bobopik 18.02.02, 19:52 Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 20:01 Przepraszam, ze pytam. Ale czy kolega zamierza nas opuścić? Może jestem jakiś dziwny, ale sądze iż nie powinno sie z tym aż tak afiszować. ps. To pobicie to chyba nie samobójstwo, nieprawdaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 20:34 bobopik napisał(a): > Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod > samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym? Może zacznij jeździć rowerem po mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 21:07 jeszcze nie zamierzam was opuszczac:) tak sie tylko pytalem, i bron boze nie zrozumcie mnie zle - potrzebne mi jest to do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 21:18 proponuje przejść sie na mecz Ślaska Wroclaw i skandować :Legia to jest potęga :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Samobójstwo!!! IP: *.skane.se 18.02.02, 21:19 Przeczytaj posty na Forum autorstwa znanego medrca. Atak serca murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Samobójstwo!!! IP: 176.221.205.* 15.08.13, 14:24 szalik widzewa na szyję i idź do młyna w czasie meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Do szkoły!?!?!?!?!?!?!?!?!?! IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.02.02, 12:04 To w takim razie chyba pytasz o metody zabójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Samobójstwo!!! IP: *.kom-net.pl 18.02.02, 22:04 bobopik napisał(a): > Znacie jakies pewne metody? Moze wpasc do dziury na Swiezej? :] Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 22:26 Proponuję przejście po pasach na skręcie z ul.Owsianej w Skwierzyńską - w dowolnej porze dnia lub nocy. Dobry jest także nocny spacer po łące między hotelem Wrocław a Poltegorem - efekt murowany i do tego w pokropionym miejscu! Spokojnie połamiesz sobie nogi na dołkach po sektorach z 97, a dogryzą cię luźne pieski z okolicznych bloków, ostatnia posługa od meneli z krzaków na Gwiaździstej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Samobójstwo!!! IP: 192.168.0.* 18.02.02, 23:03 *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje 9te) * strzał w poltylicę *głowa do piekarnika ...sposobów jest mnóstwo (popytaj ludzi z depresją i nadwrażliwców-oni wielokroć wszystkie sposoby rozmyśliwują,zapewniam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 14:30 > *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje czyli defenestracja a tak serio, to najlepiej chyba wstrzyknac sobie duza dawke heroiny albo srodki nasenne (barbiturany) i pol litra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Samobójstwo!!! IP: *.tlsa.pl 22.02.02, 15:29 defenestracja to wyrzucenie KOGOS INNEGO, a nie wyskoczenie SAMEMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 17:11 Gość portalu: marsha napisał(a): > *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje > 9te) on to zginal pospolicie.....lekarstwa....... nie, przepraszam.....te leki to on popil- chyba- tanim winem...a to juz cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIMMY Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:17 bobopik napisał(a): > Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, Najlepiej w Odrze > wpasc pod samochod, Na każdej ulicy > zginac pod szynami tranwaju, Pod szynami? Przykro mi ale to chyba niewykonalne > zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym? Jak słusznie już zauważono to nie będzie samobójstwo Z innych metod proponuję zabawy z przewodami wysokiego napięcia, zjedzenie obiadu zrobionego przez moją teściową, oglądnięcie od początku do końca wszystkich odcinków Mody na sukces bez jedzenia i odpoczynku, powąchać moje skarpetki po meczu piłkarskim, zamieszkać w jednej z kamienic na Pułaskiego i poczekać do wiosny kiedy będą to wysadzać, a jeżeli ci sie spieszy to zatkaj nos i usta i wstrzymuj powietrze tak długo aż sie udusisz... Żegnaj :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 15:20 widze ze kolega koniecznie chce mieć kogoś na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
bobopik Re: Samobójstwo!!! 19.02.02, 16:05 nie chce miec nikogo na sumieniu - jak juz napisalem to bylo zalamanie i tak tylko sie chcialem dowiedziec jakie metody proponujecie. nie amiezam sie zabijac jeszcze wiec mnie nie zegnajcie...:) Milego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Najstraszliwszy sposób uśmiercenia 19.02.02, 16:35 podcięcie żył wałkiem do ciasta... długie potworne umieranie... 8^O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Najstraszliwszy sposób uśmiercenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 17:28 Na planie filmowym w Lodzi zaslabl Boguslaw Linda. Przyjechala karetka. Wioza go na sygnale. W pewnym momencie lekarz nachyla sie ze strzykawka nad slawnym pacjentem i mówi: - Co ty, kurwa, wiesz o zabijaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: Samobójstwo!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 19:36 bobopik napisał(a): > Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod > samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym? Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DO Bobopika. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.02, 20:40 Do szkoly ci samobojstwo potrzebne??????? To teraz tam sie wyklada skuteczne metody tego procederu??? To moze od razu z demonstracja i zakladami kto najszybciej sie zgladzi. Ciekawa szkola, ktora?????? Tak na wszelka przypadlosc pogadaj z kims zaufanym na ten temat , to nie jest zart, ZYCIE MASZ JEDNO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: DO Bobopika. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 23:28 " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: DO Bobopika. IP: 156.17.85.* 21.02.02, 14:42 Gość portalu: mario napisał(a): > " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie ??? "Nie potrzeba bohatera, świat się zmienia" znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: DO Bobopika. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 23:30 Gość portalu: hen napisał(a): > Gość portalu: mario napisał(a): > > > " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie > ??? > > "Nie potrzeba bohatera, świat się zmienia" to ok. " wiec umrzyj dla świata by narodzić...... :) > > znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek oglądać obrady sejmu,... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 21.02.02, 17:56 oglądać obrady sejmu a wtedy ..jakoś samo przyjdzie bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 20:03 Może spróbuj wstrzymać oddech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 01:19 proponuje wymianę zdań z jankiem, roberto65 lub hraaabią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Pewna metoda IP: *.enh.org 24.02.02, 00:17 Nagraj siebie na megnetofon i posluchaj. Zap...sz sie na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
lx24 Re: Samobójstwo!!! chce popoełnić w krótkim czasie 15.08.13, 13:28 Po 58 latach nędznego życia i po 40 latach bezustannych batów od zycia i ludzi mam tak dosyć, że rozważam ta formę. Camus napisał, że popełnic samobójstowo to przyznac , że zycie nas przerasta lub nie rozumiemy zycia. Nie zgadzam się z Nim w całej rozciągłości. Przexz 40 lat doznawałem TYLKO żła, nieszcześcia i niesłusznego posądzenia. nawet jak dawałem lubej kwiata twierdziła, że daję po to by pokazać, że ona jest brzydrza. Zebrałem spory ( 40 letni bagaż złych i podłych doświadczeń ) i postanawiam jak na wstępnie. Próbowałem łagodności, czułości i miłości ale zawsze odbierane to było jako obłuda s****, hamstowo i zło w najgorszym wydaniu. Nier jestem w tej chwili w stanie opisać całego zła jakiego doznałem od brata, matki, opjca, żony i dzieci. A nawet dzieci powiedziały mi, że wszelkie Świeta były dla nich katorgą spowodowaną przeze mnie. jak wiecie kazdy rodzic stara się o dobro dla rodziny. Pracowałem na 2 i 1/2 etatu dając rodzinie wszystkiego co potrzebowały, dzisiaj usłyszałem, że całe zycie im zniszczyłem i tylko krzyczałem na nich. Zaznaczam, ze ma skończone Studium Pedagogiczne i pracowałem 6 lat w szkole osiagając wspaniałe rezultaty wychowawcze, wielu uczniów po skończeniu szkoły dziekowało mi za wyprowadzenie ich na ludzi. Dzisiaj "rodzina dobiła mnie dokumentnie: Zegnam ich na wieki i was moi mili ide do ciemnej Pani bez twarzy by okryła mnie swoim całunem Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Nie rob tego. Idz z kumplami do knajpy. 15.08.13, 15:13 Olej podle doswiadczenia, zignoruj gderanie Rodziny. "Nie ma takiej rury na swiecie, ktorej sie nie da odetkac" - pamietaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś