raul73 10.05.04, 16:08 Czy ktoś był kiedyś z dzieckiem w Centrum Pneumonologii Dziecięcej w Szklarskiej P. i mógłby się podzielić swoimi wrazeniami i informacjami o tym miejscu? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaw2 Re: Szklarska Poręba 10.05.04, 21:58 Lepiej wybrać się do tego samego centrum ale do oddziału w Karpaczu. Ponoć lepsiejsi lekarze. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
raul73 Re: Szklarska Poręba 11.05.04, 09:57 A to można sobie zmienić - skierowanie dostaliśmy do Szklarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-i-oskar Re: Szklarska Poręba 12.05.04, 16:38 Miejsce pobytu zależy od wieku dziecka. W Szklarskiej jest Oddział matki z dzieckiem, a w Karpaczu takiego nie ma. Ja jadę właśnie do Szklarskiej, mimo, że załatwiałam wszystko z Karpaczem i skierowanie też miałam do Karpacza. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviakia Re: Szklarska Poręba 13.05.04, 09:35 nieprawda jest tez w karpaczu- świetlana góra się anzywa- byłam tam 1,5 roku temu i szczerze polecam. najlepiej taqm zadzwonić i dowiedzieć się co i jak.... pozdrawim Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-i-oskar Re: Szklarska Poręba 13.05.04, 10:31 Niestety prawda. Dzwoniłam przed chwilą do Świetlanej Góry i pani powiedziała, że w ogóle nie przyjmują dzieci - tylko dorosłych. Ta zmiana nastąpiła od tego roku. W Karpaczu zaś przyjmują dzieci ale same bez rodziców. Jedynie w Szklarskiej przyjmują dzieciaczki z matkami. Pozdrawiam i może się zobaczymy w górach. Odpowiedz Link Zgłoś
raul73 Re: Szklarska Poręba 13.05.04, 11:31 ja jadę na 2 tygodnie chyba od 11 lipca Odpowiedz Link Zgłoś