Dodaj do ulubionych

21 GRAM - Film do du......!!!!!!

IP: *.e-wroc.com 13.03.04, 09:01
byłam w kinie na 21 gram, ten film to porazka, straciłam 30 zł i dwie
godziny. jest to strasznie psychodeliryczny obraz zwykłych prostych ludzi
którzy maja same problemy.
Jezeli ktos chce iść do kina i wyjść z tamtąd z nastawieniem pesymistycznym
do życia to tam znajdzie wszystko.
Opisy tego filmu były doś ciekawe ale w czaie seansu kilkanaście par po
prostu wyszło. Film do du......!!!!!!
Ludziom którzy zdecydowali się pójśc na ten film powinni gwarantować zwrot
pieniedzy.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: 21 GRAM - Film do du......!!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.03.04, 17:14
      Bardzo odosobiona opinia z dwoma osobami z którymi rozmawiałem stwierdziły, że
      to bardzo dobry film. Sam nie widziałem, ale po takiej reklamie od moich
      znajomych na pewno sie wybiorę.
      • Gość: moni Re: 21 GRAM - Film do du......!!!!!! IP: *.e-wroc.com 13.03.04, 18:28
        mozesz iść i sam sie przekonasz. film jest niezle przereklamowany. mozemy
        pogadac na ten temat jak juz będziesz go widział.
        pozdrawiam
        • Gość: szczerze ja tez sie przejde jutro ,a Sean Penn i Beniciio IP: *.l4.c3.dsl.pol.co.uk 14.03.04, 01:11
          del Torom mnie baaaardzo zachecaja do tego jak i opinie dotychczas
          czytane,teraz tylko napisze analogicznie,twoja recenzja jest do du!py
          • Gość: wro_2015 Re: ja tez sie przejde jutro ,a Sean Penn i Benic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.04, 01:36
            film mi sie podobal - bardzo jak na hollywood - ok jak na europe... mialem duzo
            problemow z tym filmem, lecz widzialem takze duzo rzeczy, ktore mi sie
            podobaly, i ktorych sie po prostu normalnie nie widzie w kinie. Wole film z
            katami, gdzie nie wszystko musze kochac, niz wilizany w kazdej scenie film do
            ktorego scenraiusz pisalo 10 osob.
    • Gość: Hypnos Re: 21 GRAM - Film do du......!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:38
      No cóż ,po prostu nie znasz się na kinie...Trzeba było pójść na "Nadchodzi
      Polly"-film śmieszny,łatwy w odbiorze z badzo optymistycznym przesłaniem.A
      najlepiej by było zostać w domu,zaoszczędzić 30 złotych i obejrzeć sobie coś
      fajego w tv...np.Bar-program dla połechtania intelektu.A tak w ogóle to co to
      jest"psychodeliryczny"?Psychodelicznie liryczny....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka