15.08.23, 11:55
Unidentified Human Objects (UHO)

US Kongress ma duzo pracy. Dr Greer ma tylko 700 swiadkow, naukowcow, zolnierzy, ktorzy sa gotowi podac informacje. 80 lat pracy w temacie UFO technologii.
Po prawie niemalzne 20 letniej obecnosci na tym forum - mnie bawi.
Niemniej, nie Putin nie wysadzi swiata. Jesli Zelenski dostanie taka technologie, bedzie probowal. US bedzie probowalo uzywajac proxy kraj.

Nawiazujac do pracy Greer. Nasza planeta czyli ziemia to zero cywilizacja. Cywilizacja 1, is the "gate" Greer peaceful civilization.

We have been communicating with civilization past number 1. The technology those number one have are mind boggling. Basically, all our human problems regarding energy sources, communication, travel would be solved within no time. As time in their realm does not exist.
We are trying to find out who are the good guys and who are the bad guys as the change has to happen.

On our list, knowing what we know, Biden and Zelensky are the major disaster needing to be removed.
I'm not sure if I am going to continue with the topic. Why would I take any abuse?

And that's how it works. I express myself in English and less in Polish.
And I have to repeat myself again - there will be no nuclear attack on Poland, or anywhere else. The Divine will stop it. It is not that they care about us so much, but they care about their intergalactic navigation and communication, which is interrupted when any nuclear testing is happening.

Obserwuj wątek
    • ertes Re: UHO 15.08.23, 19:36
      A ja jestem ciekaw co sie stalo z Luiza ktorej grozilas wiezieniem.
      Siedzi w pierdlu?
      Czy moze Luiza to UHO?
      • kan_z_oz Re: UHO 05.09.23, 11:47
        Nie wyszles z pieluchy chyba jeszcze. Naprawde to jest twoje jedyne pytanie zapytanie na watku?

Masz technologie, ktora moze wsadzic w twoj mozg kazda mysl, ktora nie jest twoja. Technologia moze powtarzajac przez AI ta mysl zamieni cie w ....zoobmi.
        Tak gdzie - jest Luska. Luska bedac medatorem forum moze usuwac trolli lub nie. Czy bedzie w wiezieniu? O ile troll nie zamorduje kogos, nie bedzie.

Uwazam to zapytynie za strate czasu.
        • kan_z_oz Re: UHO 05.09.23, 12:06
          Dyskutujemy z monks from Tibet around our area. Rozumieja w pelni. Nie mozna oczywiscie wyjasnic komus z zachondniej cywilizacji gdzie idzie. Jak kazdy zachodni klieny zostanie uderzony. Super zostanie wyczyczszone do zero. Jak twoje przyszlosc bedzie wygladac? Ertes - zero.
          Chcesz informacje? bo ja nie mam zamiaru buy zero?
    • kan_z_oz Re: UHO 05.09.23, 12:55
      Majac rozne rozmowy z Gora. Budowa tesli czyli urzadzenia do produkcji pradu bez ograniczen.
      Przechodzimy przez rozne stopnie. Na dzien dzisiejszy. Kazdy dom moze posiadac. Krok pierwszy jest znalesc punkty magnetyczne. W ramach wlasnej posiadlosi lub sasiadujacych. Sa trzy glowne punkty. Dwa nie tak wazne.
      Calosc nalezy wlozyc w pitagorasa trujkont. To daje centrum.
      Budowa mechanizmu, ktory bedzie w stanie zbudowac 'devices'. Bedzie 30% energii z ksiezca oraz 70% ze slonca.
      Wszystko polaczone z polem magnetycznym ziemi. Czekamy na 3,4 ciwilaziasiont to deliwer. And how your weend has been so far.
      • akawill Re: UHO 05.09.23, 22:16
        Kan, ja dzisiaj próboje różnych polskich piw w ramach swoistego indywidualnego "beer tasting". Chyba sięgnę po następne.
        • ertes Re: UHO 05.09.23, 23:04
          Radzę popcorn...
          • kan_z_oz Re: UHO 18.09.23, 14:37
            Akawill, proboj, na tym to wszytko polega. O ile masz wolnosc.
            Piwo, medytacje?
            Zlozylismy do kupy medytacje Chrystusta. Jego modlitwe " Ojcze Nasz" w strozytnym jezyku Jesusa - aremeik. Jest to najbardziej zajejebisty kawalek. Nie masz pojecia co robi , my tez nie. Powinam umrzec 20 temu. Tak samo pan maz.
            Patrzac na nasz some options ''live styly" we sholud br sick and dead.Drink beer if that is your desire.
            • kan_z_oz Re: UHO 04.11.23, 13:36
              Ukraina i Zelenski zniknely z mojej prasy. Izrael i Palestyna sa na podium.
              Izrael moze zostac wywalony w nuklearnym wybuchu. Taki jest najbardziej realny krok. Moze byc z Rosii, Iranu, Pakistanu, jak rowniez z US.

Nuclear event in that area would mean to all you to run for life. I hope i will not ever come to it.

Rozmawiam z "gora" na ten temat. Gora jest roznymi cywilizacjami na poziomach daleko zaawansowanych. Jest to ciekawe. Mozna dostac informacje na wszystko. Wszystkich. Widac calosc oraz kazdego indywidualnie bardzo nagiego ze wszystkimi szczegolami. Te ostatnie mnie nie interesuja. Kazdy ma swoje w sumie bardo podobne problemy i w sumie nudne.
              Najbardziej co mnie interesuje oraz nas fascynuje jest "out there" . Rozmowy, informacje oraz gdzie obecnie jestesmy jako my oraz nasza cywilizacja. Nie macie pojecia jak to na ten przyklad wplynelo na nasze zdrowie.100+ nie zycze sobie.

Yep, radze popcorne.
              • kan_z_oz Re: UHO 05.11.23, 11:04
                Odnosnie gory. Moge tylko powiedziec, ze maja najlepszych medykow na swiecie. Nie jestem w stanie wam wytlumaczyc pomocy jakiej nam udzielili oraz udzielaja. Majac tak bliskie polaczenie, gora dba o wszystkie nasze medyczne problemy. Zanim zaczniecie swirowac - jak to jest mozliwe / zajelo mi 15 lat aby napisac. Nie rekomenduje nikomu. Uzywamy tylko dla siebie. Dla legalnych powodow.
                Rak, kregoslup, zmiazdzona stopa, watraba, nerki. Wszystko w najlepszym porzadku. Wyleczone przez gore.

Pochodze z konstelacji XIA, sub konstelacji Mara, z planety Thara Maya. Mam bardzo solidne wspomninia oraz pamiec z tej palnety. Niesamowite miasta na wybrzezach, niesamowite ogrody z owocami, ktore przerastaja wyobraznie. Wszystko 3,4 razy wieksze, smaczniejsze oraz niesamowity spokoj. To jest moja planeta, ktora pamietam z lat przed zjawieniem sie na egzotycznych wakacjach na palenieci Ziemia. I live but Thara is moim domem. Pan maz jest z gor tej planety.
                Oczywiscie jestem urodzona tutaj. Niemniej, co pamietam jest z innej planety. Nie mam z tym zadnego problemu, oraz nie mam zadnego "confusion". Nie jestem bi-polar or schico.

I know what I remember, and I know what current reality is. And so does my husband. It was so low by some members of the forum to accuse him to be mentally sick.

I can only wish for everyone to have such return memories, and help of the universal medics.
                The medical help from upstairs is the best in the world. You can not get that help on this planet.
                I wish you could access it.
                • kan_z_oz Re: UHO 23.11.23, 12:01
                  Wojna na Ukrainie chyba juz skonczona. Putin wygral. Zieleski chyba jeszcze nie wie. Kongres US ma chec na wojne z Iranem oraz Chinami. Widze to jako przepasc dla zachodu aby cofnanac sie w epoke sredniowiecza.
                  Rozmowy z gora; Izraeal moze byc nuklearnie zbomadrowany przez Iran, ktory ma juz nuklearlan bron. Nie musze chyba tutaj nikomu wyjasniac co to oznacza dla reszty swiata.

Z ciekawosci: co powinannam powiedziec gorze? Wysadzic, lub dalej czekac . Gora czeka.
                  Dla wyjasnienia. Nic w kosmosie nie ulega zniszczeniu. Podlega transormacji. Cokolwiek my uwazymy jest martwe jest przetworzone. Nikt nie umiera. Kazdy opuszcza ludzka forme.
                  Jest to wpisane w biblii; powrot dzieci, stad do domu ojca. Powrot jak widac na tym forum jest zupelnym fiaskiem co daje ozdwierciedlenie. To forum bylo anyty God. Nie mozna byc anti God bo to oznacza bycie any samymy siebie. Jest to jak walka z wlasna noga lub sercem. God, jest czescia kazdego z was. Znalezienie polaczeania jest proste; pytaj i bedzie ci dane. Bibila, ktorej nie musze czytac. Bedzia ci dane wszystkie wartosci tej ziemi (all the treasure all this earth)
                  Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka