sanyu 25.05.07, 10:34 słuchajcie czy do Pragi to rzeczywiście trzeba lecieć przez Zurich? nie znalazłam bezpośrednich połaczeń tańszych niż 2000pln. Za tyle to można lecieć do Bangkoku!! szok. a może lepiej sie oplaca pociąg? jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Praga latem.. 25.05.07, 12:50 sanyu napisała: > słuchajcie czy do Pragi to rzeczywiście trzeba lecieć przez Zurich? podejrzewam, ze i przez Bilbao tez sie da... > nie znalazłam bezpośrednich połaczeń tańszych niż 2000pln. Za tyle to można > lecieć do Bangkoku!! szok. a może lepiej sie oplaca pociąg? jak sądzicie? SKĄD chcesz leciec?????????????? Do Pragi lata z KRK : www.czechairlines.pl/pl/poland/pl_home.htm z WAW:LOT albo w/w Czeskie Linie, sa to loty bezposrednie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Praga latem.. 25.05.07, 14:17 widzisz mi wyskakiwały połaczenia wyłącznie przez Zurich, sprawdzałam na ogólnych stronach, niewazne jakie linie. a ta którą podajesz (thanks a lot) cena wychodzi 1270 złotych (mowa o 2 osobach dorosłych) !!no chyba da się taniej? stad zastanawiam sie nawet nad pociągiem :((( P.S. leciałabym z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Praga latem.. 25.05.07, 14:21 na przyszlosc polecam: www.pasazer.com/ z prawej strony wybierasz sobie lotnisko i pokazuje Ci polaczenia z roznych lotnisk w Polsce:-) Pociag tez jest jakims rozwiazaniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś