lulek197000 04.01.10, 22:52 właśnie odkryłem extra zespół jazzowy, pochodzący z Wrocławia :):):) Mikromusic - słyszeliście o nim? warto posłuchać, polecam:) www.myspace.com/mikromusic mikromusic.muzzo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ucho Digit All Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 00:04 Digit All Love jest lepszy, też z Wrocławia i też z Natalią Grosiak. Warto posłuchać, polecam:) www.myspace.com/digitalllove digit-all-love.com Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Digit All Love 12.03.10, 22:45 Nie chciałbym psuć entuzjazmu, ale zespół Mikromusic znany jest już od 4 lat. Po raz pierwszy usłyszałem go w Trójce w roku 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colargol Re: Digit All Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:16 nie mogę się doczekać kiedy wokalistka będzie miała 50 lat i dalej będzie śpiewać "Krecikiem", tzn. rozkosznym maleństwem..To będzie coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubic Re: Digit All Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 15:59 Grosiak już przynudza, nie rozwija się. Położyła nową płytę DAL i aż dziwne, że muzycy z zespołu tego nie wyczuli. Szkoda płyty. Mogliby zmienić wokalistkę, bo mają potencjał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musicmaniac Re: Digit All Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 20:45 > Szkoda płyty. Mogliby zmienić wokalistkę, bo > mają potencjał. Nudna ta nowa płyta, co w dużej mierze jest "zasługą" wokalistki. Odpowiedz Link Zgłoś