sly-09 21.07.10, 13:22 Witam mam pytanko gdzie kupić farby Sigma i Dekoral Profesional we Wrocławiu, i czy znacie może jakieś lepsze, bo te są moim zdaniem rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Farby Sigma i dekoral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 13:28 Wszystkie adresy masz tutaj: www.dekoral.pl/kolory_pl_elements,gdzie_kupic.xml?province=01&id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksokso Re: Farby Sigma i dekoral IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 13:30 Tak reklamiarzu, znamy lepsze. Są tak dobre, że ich producenci nie muszą płacić za takie mierne reklamy na forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
warto-zobaczyc Re: Farby Sigma i dekoral 21.07.10, 15:34 Ja akurat do dekorala nic nie mam, kupic mozna w kazdej jednej Castoramie Obi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afe Re: Farby Sigma i dekoral IP: 188.33.29.* 21.07.10, 15:49 Kupić można na Braniborskiej koło Biedronki, obok można nabyć moim zdanie o wiele lepsze farby Benjamin Moore, porównywalne do Sigmy są też farby Tikkurilli (Beckersa). Przyzwoite są też farby Magnata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Farby Sigma i dekoral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 16:05 A co to za Farby Bejamin MOORE jakie są w malowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afe Re: Farby Sigma i dekoral IP: 109.243.46.* 21.07.10, 19:53 Jakie są w malowaniu ciężko mi powiedzieć, ja nimi nie malowałem, tylko robiła to ekipa i bardzo chwalili. Wiem, że mają doświadczenie z Sigmą. Ja wcześniej "użytkowałem" Beckersa, ale Benjamin jest trwalszy, choć Beckers na tle innych farb jest bardzo dobry, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Najzdrowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:33 Polecam farby kredowe. Rozpuścić w wodzie, dobrze rozmieszać i malować. Przepuszczają powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś