Dodaj do ulubionych

Samobójstwo!!!

18.02.02, 19:52
Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod
samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym?
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 20:01
      Przepraszam, ze pytam. Ale czy kolega zamierza nas opuścić? Może jestem jakiś
      dziwny, ale sądze iż nie powinno sie z tym aż tak afiszować.

ps. To pobicie to chyba nie samobójstwo, nieprawdaż:)
    • wromario Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 20:34
      bobopik napisał(a):

> Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod
      > samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym?

Może zacznij jeździć rowerem po mieście...

• Gość: bobopik Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 21:07
        jeszcze nie zamierzam was opuszczac:) tak sie tylko pytalem, i bron boze nie
        zrozumcie mnie zle - potrzebne mi jest to do szkoly
        • Gość: MARIO Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 21:18
          proponuje przejść sie na mecz Ślaska Wroclaw i skandować :Legia to jest
          potęga :))))))))
        • Gość: MICHAL Re: Samobójstwo!!! IP: *.skane.se 18.02.02, 21:19
          Przeczytaj posty na Forum autorstwa znanego medrca.
          Atak serca murowany.
          • Gość: DW Re: Samobójstwo!!! IP: 176.221.205.* 15.08.13, 14:24
            szalik widzewa na szyję i idź do młyna w czasie meczu
        • Gość: duzY Do szkoły!?!?!?!?!?!?!?!?!?! IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.02.02, 12:04
          To w takim razie chyba pytasz o metody zabójstwa.
    • Gość: Pafik Re: Samobójstwo!!! IP: *.kom-net.pl 18.02.02, 22:04
      bobopik napisał(a):

> Znacie jakies pewne metody?

Moze wpasc do dziury na Swiezej? :]
      • efka Re: Samobójstwo!!! 18.02.02, 22:26
        Proponuję przejście po pasach na skręcie z ul.Owsianej w Skwierzyńską - w
        dowolnej porze dnia lub nocy. Dobry jest także nocny spacer po łące między
        hotelem Wrocław a Poltegorem - efekt murowany i do tego w pokropionym miejscu!
        Spokojnie połamiesz sobie nogi na dołkach po sektorach z 97, a dogryzą cię
        luźne pieski z okolicznych bloków, ostatnia posługa od meneli z krzaków na
        Gwiaździstej!
        • Gość: marsha Re: Samobójstwo!!! IP: 192.168.0.* 18.02.02, 23:03
          *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje
          9te)
          * strzał w poltylicę
          *głowa do piekarnika
          ...sposobów jest mnóstwo
          (popytaj ludzi z depresją i nadwrażliwców-oni wielokroć wszystkie sposoby
          rozmyśliwują,zapewniam)

• Gość: bromden Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 14:30
            > *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje

czyli defenestracja

a tak serio,
            to najlepiej chyba wstrzyknac sobie duza dawke heroiny
            albo srodki nasenne (barbiturany) i pol litra
            • Gość: qwerty Re: Samobójstwo!!! IP: *.tlsa.pl 22.02.02, 15:29
              defenestracja to wyrzucenie KOGOS INNEGO, a nie wyskoczenie SAMEMU!
          • Gość: Gawel Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 17:11
            Gość portalu: marsha napisał(a):

> *"na Wojaczka"-wyjście przez okno z mieszkania na wysokim piętrze(polecam moje
            > 9te)
            on to zginal pospolicie.....lekarstwa.......
            nie, przepraszam.....te leki to on popil- chyba- tanim winem...a to juz cos
    • Gość: TIMMY Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:17
      bobopik napisał(a):

> Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic,

Najlepiej w Odrze

> wpasc pod samochod,

Na każdej ulicy

> zginac pod szynami tranwaju,

Pod szynami? Przykro mi ale to chyba niewykonalne

> zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym?

Jak słusznie już zauważono to nie będzie samobójstwo

Z innych metod proponuję zabawy z przewodami wysokiego napięcia, zjedzenie
      obiadu zrobionego przez moją teściową, oglądnięcie od początku do końca
      wszystkich odcinków Mody na sukces bez jedzenia i odpoczynku, powąchać moje
      skarpetki po meczu piłkarskim, zamieszkać w jednej z kamienic na Pułaskiego i
      poczekać do wiosny kiedy będą to wysadzać, a jeżeli ci sie spieszy to zatkaj nos
      i usta i wstrzymuj powietrze tak długo aż sie udusisz... Żegnaj :((
      • Gość: hectic Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 15:20
        widze ze kolega koniecznie chce mieć kogoś na sumieniu...
        • bobopik Re: Samobójstwo!!! 19.02.02, 16:05
          nie chce miec nikogo na sumieniu - jak juz napisalem to bylo zalamanie i tak
          tylko sie chcialem dowiedziec jakie metody proponujecie. nie amiezam sie
          zabijac jeszcze wiec mnie nie zegnajcie...:)
          Milego dnia...
    • wromario Najstraszliwszy sposób uśmiercenia 19.02.02, 16:35
      podcięcie żył wałkiem do ciasta...
      długie potworne umieranie...

8^O
      • Gość: bromden Re: Najstraszliwszy sposób uśmiercenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 17:28
        Na planie filmowym w Lodzi zaslabl Boguslaw Linda. Przyjechala karetka. Wioza go
        na sygnale. W pewnym momencie lekarz nachyla sie ze strzykawka nad slawnym
        pacjentem i mówi:
        - Co ty, kurwa, wiesz o zabijaniu?
    • Gość: alosza Re: Samobójstwo!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 19:36
      bobopik napisał(a):

> Znacie jakies pewne metody? Gdzie najlepiej we Wroclawiu sie utopic, wpasc pod
      > samochod, zginac pod szynami tranwaju, zosatc pobitym ze skutkiem smiertelnym?

Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym.
    • Gość: Ola Re: DO Bobopika. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.02, 20:40
      Do szkoly ci samobojstwo potrzebne??????? To teraz tam sie wyklada skuteczne
      metody tego procederu??? To moze od razu z demonstracja i zakladami kto
      najszybciej sie zgladzi. Ciekawa szkola, ktora?????? Tak na wszelka przypadlosc
      pogadaj z kims zaufanym na ten temat , to nie jest zart, ZYCIE MASZ JEDNO.
      Pozdrawiam
      • Gość: mario Re: DO Bobopika. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 23:28
        " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie ???
        • Gość: hen Re: DO Bobopika. IP: 156.17.85.* 21.02.02, 14:42
          Gość portalu: mario napisał(a):

> " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie ???

"Nie potrzeba bohatera, świat się zmienia"

znamy
          • Gość: mario Re: DO Bobopika. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 23:30
            Gość portalu: hen napisał(a):

> Gość portalu: mario napisał(a):
            >
            > > " samobójstwa ciagle w kolo by narodzić się na nowo bez defektów " znacie
            > ???
            >
            > "Nie potrzeba bohatera, świat się zmienia"
            to ok. " wiec umrzyj dla świata by narodzić...... :)
            >
            > znamy

• Gość: bonczek oglądać obrady sejmu,... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 21.02.02, 17:56
      oglądać obrady sejmu a wtedy ..jakoś samo przyjdzie

bonczek
    • Gość: Bianka Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 20:03
      Może spróbuj wstrzymać oddech... :)
    • Gość: lula Re: Samobójstwo!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 01:19
      proponuje wymianę zdań z jankiem, roberto65 lub hraaabią
    • Gość: gangster Pewna metoda IP: *.enh.org 24.02.02, 00:17
      Nagraj siebie na megnetofon i posluchaj. Zap...sz sie na smierc.
    • lx24 Re: Samobójstwo!!! chce popoełnić w krótkim czasie 15.08.13, 13:28
      Po 58 latach nędznego życia i po 40 latach bezustannych batów od zycia i ludzi mam tak dosyć, że rozważam ta formę. Camus napisał, że popełnic samobójstowo to przyznac , że zycie nas przerasta lub nie rozumiemy zycia. Nie zgadzam się z Nim w całej rozciągłości. Przexz 40 lat doznawałem TYLKO żła, nieszcześcia i niesłusznego posądzenia. nawet jak dawałem lubej kwiata twierdziła, że daję po to by pokazać, że ona jest brzydrza. Zebrałem spory ( 40 letni bagaż złych i podłych doświadczeń ) i postanawiam jak na wstępnie. Próbowałem łagodności, czułości i miłości ale zawsze odbierane to było jako obłuda s****, hamstowo i zło w najgorszym wydaniu. Nier jestem w tej chwili w stanie opisać całego zła jakiego doznałem od brata, matki, opjca, żony i dzieci. A nawet dzieci powiedziały mi, że wszelkie Świeta były dla nich katorgą spowodowaną przeze mnie. jak wiecie kazdy rodzic stara się o dobro dla rodziny. Pracowałem na 2 i 1/2 etatu dając rodzinie wszystkiego co potrzebowały, dzisiaj usłyszałem, że całe zycie im zniszczyłem i tylko krzyczałem na nich. Zaznaczam, ze ma skończone Studium Pedagogiczne i pracowałem 6 lat w szkole osiagając wspaniałe rezultaty wychowawcze, wielu uczniów po skończeniu szkoły dziekowało mi za wyprowadzenie ich na ludzi. Dzisiaj "rodzina dobiła mnie dokumentnie: Zegnam ich na wieki i was moi mili ide do ciemnej Pani bez twarzy by okryła mnie swoim całunem
      • nazimno Nie rob tego. Idz z kumplami do knajpy. 15.08.13, 15:13
        Olej podle doswiadczenia, zignoruj gderanie Rodziny.

"Nie ma takiej rury na swiecie, ktorej sie nie da odetkac" - pamietaj o tym.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka