Dodaj do ulubionych

Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;)

26.02.02, 21:37
Moim marzeniem jest SKUTER! Zachorowałem na to, gdy byłem w Hiszpani w
BArcelonie. TAm bardzo wiele osób jeździło właśnie takimi pojazdami po
ulicach... WIem, że my w Polsce mamy "trochę" inny klimat, i że wiele bym się
nie najeździł... ale tak MOCNO chciałbym GO mieć... Rozglądałem się już po
salonach, ale zamarłem, że takie cacka kosztują tak wiele (ok. 7/8 tys.). To
dla mnie niestety za wiele... Czy ktoś może wie, w jaki sposób kupić ten CUD
pojazd trochę taniej... POMOCY!!! Idzie wiosna, lato... a to akurat dobry czas
by sobie pojeździć na skuterze... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bianka Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 22:08
      Ja też mam pewne marzenie niestety mało realne na najbliższy czas, chyba dam
      sobie z nim spokój
      • postmodern Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) 16.03.02, 14:02
        ale dlaczego sądzisz, że jest takie mało realne???
        • arvena Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) 16.03.02, 14:14
          żadne marzenie nie jest mało realne... podobno wystarczy bardzo mocno czegoś
          chcieć!!!powodzenia :-)
    • Gość: em Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 14:15
      A ja mam marzenia podróżnicze... Bardzo chciałabym zobaczyć fiordy i wylądować
      na jakiejś plaży z palmami... Marzenie o zwiedzeniu Londynu już się spałniło, a
      więc... czekam teraz na resztę :o)
      • Gość: Homar Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 16:13
        Ech, co do fiordow, to ja tez chetnie bym pojechal...
        Ciagnie mnie w te rejony, ciagnie.
        • Gość: tyrysek Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 16:15
          warto pojechac, sa niesamowite! ;-)))
          • Gość: Homar Re: Moje MARZENIE ŻYCIA........................... ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 16:20
            Bylas Tyrysku? Opisz, prosze! Same fiordy i swa podroz tez, dobrze?
    • Gość: Homar Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 00:23
      No wlasnie, juz raz to tutaj mowilem, ale poszlas ;-(
      • Gość: tyrysek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 00:46
        nie zauwazylam wczesniej, przepraszam

W Oslo konczy sie Europa, do ktorej jestesmy przyzwyczajeni, a zaczyna sie
        swiat fiordow, skal, waskich uliczek wiodacych wokol stromych gor
        widoki sa niesamowite, niemal przerazajace ;-))
        wolalabym opowiedziec niz opisac...
        • Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 00:51
          to mam nadzieje, ze spotkamy sie na najblizszym
          spotkaniu forumowym - kwiecien (???). Jesli robilas zdjecia,
          to juz na pewno sie nie obejdzie bez pokazu - nie popuszcze! ;-)

Jeszcze tylko jedno - bylas tam na wycieczce "zorganizowanej" czy tez
          ot, tak - samopas?
          • Gość: tyrysek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 00:57
            wycieczka jak najbardziej zorganizowana, 3-osobowa ;-)
            • Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:06
              no, tak - 2 osoby to juz minimalna grupa, wiec wszystko sie zgadza, a trzy - to
              juz tlum! ;-)))
              • Gość: tyrysek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 01:22
                oj, wiem cos o tym ;-)))
                btw. w sieci jest duzo roznych relacji z podrozy po krajach skandynawskich
                • Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:27
                  wiem, korzystam, kiedy mam wiecej czasu... (gdy odczepie sie od forum, ha ha)
                  Ale wiesz - najlepsze opowiesci sa z pierwszej reki. Uwielbiam sluchac czyichs
                  opowiesci, zwlaszza o miejscach, do ktorych chcialbym sie kiedys wybrac.
                  Zreszta - jest jeszcze jeden powod - w sieci jest tyle chlamu, ze czasem nie
                  chce mi sie go przerzucac :-)))

Byliscie samochodem, czy siakos inaczej?
                  • Gość: tyrysek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 01:41
                    samochodem, inaczej sobie nie wyobrazam
                    jezdzenie norweskimi uliczkami to jedna z ciekawszych atrakcji
                    najbardziej podobaly mi sie mosty z jednym pasem i mijanka na szczycie ;-)
                    • Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:45
                      no, jeszcze mozna drakkarem :-)))

Albo wynajac od zaprzyjaznionego (poznanego w sieci, rzecz jasna) wikinga
                      konia, i patataj, patataj...
                      • Gość: tyrysek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 01:48
                        to moze lepiej kozice gorska z opcja do pokonywania 12-km tuneli pod gore?
                        • Gość: Janek Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:49
                          Tyrysku. Ty Homarowi o fiordach opowieści snujesz, a on spać poszedł. :)))
                          • Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:53
                            Gość portalu: Janek napisał(a):
                            > Tyrysku. Ty Homarowi o fiordach opowieści snujesz, a on spać poszedł. :)))

Janku, juz ide! ;-))))

• Gość: Homar Re: Tyrysku! Opisz fiordy, prosze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 01:52
                          slyszalem, slyszalem, ze maja tam kozice z dopalaczami.
                          Jakies krzyzowki genetyczne... z f-16 chyba? Ale to bylo nielegalne i
                          zaprzestali. Lockheed-Martin mial jakies pretensje ;-)

Mowisz, 12 km pod gore? Niezle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka