Dodaj do ulubionych

Pole dance

19.03.11, 11:14
Pole dance to unikalny kurs tańca i fitnessu, który przy pomocy ćwiczeń wzmacnia i kształtuje sylwetkę w sposób, który nigdy nie jest nudny. Poprawimy Twoją sylwetkę, a przy okazji nauczysz się wykonywać efektowne figury i układy. Nie poczujesz się jak na zajęciach fitness. Na każdej lekcji damy Ci świetną zabawę. Pole dance to nie tylko korzyści dla ciała.
To prosta droga to bycia szczupłą i nowe doświadczenie dla kobiety. Jest świetną okazją do budowania Twojej pewności siebie i poznania nowych przyjaciółek.
Zajęcia oparte są na podstawowych figurach, z których komponujemy krótkie choreografie, skupione na tanecznych elementach z kombinacją gimnastycznych ruchów. Zapraszamy Panie w każdym wieku i każdej budowy ciała. Zapewniamy, że poczujesz się zrelaksowana ucząc się sztuki tańca na rurze.
lekcje tańca na rurze prowadzone są przez przyjazne i profesjonalne instruktorki z dużym stażem, w małych grupach, z akcentem tańca, zabawy i fitnessu.
Terminy zajęć: wtorki i czwartki godz. 12.00-13.00
Więcej informacji: www.akademiaruchu.com.pl
Zapisy: www.akademiaruchu.com.pl/pol/Zapisz-sie-na-zajecia
Obserwuj wątek
    • lejdislejdis100 Re: Pole dance 07.06.13, 09:15
      W Łodzi polecamy szkołę na Placu Wolności 2 czyli Lejdis Studio. Adres internetowy: www.lejdisstudio.com
      • Gość: A_T93 Re: Pole dance IP: *.free.aero2.net.pl 16.07.13, 21:22
        Pole Dance to świetna sprawa:) Osobiście interesuje się tym od kilku lat, ale zaczęłam ćwiczyć kilka m-cy temu. Czasami moja pasja przytłacza moich znajomych bo nie gadam o niczym tylko o tym:P Zaczęłam swoją edukację taneczną w szkole Avocadoo w Łodzi- szczerze polecam:) co więcej, mój chłopak i przyjaciele zorgnizowali mi wspaniałą niespodziankę na urodziny- wynajeli salę na 2h, kupili mi bardzo przydatny sprzęt do ćwiczeń to znaczy ochraniacze:P Niesamowicie się bawiliśmy. Miałam możliwość pokazać im kilka figurek i pobawić sie w instruktorkę- woleliśmy w ten sposób niż z instruktorkami żeby było zabawniej:) no i wszyscy byli zachwyceni- w tym mój chłopak i chłopak mojej przyjaciółki:) Było nieziemsko! POLEcam ^^ www.avocadoo.pl/Poligrafia.htm
        • Gość: Początkująca ;p Re: Pole dance IP: *.nplay.net.pl 08.12.13, 11:10
          Hmm, moja przygoda z Pole Dance zaczęła się zupełnie przypadkowo. Jestem początkująca, ale powolutku zaczynam łapać o co w tym wszystkim chodzi. Uczęszczam na pole dance w Lublinie w Agicie, polecam, bo instruktorki są naprawdę profesjonalistkami. Nawet osoba, ktora nie ma o tym bladego pojęcia i też kondycyjnie moze nie bardzo czuje się na siłach, również da radę na Intro, czyli właśnie na zajeciach dla poczatkujących:)
    • lejdislejdis100 Re: Pole dance 07.06.13, 09:16
      Najlepsza szkoła pole dance w Łodzi to Lejdis Studio (plac Wolności 2). Adres internetowy: www.lejdisstudio.com
    • Gość: Mirosław Re: Pole dance IP: *.rev.netart.pl 23.12.13, 20:05
      najlepsze Pole Dance, jakie miałem okazję widzieć było w www.sogoclub.pl/wroclaw. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka