Gość: janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 00:08 co myślicie o tej k..... a może żeby rzec by warto c.... ona jakoby legutko pałeczkę gnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: lula IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 17:13 Olo miał lepszy dowcip. Hieniu /lula i parę innych niby nicków/ nie wysilaj się. Broń Boże nie idź do teatru, bo katharsis możesz podłapać i do domu nie doniesiesz. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: lula IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 00:19 mam rozdwojenie jaźni !!!!!! ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weźcie mnie na kraszki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: lula IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 00:50 Gość portalu: Janek napisał(a): > mam rozdwojenie jaźni !!!!!! > ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > weźcie mnie na kraszki !!!!! Pedofilu podszywający się pod prawdziwego Janka dobra rada spierdalaj stąd póki jeszcze możesz wszarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: lula IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 13:59 Gość portalu: max napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > mam rozdwojenie jaźni !!!!!! > > ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > weźcie mnie na kraszki !!!!! > > Pedofilu podszywający się pod prawdziwego Janka dobra rada spierdalaj stąd póki > > jeszcze możesz wszarzu! O jejku ale wulgaryzmy. > Odpowiedz Link Zgłoś