiektywnym odczucie jest to najgorsza firma deweloperska
spośród wszystkich działających na lokalnym rynku. Kupiłem kiedyś
mieszkanie od pana Ludkowskiego i do dzisiaj sobie pluję w brodę
(mimo że kupione we właściwym czasie trzykrotnie zyskało na
wartości)...
Obserwuj wątek
    • Gość: FrE Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 19:39
      a ja mam jakieś rusztowania i szalunki w ogródku!
      Mógłbym ich dokapitalizować!!!
      • Gość: dw Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 19:44
        a najlepsze to są te dwa palce na zdjęciu!1
        Brawo fotograf
    • Gość: mamentum_vivale Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 19:42
      Panie Bachmann,
      a dlaczego?
      proszę o konkrety!
      • membrum_virile Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek 02.12.09, 11:42
        Lieber mamentum-vivale!
        Könntest du mir bitte sagen (im Geheimen, natürlich...), warum
        glaubst du, dass ich Klaus bin?
    • maklyz Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek za... 01.12.09, 23:02
      Czy to jest ten Ludkowski, co wiosną bez zezwolenia organizował
      mecze piłkarskie i kupił zespół II ligi, na który go nie stać?
      • membrum_virile Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek 02.12.09, 07:25
        Tak, to ten sam, który otworzył targowisko przy Wróblewskiego, a
        potem zwinął i przeniósł w okolice Młyna.
        Targowisko działało bez stosownych zezwoleń.
        • Gość: XXX Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: 79.110.196.* 02.12.09, 07:49
          I to ta firma co z Gantem robia cudowne interesy a mieszkania i lokale nadaja
          sie do remontu ale nie poprawiaja ich sami w ramach gwarancji ale sprawy tocza
          sie w sadach tacy sa zawsze fachowi ,wszedzie problemy ,fuszerka na kazdej
          inwestycji wiec trzeba sie zastanowic zanim cokolwiek sie kupi od takich inwestorow
          • Gość: Dzeus Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:27
            Ja tam mieszkam w bloku ganta i jedyne na co narzekałem to opóźnienie w wydaniu
            aktu notarialnego. Minęły już dwa lata i nic się nie sypie jak sugerujesz :P
            • Gość: clank Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: 194.146.120.* 03.12.09, 13:54
              Ja też mieszkam chyba w tym samym budynku od ganta który jakoś do użytku nie
              może zostać oddany a więc brak aktu notarialnego, wpisu do hipoteki, podwyższony
              kredyt o 1.5%.. Nic się nie sypie ale budynek postawili krzywo. Ja akurat
              dostałem 4m2 więcej z czego za 2m2 musiałem zgodnie z umową dopłacić. Miły
              prezent ale też świadczy o 'fachowcach' z Intakusa. Ściany trzeba było równać i
              gładzić. Rura od ciepłej wody uszkodzona przez co przez jakiś czas podlewało mi
              mieszkanie. Najpierw chcieli ponieść koszty potem się wyparli (sugerowali abym
              wszystko rozebrał) Oczywiście wiedzą, że nie każdy ma ochotę przez wiele
              miesięcy się sądzić to sobie partaczą..
              • Gość: Dzeus Re: Intakus wchodzi na giełdę - w środę początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 21:32
                W moim przypadku akt już mam i bank nie robił mi dodatkowych kosztów. Wiem
                natomiast, że inni m.in. Ty czekają dłużej :/ Lipa z tymi podwykonawcami bo to
                właściwie od nich dużo zależy przy odbiorze budynku zwłaszcza jeśli mają sporo
                poprawek do zrobienia. U mnie nie było dużo roboty i uwinęli się sprawnie.
                Kosztów nie ponosiłem żadnych bo wykonanie poprawek miałem zagwarantowane w umowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka