Dodaj do ulubionych

Pytanie do inteligentnego inaczej

25.09.10, 00:13
Panie Dutkiewicz! Ile kosztowala podatnikow eskorta Policji podczas przemarszu zbokow? ja Panu dupy nie dam, ale znam takiego co da. pan ja daje na kazdym kroku. Cholesterol w normie? EEG w normie? Mam wrazenie, ze u pana Prezydenta prostata zastapila szara mase!
Nie pozdrawiam ludzi szastajacych publicznymi pieniedzmi.
Spadaj Pan!
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianin Na rogu Szewskiej i Wita Stwosza było kiedyś IP: 178.235.24.* 25.09.10, 08:19
      trochę trawy, krzewów, drzewek, ławek.
      Teraz jest kamienna pustynia z utrudniającej chodzenie kostki, kolejna fontanna w bardzo złym guście, trochę produktów tandetnego kowala. Ochyda.
      • Gość: bnm Re: Na rogu Szewskiej i Wita Stwosza było kiedyś IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 10:31
        "Ochyda" pisze się trochę inaczej, ale poza tym to prawda.
        • Gość: wrocławianin Re: Na rogu Szewskiej i Wita Stwosza było kiedyś IP: 178.235.24.* 25.09.10, 18:55
          I na Wita Stwosza rosły sobie drzewka po prawej stronie idac do Rynku, tam gdzie kiedyś był przystanek 16.
    • niestaly_czytelnik Może się boi? 25.09.10, 12:11
      Zadzieranie z dewiantami jest politycznie bardzo niebezpieczne - proszę sobie przypomnieć, co robili z b. prezydentem Warszawy Lechem Kaczyńskim gdy zabronił zbokom się ekshibować. Proszę pamiętać, że przed Dutkiewiczem za chwilę kolejny egzamin wyborczy i włączenie nagonki na niego akurat w tej chwili nie jest mu na rękę.

• mongrovia Re: Może się boi? 26.09.10, 09:38
        Ja osobiscie "studenta Dutkiewicza" do egzaminu nie dopuscilbym. Nie zaliczyl kolokwiow w czasie kadencji. Dużą rolę odegrały tutaj media, te z prawej strony, lewej i środka. Takiej propagandy jaka uprawiaja media nie ma w zadnym kraju w Europie! I ludki uwierzyly, że biale to czarne a zielone jest tak na prawde zolte. Przykre, że musimy doswiadczac tego na wlasnej skorze. TVP w ramach radosnej tworczosci podała,ze Polacy zajmuja zaszczytną czwartą pozycję w Europie pod wzgledem poziomu zycia! Tak! Słyszalem to na wlasne uszy! Czwarta? Nie podali kto przed nami. Chyba Albania, Rumunia i ............... Kto podpowie?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka