Dodaj do ulubionych

Samobójca na moście Piaskowym

31.03.04, 20:55
Jasna cholera! Ile pieniędzy na to poszło!! Trzeba było pozwolić mu skoczyć a potem wyłowić zwłoki i tyle. Skoro chciał skoczyć to niech skacze i państwu nic do tego. Jego życie - jego decyzja. TYLKO JEGO!! Po co go ratować? A jak nie chciał skakać to sam by zlazł jakby zobaczył, że nikogo to nie obchodzi. A tak? Mnóstwo kasy zmarnowane, policjanci zamiast łapać bandytów pilnują świra, karetka i straż pożarna też. I po co? Ciekawe kto za to zapłaci? Bo chyba nie sprawca tego cyrku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 23:11
      Jesteś głupi jak but.
      • Gość: TCz Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.wroc.info 01.04.04, 07:53
        Czy mógłbyś nie obrażać moich butów... one nie są takie głupie ;-)
    • Gość: kotbehemot Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 23:26
      Ja stalem przez niecala godzine w korku spowodowanym przez tego pana, miasto bylo rzeczywiscie sparalizowane:/ Ale wazne, ze go uratowali, wybaczam stracony czas;) I mysle ze ty czarowniku jestes jedynym ktory zaluje tych wydanych pieniędzy.
    • Gość: kokos Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 07:28
      żeby tylko nie pękł na pół z wysokości około 4 metrów !!!
    • Gość: woo-cash Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.os.kn.pl 01.04.04, 07:44
      Skoro był tak pijany, to może trzeba było go czym prdzej popchnąć? Przy takiej
      masie służb różnego rodzaju zapewne udałoby się go potem wyciągnąć, a on przez
      ten czas by wytrzeźwiał.

Pzdr,
      Woo.
    • Gość: darek_w1 Pani Barbara Tobiasz IP: *.lan.pop.pl 01.04.04, 10:37
      jest chyba niezbyt rozgarnięta. Nawet nie chyba. Nawet na zdjęciu widać, że
      wysokość z jakiej planował skoczyć ten cymbał to 3-4 metry. Zagrożenie dla jego
      życia i zdrowia z powodu skoku było żadne. Powinni byli go zwyczajnie zepchnąć
      do wody i wyciągnąć z rzeki jakąś siatką. Zimna woda by mu dobrze zrobiła.
    • Gość: kn Koszty IP: *.os.kn.pl 01.04.04, 13:51
      Gdyby się zabił, to owszem byłoby taniej. Ale gdyby "skręcił kark lub się
      połamał (B. Tobiasz), to trzeba by go transportować R-ką (300 zł), przyjąć w
      szpitalu i diagnozować (seria rtg + TK - kilkaset złotych, inne badania),
      przyjąć na oddział, leczyć (np.operacyjnie), a potem i tak załatwiłby sobie
      rentę, z powodu uszczerbku na zdrowiu. Sumaryczny koszt chyba jednak zabyt duży.
      Ale zgadzam się z czarownikiem (który niestety czasami myśli po lewacku, ale
      tym razem ma rację): człowiek dorosły (pełnoletni) ma wolną wolę i ma prawo
      zrobić ze swoja wolą co chce. Dopóki nie godzi to w wolność i w prawa innych
      (np. skok z mostu do przepływającego kajaka ze sportowcami :)).
    • Gość: yan Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.ifd.uni.wroc.pl 01.04.04, 14:46
      Ty glupi nieludzki glabie ! Zdurniales w tej rzeczywistosci tak, ze nic, nawet
      zycie, nie ma znaczenia dla ciebie. Podziwiam Policje, ze umiala sie zdobyc na
      probe ratowania czlowieka. A tobie, glabie, zycze bys nigdy nie musial stawac
      przed sciana, a tak ma teraz jedna czwarta Polakow.
    • Gość: mika Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.04, 20:15
      to skandal gość mógł sobie skoczyć i tak by go wyciągneli ,a tak to pani nie
      mogła odebrać dziecka z przedszkola skandal!
    • Gość: wiechu Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.poznan.tktelekom.pl 01.04.04, 21:36
      Ja tam byłem i widziałem to wszystko, wysokość rzeczywiście wynosiła 3,4 metry
      i to jasne że nic by mu się nie stało, tym bardziej że tuż pod Nim pływała
      motorówka i ponton z nurkami.To że nic by mu się nie stało to pewne. Pajac
      zablokował pół miasta(byłem ostatnim który mógł przejechać przez most)a i tak
      nie miał zamiaru skoczyć,On był przestraszony że zaliczy poślizg i spadnie:P co
      chwila łapał się barierki ze strachem.Chyba taki negocjator powinien to
      zauważyć i go złapać jak go częstował następną fajką.
      • Gość: m Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: 62.233.177.* 01.04.04, 23:47
        i mamy powazny problem moralny... ja uwazam sie za liberala wiec powiem tak -
        jesli facet jest normalny, nalezy go zostawic, jego zycie - jego wybor... jesli
        uposledzony psychicznie- nalezy go ratowac... poniewaz w tej sytuacji nie mozna
        bylo wczesniej ocenic jego poczytalnosci - akcja byla konieczna, z tym ze pan
        suicider powinien ja teraz oplacic, wariant z zepchnieciem do rzeki malo
        realny, zawsze jest mozliwosc zeby sie utopil, polamal etc. a wtedy panstwo
        zaplaciloby odszkodowanko(oczywiscie z naszych pieniedzy
    • Gość: Taki sobie Re: Samobójca na moście Piaskowym IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 00:19
      Ja słyszałem, że to były ćwiczenia policji wodnej i płetwonurków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka