Dodaj do ulubionych

JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 20:40
Hej:) Mam ogromna prosbe. Pamietasz jeszcze rewolucje obrazkowa? Mowiles, ze
zapisales sobie ta strone. Masz to jeszcze? Bardzo potrzebuje!

Zsypek
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 22:33
      Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917.
      • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 22:49
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917.

Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala jeden
        melon. Animowany gif.
        • Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 22:59
          Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
          >
          > > Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917.
          >
          > Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala jeden
          > melon. Animowany gif.

Jest i ten jak republikanin wali demokrate. Cos pieknego!!:))
          • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:02
            Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Janek napisał(a):
            > >
            > > > Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917
            > .
            > >
            > > Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala je
            > den
            > > melon. Animowany gif.
            >
            > Jest i ten jak republikanin wali demokrate. Cos pieknego!!:))

Masz calosc?!!!!!!! To wiecej niz marzylem!!!!!! Dawaj zaraz, w te pedy!
        • Gość: Janek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:57

>
          > Ty sie Janku nie wtracaj.

Zsypku. To takie mnie podziękowanie spotkało za to, że ważny i pilny wątek z
          nizin wyciągnąłem??????
    • Gość: Jajaccek Re: ZSYPEK!! Jejestem IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 22:58
      Strone mam i chetnie wysle.Byla to wspaniale noc. I czulismy obaj pismo nosem.
      Nie omieszkalem wyslac do znajomych, ale nie wiem, czy maja. Ja do siebie
      wyslalem z 3x>:))))
      • Gość: Zsypek Re: ZSYPEK!! Jejestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:01

> Strone mam i chetnie wysle.Byla to wspaniale noc. I czulismy obaj pismo nosem.
        > Nie omieszkalem wyslac do znajomych, ale nie wiem, czy maja. Ja do siebie
        > wyslalem z 3x>:))))

Zycie mi ratujesz!!!!!!! Walnij ja na moje konto w Wirtualnej Polsce:
        zsypek@wp.pl Ja juz tam pedze i wisze nad skrzynka z jezorem na brodzie! Moi
        znajomi mnie o nia nekaja:))))))))
    • Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:05
      Za 10 min. Bo mi klient przyniosl money.:)))))))))!!
      PS. 1$ amerykanski= 36.000 afgani.
      • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:08

> Za 10 min. Bo mi klient przyniosl money.:)))))))))!!
        > PS. 1$ amerykanski= 36.000 afgani.

Business First. I'll wait patiently.

• Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:12
          Poszly konie po betonie.Potwierdz, czy jest animacja. Bo przy wysylaniu Outlook
          sie zastrzega.Pozdr.To jest HISTORYCZNA stronka.
          • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:13

> Poszly konie po betonie.Potwierdz, czy jest animacja. Bo przy wysylaniu Outlook
            >
            > sie zastrzega.Pozdr.To jest HISTORYCZNA stronka.

Juz tam lece. Zaraz wracam. STAY TUNED.
            • Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:20
              Zabawa byla swietna, tamtej nocy.:))) Ciekaw jestem ilu jeszcze Forumian ma te
              strone??? Oprocz nas.Pozdr.
              • klinta Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! 12.02.02, 23:22
                no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale
                bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym
                prosila...
                • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:27
                  klinta napisał(a):

> no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale
                  >
                  > bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym
                  > prosila...

Klinta, uwierz mi na slowo. Na Forum nie mozna. Za to byly bany.

hehehehehehe Mam to! It's perfect!
                • Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:39
                  klinta napisał(a):

> no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale
                  >
                  > bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym
                  > prosila...

Nie wiem, Klinta, czy to sie otworzy na poczte gazety. To jest HTML.Animacja.
            • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:24
              o yeah, uou yyeeaaaahh, come, come, come ... there you are, come, come,
              yyyeaaaaaaahhhhhhhrrrr.....

Got them, fucking animals!!!!!

• Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:36
                Zsypku, warto opisac tamta noc. Zdaje sie ze bylismy tylko w dwojke. Niezlego
                figla wtedy zrobiles na naszym Forum. Dzieki tobie udalo mi sie pare swoich
                obrazkow wsadzic. Niestety za krotki trening. a admin, zabawke
                zabral.:)))))))!!!!
                • Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:51

> Zsypku, warto opisac tamta noc. Zdaje sie ze bylismy tylko w dwojke. Niezlego
                  > figla wtedy zrobiles na naszym Forum. Dzieki tobie udalo mi sie pare swoich
                  > obrazkow wsadzic. Niestety za krotki trening. a admin, zabawke
                  > zabral.:)))))))!!!!

Powiem tak. Robie strone www o takiej ekipie na Forum Swiat, A to bedzie strona
                  wejsciowa. Padam do twoich kolan, unizenie.

hehehehe

• Gość: Zsypek Re: JAJACEK, DZIEKIIIIIII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:33
      To ja sie teraz w przyspieszonym tempie oddalam w kierunku skrzynki pocztowej. Ty
      mnie zrozumiesz, ze na ciebie nie czekam z podziekowaniami. Sam to juz
      przechodziles.

:)))))))))))))))))))))
      • klinta Re: JAJACEK, DZIEKIIIIIII 12.02.02, 23:37
        zsypku,wobec tego prosze indywidualnei o przekazanie adresu... rozbudizliscie
        niebezpiecznie moja ciekawosc :)
        • Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:43
          Klinto, adres nie istnieje, admin zabanowal Forum i wykasowal strony. Ale
          zdazylem wyslac krajowa do siebie i ocalala.Wroclawska niestety nie.A Zsypek
          mial wtedy wyklad. Warszawa miala 9 obrazkow.Alez mialem radoche:)))
          • klinta Re: Do Klinty. 12.02.02, 23:44
            to jak to mozna znalezc???
            • Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:52
              klinta napisał(a):

> to jak to mozna znalezc???

Strona jest dozwolona od 18lat .Mam ja w prywatnej poczcie.Nie ma jej na serwrze.
              • Gość: Zsypek Re: Do Klinty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:54

> klinta napisał(a):
                >
                > > to jak to mozna znalezc???
                >
                > Strona jest dozwolona od 18lat .Mam ja w prywatnej poczcie.Nie ma jej na serwr
                > ze.

Nie dawaj jej, hihihihi. Jak to malolata to ja zdeprawujesz i co? Wpadlem na
                chwile, raz jeszcze dzieki, teraz bede wisial na emailu:))))))))

• klinta Re: Do Klinty. 13.02.02, 00:04
                  zsypek ma kreche widze,ze dostal co chcial i przestal byc mily!!
                  bardzo bym chcial zobaczyc czym sie tak bardzo cieszycie...
                  • Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 00:07
                    A masz 18lat skonczone?? Zsypek jest teraz napalony!!!A nie niemily.On wtedy
                    sie zagotowal.:)))))))
                • Gość: Jajaccek Re: Do Zsypka!! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 00:05
                  Ciesze, ze dostales:)))W koncu to Ty miales wyklad. I to teraz procentuje.
                  Czulem, ze to sie jeszce moze przydac.Nawet napisalem do ciebie na Forum, ze
                  mam.Pzdr.
    • Gość: Zsypek Ja was wszystkich przepraszam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 00:46
      A szczegolnie Jajacka, ze nie poczekalem az wrocil. Ja cos teraz robie z ta
      strona i potem ci wszystko powiem, ale dopiero po niedzieli, nprawde nie moge
      inaczej.

Klinte i Janka tez przepraszam. Klinta, Jajacek ci tego naprawde nie moze puscic,
      bo za to byly bany i ciezka harowka, bo niektorzy musieli zmieniac swoje ip.
      Jajacek wie co mowi. Janek, tobie dzieki za podniesienie watku do gory. Swinia
      jestem.

• lalaccek Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 00:52
        Forum ma to do siebie, ze wiekszosc z nas moze sobie wchodzic i wychodzic,
        kiedy jest mu wygodnie.I to jest swietne.Ciekawe co tam kombinujesz.?? Taki
        numer, sie chyba, niepredko powtorzy.:)))
        • klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 05:59
          alez ja prosze tylko jajacka zeby mi to przeslal tak jak tobie...wiec nie
          rozumeim czemu nei moze tego zrobic...skoro tobie mogl przeslac mi chyba tez
          nie??? i obrazacie wszystkich nieletnich tymi dopytywankami z wieku...
          solidaryzuje si ez nimi,co nie znaczy,z emam 18 lat lub mniej...
          • Gość: Jajaccek Re: Ja was wszystkich przepraszam! IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 06:20
            Ale ja Klinto, twojego adresu nie mam.A na poczte gazety nie wysle bo ta
            otwiera tylko prosty text.I nie bedzie efektu.
            • klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 06:28
              az sluze z radoscia :) klinta@e-garfield.com
              • Gość: Gregor Re: Ja was wszystkich przepraszam! IP: 212.160.90.* 13.02.02, 10:39
                Tak czytam wasze posty i tez mie ciekawosc zdziera co tez to moze byc????
                Chetnie bym sie dowiedzial jesli mozna to na gregorza@poczta.onet.pl !!!! Bede
                dozgonie wdzieczny, a moje prymitywne instynkty zostana w pelni zaspokojone :)))
                • klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:11
                  dziekuje jajacku :)bardzo dziekuje ;)
                  • klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:46
                    ale nie chca mi sie otworzyc jajacku 4 obrazki :( arbuza mam :) ale demokratat
                    i republikanin o ktorym bylo tyle mowy pozostal zagadka :)
                    jak ci to nei sprawi trudnosci to moze wytlumac zmi czy mzona jakos to
                    otworzyc...
                    a rysuneczkirzeczywiscie niczego sobie :) he he he :)

i jeszcze jedno (z czystej ciekawosci) jaki wyklad mial zsypek i czmeu to mialo
                    znaczneie???? ajkos nie moge si epolapac
                    • klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:54
                      i dziekuje pieknie wszystko dziala jak nalezy :)

pozdrawiam serdecznie :)

zsypka tez chociaz byl niemily ;)
                    • Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 11:14
                      klinta napisał(a):

> ale nie chca mi sie otworzyc jajacku 4 obrazki :( arbuza mam :) ale demokratat
                      > i republikanin o ktorym bylo tyle mowy pozostal zagadka :)
                      > jak ci to nei sprawi trudnosci to moze wytlumac zmi czy mzona jakos to
                      > otworzyc...
                      > a rysuneczkirzeczywiscie niczego sobie :) he he he :)
                      >
                      > i jeszcze jedno (z czystej ciekawosci) jaki wyklad mial zsypek i czmeu to mialo
                      >
                      > znaczneie???? ajkos nie moge si epolapac

Demokraci i Republikanie, to dwie przewodnie partie. Symbolami ich sa ;slon i
                      osiol.Ta animacja , w emblemacie Stanow, to wlasnie obraz STOSUNKU:)), jednech do
                      drugich.
                      Tamtej nocy na Forum Swiat, pojawily sie fotki i te animacje. Zsypek przeniosl
                      je na nasze Forum i i wyjasnial jak wmontowac w teksty cos wesolego.Pierwszym
                      obrazkiem byl ;symbol czatu(usmiechniete slonko), potem kilka zdjec i takie
                      roznosci.Kilku Forumowiczow obecnych wtedy mialo niezly ubaw. Najwazniejsza byla
                      jednak atmosferka, jaka sie wytworzyla na Forum. Kilka osob bioracych udzial w
                      Forum tamtaj nocy, mialo niezly ubaw. Smak "owocu zakazanego" .A poniedzialek
                      admin sie zorientowal i zabawki pozabieral.
                      • Gość: duzY DO Jajaccka IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 13:44
                        Nie byłbym soba jakbym i ja nie poprosił podesłanie tego na adrtes:
                        wiesiek@ppltd.com.pl
                        • Gość: Jajaccek Re: DO DuzYego IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 16:10
                          Gość portalu: duzY napisał(a):

