itsgettingcolder 05.04.11, 16:44 Może by tak mieszkańców Wrocławia najpierw zapytać. NIE CHCEMY ŻADNEGO MOSTU KACZYŃSKIEGO! Niech sobie ten związek nazwie imieniem kaczyńskiego swój związek. Od Wrocławia wara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 16:48 Właśnie. Proponuję przemianować Związek Piłsudczyków na Związek Piłsudczyków im. Lecha Kaczyńskiego. Od Mostu Rędzińskiego wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haunold Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.146.98.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 16:59 Bardzo dziękuje za patronat Byłego Pana Prezydenta!!! Nie, nie jestem Ślązakiem, jestem Dolnoślązakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.kalosz Wrocławianie są na tak 05.04.11, 18:43 Wrocławianie z sympatią odnoszą się do projektu nadania Mostowi Rędzińskiemu imienia Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wrocławianie są na tak IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 19:10 chyba jednak na Nie a ten most ma już nazwę "Mostowi Rędziński" a pan prezydent już i tak nadwyrężył moje nerwy po cyrkach patriarchów i rodziny. WAWEL WAM TEGO NIE WYBACZY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazwa Re: Wrocławianie są na tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 22:28 Dajmy mu nazwę "Irasiad" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk071 Re: Wrocławianie są na tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 10:39 Tak jest, niech nosi nazwę "Irasiad Rędziński" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wrocławianie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 19:30 Ryszardzie, Twoja rodzina, to jednak nie wszyscy mieszkańcy naszego miasta. Przeczytaj resztę wypowiedzi, nabierz pokory i wypowiadaj się za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok proponuję nazwę imienia "Niesławnego lądowania 05.04.11, 19:49 wewsmolenskiej wielkości olbrzymio kaczynskiej". prezydent do chrzanu, braciszek do chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Wrocławianie są na tak 05.04.11, 20:28 Wcale nie "zginął w służbie Państwu" tylko w czasie prywatnej wycieczki do Katynia (leciał bez zaproszenia prezydenta Rosji). W dodatku przyczynił się do śmierci 95 innych osób, w tym swojej małżonki. Dolny Śląsk ma dużo lepszych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Re: Wrocławianie są na tak IP: *.static.tvk.wroc.pl 06.04.11, 17:11 > Wcale nie "zginął w służbie Państwu" tylko w czasie prywatnej wycieczki do Katy > nia (leciał bez zaproszenia prezydenta Rosji). W dodatku przyczynił się do śmie > rci 95 innych osób, w tym swojej małżonki. Dolny Śląsk ma dużo lepszych bohater > ów. Nie do wiary jakim jesteś zmanipulowanych przygłupem :) Ale nick pasuje, przedstawiciel lumpeproletariatu wręcz modelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Wrocławianie są na tak 08.04.11, 01:51 > Ale nick pasuje, przedstawiciel lumpeproletariatu wręcz modelowy. Lumpeproletariat? Sam sobie wymyślasz słowa, czy to na zlecenie? Brak argumentów nadrabiasz inwektywami. Proponuję zastanowić się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondi Re: Wrocławianie są na tak IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 20:29 Mów za siebie, nie za wszystkich Wrocławian! Czym Ś.P. Lech Kaczyński zasłużył się, aby nadawać jego imieniem cokolwiek?? To że tragicznie zginął w katastrofie, to chyba nie może być rozpatrywane w kategorii zasług. Był złym prezydentem i jego śmierć tego nie zmienia ! W imieniu swoim (nie wszystkich) mówię temu tragicznemu pomysłowi NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Wrocławianie są na tak IP: *.180.40.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 20:49 Urodziłem się we Wrocławiu i całe życie tu mieszkam. Jestem na NIE. A może Odrę przemianować na Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: Wrocławianie są na tak 06.04.11, 12:01 Gość portalu: L napisał(a): > Urodziłem się we Wrocławiu i całe życie tu mieszkam. Jestem na NIE. A może Odrę > przemianować na Lecha... Odrę przemianować na Kaczankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Wrocławianie są na tak IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.04.11, 21:46 Mów za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hector Re: Wrocławianie są na tak IP: *.static.korbank.pl 06.04.11, 09:53 Tak, prawdziwie polscy / byliśmy, jesteśmy, będziemy/ w liczbie 2. Natomiast cała reszta - zakamuflowana opcja niemiecka - jest przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wrocławianie są na tak IP: *.internetia.net.pl 06.04.11, 15:40 hmmm... z czkawką chyba :P Wrocław nigdy nie będzie kaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosia Re: Wrocławianie są na tak IP: *.centertel.pl 07.04.11, 01:54 Jestem wrocławianką. I jestem przeciw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Wrocławianie są na tak IP: *.am.wroc.pl 07.04.11, 12:37 nikt mnie nie pytał I NIE SŁYSZAŁAM, ABY KOGOKOLWIEK Z WROCŁAWIAN PYTANO; JA JESTEM NA NNNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wrocławianie są na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 13:02 POmioty na nieeeeeeeeee, ja na taaaaaaaaaaaaaaaaaak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axtil Re: Wrocławianie są na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 21:01 a właśnie że na NIE, mów za siebie kalosz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wezmyr Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.11, 00:02 Nic z tego, jesteś Ślązakiem i co ważne, mieszkasz w stolicy Śląska. Śląska od Zielonej Góry do Katowic lekko licząc. A co mostu: toć on ma już nazwę: Most Rędziński i niech tak zostanie. Lech Kaczyński dla Wrocławia nie zrobił NIC i fakt jego tragicznej śmierci nie jest dostatecznym powodem dla takiego uczczenia jego osoby. No nie zasłużył, po prostu nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdr Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.jzo.com.pl 06.04.11, 07:46 A czymże wsławił się dla Wrocławia Piłsudski? A przecież ma główną ulicę we Wrocławiu. A czym Traugutt, Bogusławski itd itp? Patronami ulic zostają ludzie, którzy służyli Polsce, a nie tylko tacy, którzy przysłużyli się lokalnej społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczka Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:33 Dać im łopaty niech działce któregoś wykopia sadzawke na niej połozą deskę-kładke i nazwą ja sobie im. L. Kaczyńskiego - precz z kaczyzmem i pogrobowcami IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:48 Precz od mostu! Odpowiedz Link Zgłoś
elektryczny.klecznik Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha 05.04.11, 21:31 Gość portalu: em napisał(a): > Właśnie. Proponuję przemianować Związek Piłsudczyków na Związek Piłsudczyków im > . Lecha Kaczyńskiego. Od Mostu Rędzińskiego wara! I to jest bardzo dobra koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RET Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.222.248.126.spray.net.pl 06.04.11, 05:27 Dlaczego poprzestać na półśrodkach? Proponuję zmianę nazwy na Związek Kaczyńszczyków! Albo Lechokaczyńszczyków (żeby było bardziej ściśle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTU Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.zif.ue.wroc.pl 05.04.11, 17:10 To zły pomysł - taki patron dla mostu jest jak zła wróżba. Nie słyszałem, żeby imieniem Titanic nazwano cokolwiek, chociaż jego katastrofa była już dawno temu, a ofiar było nieporównanie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ul. Kuronia 05.04.11, 18:48 Nie zauważyłem, aby na ul. Kuronia ktoś pił wódkę z termosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Ul. Kuronia IP: *.rtr.bait.pl 05.04.11, 19:20 lusterka nie nosisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:20 Chyba ich pop...o Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Ile lat może mieć najmłodszy członek (!) Zw. Pił 05.04.11, 17:26 sudczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Ile lat może mieć najmłodszy członek (!) Zw. 05.04.11, 20:30 Pewnie tyle, co jego właściciel - jakieś 90 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
klimasss Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 17:28 jak most tak zostanie nazwany będe pierwszym który z niego skoczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek__Wro Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.core.lanet.net.pl 05.04.11, 19:59 Kłamiesz Pan jakbyś był peowcem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klimasss Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 17:28 jak most tak zostanie nazwany będe pierwszym który z niego skoczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 18:32 Obiecanki cacanki. Tomasz Lis tez obiecywał, że odgryzie sobie język, jak Kaczyński nie wystartuje w wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Związek Piłsudczyków? 05.04.11, 17:34 tradycyjne znaczenie słowa Piłsudczycy to: byli żołnierze dowodzonej przez Piłsudskiego Legionów Polskich. to albo związek liczy kilku stetryczałych dziadków z średnią wieku ponad 100lat!), albo ma setki/tysiące... megalomanów. tak czy inaczej jest to grupa ludzi mocno oderwanych od realiów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Związek Piłsudczyków? IP: *.internetia.net.pl 29.01.14, 19:25 Szanowny Panie co tak lubisz stetryczałych członków Związku Piłsudczyków jest tam i dla Ciebie miejsce bo krzewienie pamięci o Wielkich Polakach jest tego warte .Pamięć o nich powinna trwać. Krytyku jeśli jesteś Polakiem to przyłącz się do tych co pamiętają i nie dają zapomnieć o naszych Wielkich rodakach. Ci co przyjdą po nas powinni pielęgnować tą pamięć a kto ma ja przekazać jak nie ci " stetryczali" członkowie Związku Piłsudczyków Pozdrawiam Ryszard z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To już jakiś obłęd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 17:39 Opętani niedługo będą chcieli mieć wszystko im. Kaczyńskiego, włącznie z parówkami i wykładziną dywanową. Opanujcie się! Kaczyński z Wrocławiem nie ma nic wspólnego, zwolenników też nie miał tutaj zbyt wielu. W Warszawie proszę bardzo, ale nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-cho Re: To już jakiś obłęd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 18:00 Jest w kraju Babimost to taraz czas na KACZYMOST :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never! Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.04.11, 17:44 niieeeee .... NIIGDDYYY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 17:50 Ja proponuję Nizieńskim i Kasprzykom zmianę imion na Lech. Niech uzasadnią silny emocjonalny związek ze zmarłym prezydentem, powinno przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
kupalnik Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha 05.04.11, 17:57 Most im. Lecha Kaczyńskiego? We Wrocławiu? Taki patron to wielkie prawdopodobieństwo, że most się zawali. Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.e-wro.net.pl 07.04.11, 15:31 Wara od Kasprzyków, nie wszystkie Kasprzyki tak myślą. Ja jestem na nie wszystkiemu co ma się nazywać Lech Kaczyński. W czym był lepszy od Jana Pawała II, a papież ma tylko bidny plac, a jeśli był lepszy to może na świętego go zaproponować. Już lepiej by było JP II, przynajmniej wielkość mostu oddawała by wielkość człowieka, a nie jakiejś mizernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha 05.04.11, 17:54 Zwiazek Pilsudczykow i most im. Kaczynskiego? Az mi sie kojarzy humor rysunkowy: w tle Pilsudski na kasztance, z przodu Kaczynski na kocie (no dobra, chyba nie ten Kaczynski) Odpowiedz Link Zgłoś
zadymausa Zaraza dotarla do Wroclawia 05.04.11, 17:55 I nie opusci miasta az cos otrzyma nazwe nieudacznika Kaczynskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Zaraza dotarla do Wroclawia 05.04.11, 18:01 Wymienić imiennie kto jest tym "związkiem", ja nikogo nieznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Zaraza dotarla do Wroclawia IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.04.11, 18:10 Niech sobie wykopią rów, przerzucą na nim deskę i moga to do woli nazywać mostem Kaczyńskiego. Od mostu na Rędzinie wara, oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaraza dotarla do Wroclawia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 18:08 Niech się nie rozdrabniają i od razu zaproponują z tzw. grubej rury, przynajmniej będzie śmiesznie a nie irytująco... np. miasto Wrocław im. L.Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Zaraza dotarla do Wroclawia IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.11, 18:18 Nie podpowiadaj im takich pomysłów, bo jeszcze się okaże, że będą chcieli przemianować Wrocław na "Lechokaczysław"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza manna Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.wroclaw.mm.pl 05.04.11, 18:08 ale mogliby wreszcie tego Kaczyńskiego kanonizowac - to może skończyłyby sie durne pomysły z pomnikami, obywatelstwem i nazewnictwem architektury miejskiej, bo to juz zakrawa na jakis wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyczajny_zjadacz_ Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.netcologne.de 06.04.11, 10:38 Proponuje przy pomocy odpowiednio duzej kanone wystrzelic w przestrzen pozaziemska. Bedzie raz na zawsze spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.internetia.net.pl 06.04.11, 15:44 Sęk w tym, że cuda, jakie czynił, były głownie dyspeptyczne, wolskie, irasiadowe, małpoczerwone itp. Za to nie beatyfikują, a tym bardziej nie kanonizują. Uff :) Odpowiedz Link Zgłoś
aagaj Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 18:21 jestem PRZECIW po stokroć Odpowiedz Link Zgłoś
easy-joncio Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 18:25 A cóż to znowu się ujawnia? Związek Piłsudczyków? Przecież, ktoś, kto urodził się w roku śmierci Piłsudskiego ma 76 lat. Ktoś, kto przyszedł na świat w latach formwania się legionów musi mieć najmarniej 93 lata. W wieku niemowlęcym do Legionów nie przyjmowano. Wychodzi na to, że jest to związek duchów. Ale wszystko jest możliwe skoro "wielbiciele" Marszałka chcą uczcić postendeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony hamak Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 18:29 jak nazwą most jego imieniem to zaraz runie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podmostek Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.aster.pl 05.04.11, 18:59 właśnie! ...już się boję katastrofy.... Odpowiedz Link Zgłoś
luki-wroc Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 18:34 Most im. Lecha Kaczyńskiego, nad rzeką Odrą im. Lecha Kaczyńskiego, w ciągu AOW im. Lecha Kaczyńskiego i na bank będzie bezpłatna AOW im. Lecha Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 18:40 Jak to możliwe, że na razie widzę tylko wpisy (już 22) przeciwników mostu LK? :) Mieliśmy kiedyś most Hitlera, mamy pl. JP2... Nic by mnie nie zaskoczyło. Ale po co nam to?! Może lepiej nazwać jego imieniem stadion i modlić się, żeby go jednak nie zbudowali, a jeśli już zbudują, to zwalać na LK winę za wszystkie nasze przegrane tam mecze? Niech wydzielą na którymś cmentarzu komunalnym kwaterę, najlepiej wśród grobów mundurowych, i postawią tam skromny pomnik, ale wszystkim ze Smoleńska, a nie tylko LK. A jeśli jednak most... Wolałbym most Marii Kaczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Przypominam, że mamy ul. Kuronia 05.04.11, 19:03 O! I to jest ciekawy przykład! Kuroń generalnie jest bardziej lubiany, a dostał taką małą uliczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Przypominam, że mamy ul. Kuronia 05.04.11, 21:30 Drogi Kaloszu, Kuroń to był sympatyczny facet, prywatnie bardzo życzliwy dla innych ludzi, od lat 60-tych zaangażowany w działalność antykomunistyczną. Lech Kaczyński zaś to gość, który kojarzy mi się głównie z wojną na górze, machlojkami PC, PiSowskimi szaleństwami, "dziadospieprzaniem" i fatalnym sprawowaniem urzędu prezydenta. Nie należy mu się nawet skwerek w parku, a co dopiero ważny most na Odrze. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 18:41 A może województwo Dolnokaczyńskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczor a przez kogo zgineło 95 osób? IP: *.static.korbank.pl 05.04.11, 18:53 Nie, nie nie i jeszcze raz nie. Palikot ma rację, ma krew na rękach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwista Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 18:55 Związek Piłsudczyków im. Lecha Kaczyńskiego - tę inicjatywę trzeba zdecydowanie poprzeć!!! Świetnym pomysłem byłby też pomnik Lecha Kaczyńskiego im. Lecha Kaczyńskiego na Rondzie Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha 06.04.11, 12:20 Gość portalu: lingwista napisał(a): > Związek Piłsudczyków im. Lecha Kaczyńskiego - tę inicjatywę trzeba zdecydowanie > poprzeć!!! > Świetnym pomysłem byłby też pomnik Lecha Kaczyńskiego im. Lecha Kaczyńskiego na > Rondzie Lecha Kaczyńskiego. A rondo mieściłoby się u zbiegu ulicy Lecha Kaczyńskiego z ulicą Braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 18:58 żeby głośno krzyczące 5% gwałciło poglądy 95% społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna84 A może lotnisko im. Lecha Kaczyńskiego? 05.04.11, 19:11 A możne nazwijmy lotnisko im. Lecha Kaczyńskiego, albo pas startowy? albo samolot? A może w ogóle przemianujmy Wrocław na Kaczyński City? 10 kwietnia rozpalę grill, usmażę kiełbaski i wypije piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdr Re: A może lotnisko im. Lecha Kaczyńskiego? IP: *.jzo.com.pl 06.04.11, 07:49 Zaproś Michnika, z pewnością chętnie poświętuje z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 19:17 W życiu:-) z Wrocławiem ,a tym bardziej nowym mostem nie miał nic współnego... Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Związek Piłsudczyków: Most na Odrze im. Lecha K... 05.04.11, 19:24 Frajerski most to i niedorzeczny patron moze byc. Most bez platformy widokowej parkingu dla wycieczek ,bez miejsca skad mozna zrobic sobie fotke na jego tle. W sumie wydatki i nic wiecej, W okolicy mamy tylko jedna autostrade na poludniu a ta obwodnica to wynik kolesiostwa i spekulacji ziemia. Patron taki jak L. Kaczynski idealnie pasuje na patrona takiego dziela. Udowadnia to calym swoim zyciem, ingerencjami doktora prawa pracy w "polepszanie KP" w sejmie gdy mial prawo veta, Pasuje zatem jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś