merche 12.05.11, 21:59 tak może z innej beczki: czy ktoś może polecić dobry salon oferujący pedicure? Chodzi o Wrocław. dzięki z góry za radę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_80 Re: pedicure 14.05.11, 05:33 Beauty Centre na Wrońskiego. Korzystam regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: pedicure 14.05.11, 11:16 Chodzę do pani Gosi, która przyjmuje w dwoch gabinetach - na Oleśnickiej 18 i jeszcze gdzieś na Oporowie, czy Kozanowie. Polecam ją z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: pedicure 19.05.11, 14:24 Gorąco polecam www.magdam.wroclaw.pl/ najlepszy pedicure ever ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magii89 Re: pedicure 28.05.18, 10:48 Ja polecam Ci gabinet Wyspa Piękna! Jest to wspaniałe miejsce. Profesjonaliści jakich mało ! Byłam wiele razy u nich i nigdy nie czułam się lepiej , zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Zabiegi wykonują z należytą starannością na świetnych kosmetykach . Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
magii89 Re: pedicure 06.06.18, 13:03 Wyspa Piękna we Wrocławiu , jest godna polecenia jak najbardziej ! Świetne miejsce , tam z pewnościa zajmą się Tobą profesjonalnie i nie będziesz żałowała. Chodze do nich i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś