IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:45
Czy wierzycie w pozaziemskie cywilizacje? Jak myslicie, czy "oni" są wśród
nas? Ile razy byliscie porwani przez kosmitów? Proszę o szczere i poważne
wypowiedzi..
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 16:35

Wiara w pozaziemskie cywilizacje: JEST
      Liczba porwan przez kosmitow: 0

Pozdrawiam

• Gość: duzY Homar IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.02.02, 16:44
        wiara czyni cuda - licz się z porwaniem :-)
        • Gość: Homar Re: Homar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 16:49
          Gość portalu: duzY napisał(a):
          > wiara czyni cuda - licz się z porwaniem :-)

duzY, TIMMY prosil o powage, a ty sobie jak zwykle dworujesz. Wstyd!
          :-)

• Gość: duzY Re: Homar IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.02.02, 16:52
            to jest silniejsze ode mnie
            • Gość: Homar Kiedys to sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 17:00
              leczylo elektrowstrzasami, he he. Lepiej sam odpowiedz, czy wierzysz w UFO i
              czy byles porwany. Sam jestem ciekaw... :)
    • Gość: Rob-35 Re: UFO IP: *.kointech.com.pl 15.02.02, 17:08
      Gość portalu: TIMMY napisał(a):

> Czy wierzycie w pozaziemskie cywilizacje? Jak myslicie, czy "oni" są wśród
      > nas? Ile razy byliscie porwani przez kosmitów? Proszę o szczere i poważne
      > wypowiedzi...

Skoro czasoprzestrzeń ma ponoć 39 wymiarów (kto ją tam wie...) to zapewne
      są/byli/będą wśród nas (obok nas) mimo nas (w nas) i poza nami...

A co do porwań to wprawdzie nie jestem prorokiem Ezechielem, ale...
      ...sam bym chtnie porwał/dał się porwać przez.... jakąś kosmitkę.
      Ziemskie panny czasem są straaaaasznie marudne :-)

Pozdrawiam
      Rob-35
    • Gość: Marcin Re: UFO IP: 192.168.1.* 15.02.02, 18:04
      Ty TIMMY chyba za dużo oglądałeś z Archiwum X.
      • Gość: TIMMY Re: UFO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 18:11
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Ty TIMMY chyba za dużo oglądałeś z Archiwum X.

Nie oglądam tego serialu bo jego scenarzyści mają zbyt wybujałą wyobraźnię, a
        kosmici przedstawiani są tam w niewprostproporcjonalny sposób do tego jak
        wyglądają na prawdę. Wiem to bo byłem porwany 6 razy.
    • Gość: tyrysek Re: UFO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 18:11
      to my jestesmy kosmitami i ufoludami
      jedni bardziej, a inni mniej zasymilowani
      • Gość: Homar Re: UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 21:03
        :-)
        Tyrysku, mielsismy to powiedziec dopiero na koncu swiata...
        a teraz - juz sie wydalo.
        • muza16 Re: UFO 15.02.02, 21:54
          ja wierze ze ktos tam czeka az przestaniemy sie na ziemi bawic zabawkami
          nuklearnymi i poszukamy ich ... ale oni jusz szukaja nas wiec ...po nas juz
          chyba
          • Gość: NOL UFO ? IP: 194.204.171.* 16.02.02, 23:05
            Ty normalnie widzę że macie kontaky tylko z naszymi ziomkami kosmitami
            anglojęzycznymi, bo my Polsko języczni kosmici nazywamy się N.O.L.
            (Niezyidentyfikowane Obikety Latające). Więc nie wierczie im, oni są zieloni a
            prawdziwi NOLe fioletowi (od picia deneaturatu).
            • Gość: TIMMY Re: UFO ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 23:10
              Gość portalu: NOL napisał(a):

> Ty normalnie widzę że macie kontaky tylko z naszymi ziomkami kosmitami
              > anglojęzycznymi, bo my Polsko języczni kosmici nazywamy się N.O.L.
              > (Niezyidentyfikowane Obikety Latające). Więc nie wierczie im, oni są zieloni a
              > prawdziwi NOLe fioletowi (od picia deneaturatu).

Prosiłem o poważne wypowiedzi.
              • Gość: Zygfryd Re: UFO ? IP: 194.204.171.* 16.02.02, 23:13
                To było jak najbardziej poważne bo ja byłem porwany przez takich fioletowych
                NOLi i oni zmuaszli mnie do picia dneaturaciku i borygo.
                • Gość: TIMMY Re: UFO ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 23:18
                  Gość portalu: Zygfryd napisał(a):

> To było jak najbardziej poważne bo ja byłem porwany przez takich fioletowych
                  > NOLi i oni zmuaszli mnie do picia dneaturaciku i borygo.

Nie rób ze mnie sobie jaj kolego. Prosiłem o poważne i szczere wypowiedzi bo
                  chcę wiedzieć ilu ludzi jest w takiej samej sytuacji co ja. Byłem porwany przez
                  kosmitów 6 razy i miło tego czasu nie wspominam. Mam w sobie 4 implanty: jeden w
                  karku, jeden w lewym półdupku i dwa w piętach. Przeżyłem straszne chwile kiedy
                  robili na mnie różne doświadczenia i badania a bynajmniej nie polegały one na
                  piciu denaturatu. Trochę powagi chłopcze.
                  • Gość: Zygfryd Re: UFO ? IP: 194.204.171.* 16.02.02, 23:24
                    Z całą powagą drog chłopcze to jednak Ty sobie robisz żarty bo kosmici nie
                    zostawiają implantów w półdupkach bo już naukowo stweirdzili że wówczas
                    podcierając sobie tyłek mógłbyś go wyszarpać ! Więc nie okłamuj ludzi że Cię
                    porwali !
                    • Gość: TIMMY Re: UFO ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 23:28
                      Gość portalu: Zygfryd napisał(a):

> Z całą powagą drog chłopcze to jednak Ty sobie robisz żarty bo kosmici nie
                      > zostawiają implantów w półdupkach bo już naukowo stweirdzili że wówczas
                      > podcierając sobie tyłek mógłbyś go wyszarpać ! Więc nie okłamuj ludzi że Cię
                      > porwali !

Ale ty masz bujną wyobraźnię. Czy czasem nie powinieneś się leczyć dziecko?
                      • Gość: Zygryd Re: UFO ? IP: 194.204.171.* 16.02.02, 23:34
                        Imię Zygfryd, legitymacja kombatancka nr 3,50 I kto tu jest dzieckiem ? Masz
                        pewnie ze 3,50 roku !
                        • Gość: TIMMY Re: UFO ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 23:37
                          Gość portalu: Zygryd napisał(a):

> Imię Zygfryd, legitymacja kombatancka nr 3,50 I kto tu jest dzieckiem ? Masz
                          > pewnie ze 3,50 roku !

Ty na prawdę potrzebujesz pomocy! Nie rozmawiam z kretynami. I co ma 3,50 do
                          tego?
                          • Gość: Zygfryd Re: UFO ? IP: 194.204.171.* 16.02.02, 23:51
                            Ja też nie gadam z kretynami, ale to ma do tego że karel jest kosmitą a on kuma
                            3,50 bo to kosmiczna kwota !
    • Gość: Genowefa Re: UFO IP: 194.204.171.* 17.02.02, 13:04
      Ja wam tam nie UFOm, ale jak się już pytocie o porwania, to wam powiem. Kiedyś
      jak byłam małą dziewczynką to porwał mnie kaziu wichura do lasu, co my tam nie
      robiliśmy... Wielka szkoda że matka nas znalazła.
      • Gość: Dorota Re: UFO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 13:11
        :))) mam w domu. To taka piękna lampa ze światłowodowych grubych nici.
        Podłączam toto do prądu i mam ufo - kolorowe i piękne. I Wam też radzę - odpręża
        • Gość: Wichura Do Gieni IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 17:11
          Gienia!!! To ty!? To byly czasy co?
          Kazio Wichura
          • Gość: Gienia Re: Do Gieni IP: 194.204.171.* 17.02.02, 20:51
            Kaziu to Ty ? To były czasy ! To co ? Moze raz jeszcze mnie porwiesz mój Ty
            ufoku ?
            • Gość: Wichura Re: Do Gieni IP: *.proxy.aol.com 18.02.02, 03:27
              Oj porwalbym ,porwalbym ino se kolka w wozku naoliwie aby mi sie nie zacial.
              • Gość: Gienia Re: Do Gieni IP: 194.204.171.* 18.02.02, 13:43
                Zatem czekam mój Ty Kaziu. Tylko jak już mnie porwiesz, to załatw jakąś fajną
                atmosferę a nie to co ostatnio w lesie mój Ty dzikusie.
    • tomek854 Re: UFO 17.02.02, 21:34
      A tak powaznie, to statystycznie rzecz biorąc w naszej galaktyce powinno byc
      kilka do 100 000 cywilizacji (nie znamy wszystkich danych - stąd ten rozrzut)
      Inna sprawa czy nam się uda z nimi skontaktować. Ufolodzy to często maniacy
      ale już SETI o jest prawdziwa nauka.
      Pozdrowionka
      • kermitzaba Re: UFO 19.02.02, 00:14
        Dzisiaj iluminacja fontanny na Rynku zaczela do mnie mrugac tak, jakby chciala
        mi cos przekazac...
        • Gość: ET Re: UFO IP: 194.204.171.* 19.02.02, 22:36
          Zapewne chciała Ci porwać na pokład !
    • ivellios1988 Re: UFO 23.12.14, 03:05
      Oczywiście wierzę w UFO, sam zresztą widziałem co najmniej raz niezidentyfikowany obiekt latający.

Co do samego UFO i kwestii z tym związanych to Radio Paranormalium nadaje od jakiegoś czasu ciekawą audycję pod tytułem Debaty Ufologiczne Online. Jak wskazuje tytuł, są to debaty, podczas których odbywa się dyskusja w gronie ekspertów ufologii, do których mogą się dołączać słuchacze. Do tej pory odbyło się osiem takich spotkań online, w planach jest ponad dwadzieścia kolejnych. Zapisów można sobie posłuchać tutaj: www.paranormalium.pl/index.php?akcja=audycjaInfo&aud=35

Debaty na żywo odbywają się zwykle w niedziele o 19:00
    • ivellios1988 Re: UFO 25.01.15, 15:40
      Drodzy Czytelnicy i Słuchacze! Kontynuujemy cykl cieszących się ogromną popularnością Debat Ufologicznych Online. Kolejna, dwunasta już debata, odbędzie się w najbliższą niedzielę 25 stycznia, jak zawsze o godzinie 19:00. Tym razem jako temat wybraliście "Konsekwencje kontaktu z obcymi i możliwe scenariusze wydarzeń" - świetny temat zaproponowany przez jednego z naszych słuchaczy, który zdobył największą ilość głosów.

Zapraszamy do słuchania, jak zawsze, na www.paranormalium.pl/ ! Po emisji debata będzie udostępniona do pobrania z archiwum radia w formacie mp3.
    • ivellios1988 Re: UFO 26.10.15, 17:49
      Debata Ufologiczna Online - Dyskusja radiowa o szarakach: www.paranormalium.pl/1542,sluchaj

Dziś porozmawiamy o temacie bardzo kontrowersyjnym, a mianowicie o Szarakach. Czy rzeczywiście to rasa najczęściej odwiedzająca Ziemię? A może wielki ufologiczny mit? Co wiemy o tych istotach, a co możemy uznać za dezinformację? Na początek proste pytanie: kim są, jak wyglądają i czego chcą te istoty?

Jako miejsce pochodzenia Szaraków wskazywany jest System Zeta Reticuli. Skąd to wiadomo? I gdzie tkwią korzenie tego przekonania?

Wielu ludzi utożsamia pojęcie obcego z Szarakami. Czy rzeczywiście pojawiają się one w relacjach świadków tak często? Dlaczego za każdym razem wyglądają inaczej?

Istnieje teoria mówiąca, że Szaracy nie są istotami z krwi i kości, tylko biorobotami. Ma na to wskazywać kilka elementów i szczegółów. Jak zapatrujecie się na ten pogląd?

Inna teoria, którą możemy nazwać spiskową, mówi, że Szaracy to nikt inny tylko my przybywający z innej lini rzeczywistości lub przyszłości. Czy to możliwe?

Czego Szaraki szukają u ludzi podczas abdukcji, bo to oni stanowią większosć porywaczy? Jak motywują swoje postępowanie. A może to, co pamiętają uprowadzani to tylko nakładka na wspomnienia?

Wielu badaczy doszukuje się podobieństwa między Szarakami, a istotami mitycznymi - gnomami, elfami, a w folklorze słowiańskim z podrzutkami czy płanetnikami. Czy tkwi w tym jakieś prawdopodobieństwo.
      • ivellios1988 Re: UFO 27.10.15, 21:25
        Dziecięce abdukcje

Fenomen abdukcji to jeden z najbardziej wrażliwych obszarów badań. Choć relacje o wzięciach i inne związane z UFO doniesienia zwykle pochodzą od osób dorosłych, czasami o podobnych doświadczeniach opowiadają również dzieci. Ich relacje często zawierają szczegóły pokrywające się z tymi, o których wspominają dorośli. Mamy więc podobne okoliczności, narrację, istoty i to, co następuje po domniemanych zdarzeniach tego typu. Często również inni członkowie rodzin małoletnich "abductees" także mają za sobą doświadczenie wzięcia. Rodziny wielu z takich dzieci mają pewne powiązania z wojskiem - członek rodziny pracuje dla armii, bądź też rodzina mieszka w pobliżu bazy wojskowej.

Czytaj więcej
        www.paranormalium.pl/dzieciece-abdukcje,1012,17,artykul.html
    • ivellios1988 Re: UFO 03.01.16, 16:24
      Cześć wszystkim :) Dziś o 19:00 na www.paranormalium.pl/ odbędzie się kolejna Debata Ufologiczna Online, tym razem w duuużym i mocnym składzie będziemy dyskutować o MiB, czyli ludziach w czerni. Zapraszam do słuchania w imieniu całej ekipy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka