natalija 31.05.03, 14:25 reptarze! Czy znasz może link do programu układającego krzyżówki? Byłabym baaardzo zobowiązana! Dzięki! natalija Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reptar Re: OGROMNA PROŚBA 31.05.03, 14:41 Jeszcze wczoraj albo coś koło tego natknąłem się na stronę z różnymi takimi wynalazkami, ale teraz nie potrafię odtworzyć namiarów. Za chwilę opuszczam Internet, później jeszcze poszukam. A tymczasem chciałbym rozszerzyć nieco grono adresatów tej prośby   ;-) Jak jakiś niereptar zna, to też niech napisze ;-) Odpowiedz Link
reptar Re: OGROMNA PROŚBA 01.06.03, 12:09 No proszę, zaczęło się tak niewinnie, a wyszedł z tego mecz reptar kontra reszta świata - mam oczywiście na myśli rywaliczny wątek "OGROMNA PROŚBA DO NIEREPTARA" ;-) Oto, co udało mi się wyszukać: Przypomniałem sobie, gdzie jest ta strona, o której wspominałem, że sobie nie mogę przypomnieć: www.techsoft.pronetix.com.pl/menu.php?temat=text3.inc&pozycja=2 Orócz tego: Kreator www.kreator.pnet.pl/krzyzowki/ Jolka www.enter.pl/ent2002/01/testy_jolka.asp Też Jolka republika.pl/xkret/ Zdaję sobie sprawę z tego, że wiele pożytku nie wniosłem, więc bardzo liczę na konkurencję ;-) Odpowiedz Link
reptar Re: OGROMNA PROŚBA 01.06.03, 12:21 reptar napisał: > Przypomniałem sobie, gdzie jest ta strona, o której wspominałem, że sobie > nie mogę przypomnieć: > www.techsoft.pronetix.com.pl/menu.php?temat=text3.inc&pozycja=2 Bo szukałem w głowie, a to było po prostu podane na tacy na liście dyskusyjnej www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.rec.szaradziarstwo Odpowiedz Link
natalija Re: OGROMNA PROŚBA 01.06.03, 13:41 Dzięki reptarze, wiedziałam, że odpowiesz szybciej niż niereptar! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link