elektromonter 24.04.10, 17:38 opole.gazeta.pl/opole/1,35114,7804769,Senator_PiS_zaatakowal_straznikow_miejskich.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikita Re: Wraca IV RP ?? IP: *.chello.pl 24.04.10, 18:27 heh, senator z partii z "prawem" w nazwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Tak, wraca IV RP i was zje! 26.04.10, 17:06 A teraz do lekcji dzieciaki, bo pasem pogonię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levack Re: Tak, wraca IV RP i was zje! IP: 79.110.200.* 26.04.10, 19:10 > A teraz do lekcji dzieciaki, bo pasem pogonię! Wot, jakie to PiSowsko-katolicko-prawicowe-miłościobliźniego stwierdzenie. Gratuluję. Pozdrawiam, Levack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly2 Re: Wraca IV RP ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:19 O jejku, a ja myślałam , że ostrym narzędziem spowodował jakieś uszkodzenia na ciele strażników a on do nich po prostu zadzwonił... No tak , to lepsza jest taka RP, w której normą jest , że pijany prezydent występuje na oficjalnych uroczystościach ? Lub taka , w której prezydent liże d..ę wszystkim w unii i poza nią do białej kości nie mając własnego zdania i nie chroniąc interesów własnego państwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly2.0 Re: Wraca IV RP ?? IP: *.54.16.185.static.telsat.wroc.pl 26.04.10, 15:46 ojej, myślałam, że wszystkie przydupasy PiSowe są na pogrzebie swojej ukochanej posłanki Oli. A tu jeden został na posterunku i ujada :) Odpowiedz Link Zgłoś
elly2 Do "elly2.0" , który(a) podszywa się pod mój nick 26.04.10, 17:09 Ojejku a ja myślałam , że organizujesz komitet wyborczy jakiegoś planktonu, a jednak zostałeś i jadem plujesz. No cóż , jak widać od ciebie nie można wymagać zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly2.0 2.0 to wersja stabilna w przeciwieństwie do bety IP: *.54.16.203.static.telsat.wroc.pl 26.04.10, 19:12 wbij to sobie to pustej głowy elly2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wraca IV RP ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:00 > No tak , to lepsza jest taka RP, w której normą jest , że pijany prezydent > występuje na oficjalnych uroczystościach ? Lepszy pijany w lesie niż trzeźwy poganiający pilotów w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Wraca IV RP ?? 26.04.10, 15:51 Wraca. JarKacz postanowił kandydować na prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhn nie bojcie sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.10, 16:08 Wasza PO zabetonuje ten kraj na dluuugie lata.Nikt nie pisnie.Juz sie o to ich wlasciciele postaraja. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: nie bojcie sie 26.04.10, 16:30 Gość portalu: Uhn napisał(a): > Wasza PO zabetonuje ten kraj na dluuugie lata.Nikt nie pisnie.Juz > sie o to ich wlasciciele postaraja. Jeśli Jarek z ferajną nie dał rady w dwa lata zabetonować pomrocznej, to nieudacznikom z PO nie uda się to tym bardziej, nie sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhn nie chodzi mi o POzorantow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.10, 19:40 Tylko o ich wlascicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Wraca IV RP ?? 26.04.10, 19:29 Zachowanie tego senatora jest poniżej pasa. Przepisy obowiązują każdego, a szczególnie ci co są reprezentantami społecznymi powinni świecić przykładem. Do czego ten senator ma tego psa , czy używa , nie ma tu nic do rzeczy. Kto piastuje publiczny urząd i ma taki stosunek do prawa, powinien po prostu zwolnić to miejsce. Sam fakt , że żąda on jeszcze przeprosin, wskazuje na jego aroganckie podejście do prawa. Odpowiedz Link Zgłoś