Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 20:40 Hej:) Mam ogromna prosbe. Pamietasz jeszcze rewolucje obrazkowa? Mowiles, ze zapisales sobie ta strone. Masz to jeszcze? Bardzo potrzebuje! Zsypek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 22:33 Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 22:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917. Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala jeden melon. Animowany gif. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 22:59 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917. > > Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala jeden > melon. Animowany gif. Jest i ten jak republikanin wali demokrate. Cos pieknego!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:02 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > Jajaccku. Tu chodzi o te obrazki z messy na Aurorze. Październik 1917 > . > > > > Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala je > den > > melon. Animowany gif. > > Jest i ten jak republikanin wali demokrate. Cos pieknego!!:)) Masz calosc?!!!!!!! To wiecej niz marzylem!!!!!! Dawaj zaraz, w te pedy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:57 > > Ty sie Janku nie wtracaj. Zsypku. To takie mnie podziękowanie spotkało za to, że ważny i pilny wątek z nizin wyciągnąłem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ZSYPEK!! Jejestem IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 22:58 Strone mam i chetnie wysle.Byla to wspaniale noc. I czulismy obaj pismo nosem. Nie omieszkalem wyslac do znajomych, ale nie wiem, czy maja. Ja do siebie wyslalem z 3x>:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZSYPEK!! Jejestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:01 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Strone mam i chetnie wysle.Byla to wspaniale noc. I czulismy obaj pismo nosem. > Nie omieszkalem wyslac do znajomych, ale nie wiem, czy maja. Ja do siebie > wyslalem z 3x>:)))) Zycie mi ratujesz!!!!!!! Walnij ja na moje konto w Wirtualnej Polsce: zsypek@wp.pl Ja juz tam pedze i wisze nad skrzynka z jezorem na brodzie! Moi znajomi mnie o nia nekaja:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:05 Za 10 min. Bo mi klient przyniosl money.:)))))))))!! PS. 1$ amerykanski= 36.000 afgani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:08 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Za 10 min. Bo mi klient przyniosl money.:)))))))))!! > PS. 1$ amerykanski= 36.000 afgani. Business First. I'll wait patiently. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:12 Poszly konie po betonie.Potwierdz, czy jest animacja. Bo przy wysylaniu Outlook sie zastrzega.Pozdr.To jest HISTORYCZNA stronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:13 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Poszly konie po betonie.Potwierdz, czy jest animacja. Bo przy wysylaniu Outlook > > sie zastrzega.Pozdr.To jest HISTORYCZNA stronka. Juz tam lece. Zaraz wracam. STAY TUNED. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:20 Zabawa byla swietna, tamtej nocy.:))) Ciekaw jestem ilu jeszcze Forumian ma te strone??? Oprocz nas.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! 12.02.02, 23:22 no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym prosila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:27 klinta napisał(a): > no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale > > bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym > prosila... Klinta, uwierz mi na slowo. Na Forum nie mozna. Za to byly bany. hehehehehehe Mam to! It's perfect! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:39 klinta napisał(a): > no to moglibyscie bezczelnie sobei nie przesylac adresu zewnetrznym kanalem,ale > > bezposrdenio na forum,co jajacku??? ciekawosc mnei zzera,wiec bardzo bym > prosila... Nie wiem, Klinta, czy to sie otworzy na poczte gazety. To jest HTML.Animacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:24 o yeah, uou yyeeaaaahh, come, come, come ... there you are, come, come, yyyeaaaaaaahhhhhhhrrrr..... Got them, fucking animals!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:36 Zsypku, warto opisac tamta noc. Zdaje sie ze bylismy tylko w dwojke. Niezlego figla wtedy zrobiles na naszym Forum. Dzieki tobie udalo mi sie pare swoich obrazkow wsadzic. Niestety za krotki trening. a admin, zabawke zabral.:)))))))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:51 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Zsypku, warto opisac tamta noc. Zdaje sie ze bylismy tylko w dwojke. Niezlego > figla wtedy zrobiles na naszym Forum. Dzieki tobie udalo mi sie pare swoich > obrazkow wsadzic. Niestety za krotki trening. a admin, zabawke > zabral.:)))))))!!!! Powiem tak. Robie strone www o takiej ekipie na Forum Swiat, A to bedzie strona wejsciowa. Padam do twoich kolan, unizenie. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JAJACEK, DZIEKIIIIIII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:33 To ja sie teraz w przyspieszonym tempie oddalam w kierunku skrzynki pocztowej. Ty mnie zrozumiesz, ze na ciebie nie czekam z podziekowaniami. Sam to juz przechodziles. :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: JAJACEK, DZIEKIIIIIII 12.02.02, 23:37 zsypku,wobec tego prosze indywidualnei o przekazanie adresu... rozbudizliscie niebezpiecznie moja ciekawosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:43 Klinto, adres nie istnieje, admin zabanowal Forum i wykasowal strony. Ale zdazylem wyslac krajowa do siebie i ocalala.Wroclawska niestety nie.A Zsypek mial wtedy wyklad. Warszawa miala 9 obrazkow.Alez mialem radoche:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 12.02.02, 23:52 klinta napisał(a): > to jak to mozna znalezc??? Strona jest dozwolona od 18lat .Mam ja w prywatnej poczcie.Nie ma jej na serwrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Do Klinty. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 23:54 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > klinta napisał(a): > > > to jak to mozna znalezc??? > > Strona jest dozwolona od 18lat .Mam ja w prywatnej poczcie.Nie ma jej na serwr > ze. Nie dawaj jej, hihihihi. Jak to malolata to ja zdeprawujesz i co? Wpadlem na chwile, raz jeszcze dzieki, teraz bede wisial na emailu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Do Klinty. 13.02.02, 00:04 zsypek ma kreche widze,ze dostal co chcial i przestal byc mily!! bardzo bym chcial zobaczyc czym sie tak bardzo cieszycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 00:07 A masz 18lat skonczone?? Zsypek jest teraz napalony!!!A nie niemily.On wtedy sie zagotowal.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Zsypka!! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 00:05 Ciesze, ze dostales:)))W koncu to Ty miales wyklad. I to teraz procentuje. Czulem, ze to sie jeszce moze przydac.Nawet napisalem do ciebie na Forum, ze mam.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Ja was wszystkich przepraszam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 00:46 A szczegolnie Jajacka, ze nie poczekalem az wrocil. Ja cos teraz robie z ta strona i potem ci wszystko powiem, ale dopiero po niedzieli, nprawde nie moge inaczej. Klinte i Janka tez przepraszam. Klinta, Jajacek ci tego naprawde nie moze puscic, bo za to byly bany i ciezka harowka, bo niektorzy musieli zmieniac swoje ip. Jajacek wie co mowi. Janek, tobie dzieki za podniesienie watku do gory. Swinia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalaccek Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 00:52 Forum ma to do siebie, ze wiekszosc z nas moze sobie wchodzic i wychodzic, kiedy jest mu wygodnie.I to jest swietne.Ciekawe co tam kombinujesz.?? Taki numer, sie chyba, niepredko powtorzy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 05:59 alez ja prosze tylko jajacka zeby mi to przeslal tak jak tobie...wiec nie rozumeim czemu nei moze tego zrobic...skoro tobie mogl przeslac mi chyba tez nie??? i obrazacie wszystkich nieletnich tymi dopytywankami z wieku... solidaryzuje si ez nimi,co nie znaczy,z emam 18 lat lub mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Ja was wszystkich przepraszam! IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 13.02.02, 06:20 Ale ja Klinto, twojego adresu nie mam.A na poczte gazety nie wysle bo ta otwiera tylko prosty text.I nie bedzie efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 06:28 az sluze z radoscia :) klinta@e-garfield.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Ja was wszystkich przepraszam! IP: 212.160.90.* 13.02.02, 10:39 Tak czytam wasze posty i tez mie ciekawosc zdziera co tez to moze byc???? Chetnie bym sie dowiedzial jesli mozna to na gregorza@poczta.onet.pl !!!! Bede dozgonie wdzieczny, a moje prymitywne instynkty zostana w pelni zaspokojone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:11 dziekuje jajacku :)bardzo dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:46 ale nie chca mi sie otworzyc jajacku 4 obrazki :( arbuza mam :) ale demokratat i republikanin o ktorym bylo tyle mowy pozostal zagadka :) jak ci to nei sprawi trudnosci to moze wytlumac zmi czy mzona jakos to otworzyc... a rysuneczkirzeczywiscie niczego sobie :) he he he :) i jeszcze jedno (z czystej ciekawosci) jaki wyklad mial zsypek i czmeu to mialo znaczneie???? ajkos nie moge si epolapac Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Ja was wszystkich przepraszam! 13.02.02, 16:54 i dziekuje pieknie wszystko dziala jak nalezy :) pozdrawiam serdecznie :) zsypka tez chociaz byl niemily ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do Klinty. IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 11:14 klinta napisał(a): > ale nie chca mi sie otworzyc jajacku 4 obrazki :( arbuza mam :) ale demokratat > i republikanin o ktorym bylo tyle mowy pozostal zagadka :) > jak ci to nei sprawi trudnosci to moze wytlumac zmi czy mzona jakos to > otworzyc... > a rysuneczkirzeczywiscie niczego sobie :) he he he :) > > i jeszcze jedno (z czystej ciekawosci) jaki wyklad mial zsypek i czmeu to mialo > > znaczneie???? ajkos nie moge si epolapac Demokraci i Republikanie, to dwie przewodnie partie. Symbolami ich sa ;slon i osiol.Ta animacja , w emblemacie Stanow, to wlasnie obraz STOSUNKU:)), jednech do drugich. Tamtej nocy na Forum Swiat, pojawily sie fotki i te animacje. Zsypek przeniosl je na nasze Forum i i wyjasnial jak wmontowac w teksty cos wesolego.Pierwszym obrazkiem byl ;symbol czatu(usmiechniete slonko), potem kilka zdjec i takie roznosci.Kilku Forumowiczow obecnych wtedy mialo niezly ubaw. Najwazniejsza byla jednak atmosferka, jaka sie wytworzyla na Forum. Kilka osob bioracych udzial w Forum tamtaj nocy, mialo niezly ubaw. Smak "owocu zakazanego" .A poniedzialek admin sie zorientowal i zabawki pozabieral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY DO Jajaccka IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 13:44 Nie byłbym soba jakbym i ja nie poprosił podesłanie tego na adrtes: wiesiek@ppltd.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: DO DuzYego IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 16:10 Gość portalu: duzY napisał(a): > Nie byłbym soba jakbym i ja nie poprosił podesłanie tego na adrtes: > wiesiek@ppltd.com.pl Adres zabanowany:((((((( Ale strona mi zostala.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Do Jajaccka IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 16:11 Podeslij stronę jako plik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: DO DuzYego IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 16:18 Gość portalu: duzY napisał(a): > Podeslij stronę jako plik. Poszlo. Napisz czy animacja chodzi..Pozrd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: JAJACEK, ZYJESZ? ZGLOS SIE! IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:17 Jajacku, czemu nikt nic nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:33 Pisze pisze:))) Ps. Od Gregora nie dostalem potwierdzenia poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:36 czasem bezsenna noc atakuje tuz przed zasnieciem a u Ciebie wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:41 Wieczor ok 19:00. Wczoraj spalem tylko 2 godz.Co za zycie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:43 czy usmiech swiadczy o milej przyczynie zarwania nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:47 Wyjasnienie jest proste. Watek "Konkurs literacki", czy polliteracki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 01:49 znowu wina Adama? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 01:59 To nie wina. To bylo wspaniale.Sluchalismy transmisji bezposredniej radia 1030. To nas wprawilo w taki nastroj, ze zrezygnowalismy z wycieczki. A mielismy juz ze 150km ujechane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Zyje i sie zglaszam IP: 217.98.142.* 15.02.02, 02:03 nie ma to jak radio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Zyje i sie zglaszam IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 15.02.02, 02:07 Nie ogladale dawno TV, ale tutaj nie bylo moana ogladac na zywo.A transmisja byla tak ekspresyjna, ze dostalem kota.:)))Choc na codzien opanowany jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga REWOLUCJA WIECZNIE ZYWA 29.09.02, 01:19 Wlasnie komus sie znowu rewolucja obrazkowa przypomniala:)) To puszczam ta strone, ktora wtedy udalo sie nam ocalic od zapomnienia dzieki Jajackowi. Przepraszam ze troche inne literki, ale arkusza stylow nie ma, stad roznice. Za to linki dzialaja i prowadza do archiwum forum, oczywiscie za wyjatkiem nadmiernie entuzjastycznych, ktore admin wyrzucil. helga.netfirms.com Czy ktos jeszcze pamieta ten dzien heroiczny na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: REWOLUCJA WIECZNIE ZYWA IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 29.09.02, 08:07 Ale niespodziewajka!!!:)))Alez to byl ubaw.Ze swiadomoscia, ze psikus, rano ,ulegnie bezwzglednej terminacji przez "wadze" Forum. A tu takie kuku! Geba mi sie smieje na wspomnienie Tmtej nocy.I rywalizacja Wroclawia z innym miastem w umieszczaniu obrazkow na Forum, wg. wskazowek Prof. Zsypka.:) No i jeszcze niedawno prosilem osoby do ktorych wyslalem w/w strone o przyslanie (sam stracilem dane- wiecie jak to jest) i sie okazalo, ze oni tez musieli formatowac "twarde" w tzw. miedzyczasie. A tu, prosze- stronka powstala.Serdecznie Pozdrawiam.:)) PS.Wlasnie wrocilem z czegos co tubylcy nazywaja - "Skavenger hunt".Zmeczony i przegrany (III miejsce na 3 mozliwe). A ta REWOLUCJA od razu mnie postawila na bacznosc. Odpowiedz Link Zgłoś