> Nie byłbym soba jakbym i ja nie poprosił podesłanie tego na adrtes:
                          > wiesiek@ppltd.com.pl

Adres zabanowany:(((((((
                          Ale strona mi zostala.:)))))
                          • Gość: duzY Do Jajaccka IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 16:11
                            Podeslij stronę jako plik.
                            • Gość: Jajaccek Re: DO DuzYego IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 16:18
                              Gość portalu: duzY napisał(a):

> Podeslij stronę jako plik.

Poszlo. Napisz czy animacja chodzi..Pozrd.
                              • Gość: duzY Do Jajaccka IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 16:24
                                thx, jest OK
    • Gość: tyrysek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:17
      Jajacku, czemu nikt nic nie pisze?
      • Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:33
        Pisze pisze:)))
        Ps. Od Gregora nie dostalem potwierdzenia poczty.
        • Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:36
          czasem bezsenna noc atakuje tuz przed zasnieciem
          a u Ciebie wieczor...
          • Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:41
            Wieczor ok 19:00. Wczoraj spalem tylko 2 godz.Co za zycie:)))
            • Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:43
              czy usmiech swiadczy o milej przyczynie zarwania nocy?
              • Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:47
                Wyjasnienie jest proste. Watek "Konkurs literacki", czy polliteracki??
                • Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:49
                  znowu wina Adama? ;-)
                  • Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:59
                    To nie wina. To bylo wspaniale.Sluchalismy transmisji bezposredniej radia 1030.
                    To nas wprawilo w taki nastroj, ze zrezygnowalismy z wycieczki. A mielismy juz
                    ze 150km ujechane.:)
                    • Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 02:03
                      nie ma to jak radio ;-)
                      • Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 15.02.02, 02:07
                        Nie ogladale dawno TV, ale tutaj nie bylo moana ogladac na zywo.A transmisja
                        byla tak ekspresyjna, ze dostalem kota.:)))Choc na codzien opanowany jestem.
    • _helga REWOLUCJA WIECZNIE ZYWA 29.09.02, 01:19
      Wlasnie komus sie znowu rewolucja obrazkowa przypomniala:))

To puszczam ta strone, ktora wtedy udalo sie nam ocalic od zapomnienia dzieki
      Jajackowi. Przepraszam ze troche inne literki, ale arkusza stylow nie ma, stad
      roznice. Za to linki dzialaja i prowadza do archiwum forum, oczywiscie za
      wyjatkiem nadmiernie entuzjastycznych, ktore admin wyrzucil.

helga.netfirms.com

Czy ktos jeszcze pamieta ten dzien heroiczny na forum?
      • Gość: jajaccek Re: REWOLUCJA WIECZNIE ZYWA IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 29.09.02, 08:07
        Ale niespodziewajka!!!:)))Alez to byl ubaw.Ze swiadomoscia, ze psikus,
        rano ,ulegnie bezwzglednej terminacji przez "wadze" Forum. A tu takie kuku!
        Geba mi sie smieje na wspomnienie Tmtej nocy.I rywalizacja Wroclawia z innym
        miastem w umieszczaniu obrazkow na Forum, wg. wskazowek Prof. Zsypka.:)

No i jeszcze niedawno prosilem osoby do ktorych wyslalem w/w strone o
        przyslanie (sam stracilem dane- wiecie jak to jest) i sie okazalo, ze oni tez
        musieli formatowac "twarde" w tzw. miedzyczasie. A tu, prosze- stronka
        powstala.Serdecznie Pozdrawiam.:))

PS.Wlasnie wrocilem z czegos co tubylcy nazywaja - "Skavenger hunt".Zmeczony i
        przegrany (III miejsce na 3 mozliwe). A ta REWOLUCJA od razu mnie postawila na
        bacznosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka