Dodaj do ulubionych

Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl...

29.05.11, 23:54
Drogi Panie redaktorze! Zdecydowanie Pan przesadził. Ja na meczu widziałem Grzegorza Schetynę. A co do reakcji piłkarzy to myślę, że ani przez chwilę im nie przeszła przez głowę Pana idiotyczna teoria odnośnie - "Ci z krytej są lepsi - im będziemy dziękować". Skoro tak myśleli to na rynku - na którym zresztą też Pan był, Sebastian Mila i Darek Sztylka chyba by nie zdzierali gardeł do megafonów wspólnie z Kibicami z odkrytej. Kibice są jedni - wszędzie Ci sami. Kibice Śląska Wrocław. Widać Pan nawet w takich momentach nie jest i już nigdy nie będzie Kibicem Śląska! Nie chce by Pan pisał o Śląsku!!! Napisałem to ja - Kibic Śląska, który w tym sezonie dopingował drużynę z perspektywy trybuny krytej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kacper_33 Brak słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 00:37
      Tak pisząca osoba jak Pan Panie Brzozowski nie powinien się nazywać dziennikarzem. Same brednie Pan wypisuje, ale jaki poziom gazetki taki i osób w niej piszących, brednie wyssane z palca.
      • Gość: Scyzoor Komentarz do Komentarza Artura Brzozowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 08:14
        Przykre, że człowiek który powinien być obiektywny i na spokojnie opisywać wydarzenia tego nie robi. Jest to złe zwłaszcza gdy to dziennikarz.
        Po pierwsze: Zawodnicy biegli w stronę krytej, bo to po tej stronie jest ławka rezerwowych, tu sie rozgrzewali koledzy. Żona Diaza i chyba brat też byli po tej stronie. Tu siedzą rodziny zawodników! To podstawowy powód.

Po drugie: Może warto poświęcić uwagę podłożu protestu. Tu trzeba całego artykułu i zasadniczo, chęci obiektywnej oceny i analizy przyczyn i skutków. Śląsk potrzebował wsparcia, dopingu i choć sam nie popieram formy ( inicjowanej w Warszawie i Poznaniu), uważam że obojętnie stac nie można!

Najważniejsza sprawa to wymuszanie przestrzegania prawa! Po co jest monitoring, jeśli po meczu PP w Bydgoszczy nie wiedzą, kto łamał prawo i wnosił petardy i race. Z drugiej strony decyzje włądz musza być uzasadnione- i zamykanie stadionu na mecz z Bełchatowem m.in. za "Wieloktrotne zatrzymanie pociągu" (Który był prywatnym przewozem, wynajętym i opłaconym (również za postoje) przez kibiców) jest debilizmem i z tym trzeba walczyć. Może warto "dziennikarzyno" i o tym napisać! Ale skąd to możesz wiedzieć, przecież Ty rozmawiasz tylko z kibicami z krytej (tez tu siedze!), którzy siedzą obok Ciebie!? Może warto zastanowić się nad tym czy warto zajmowac tak jednoznaczne stanowisko! W tym fachu.... WIELKI BŁĄD!
        • Gość: blecharz Re: Komentarz do Komentarza Artura Brzozowskiego IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.05.11, 08:43
          Jak juz chcesz z siebie debila robic to z glowa. Nawet jak pociag oplacony to nie masz parwa go zatrzymac sam. Robi to prowadzacy pociag, a nie pociagajacy za hamulec AWARYJNY.
          Protestu nawet nie ma co komentowac. Dno i kilometr mulu.
          • Gość: Giera Re: Komentarz do Komentarza Artura Brzozowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:54
            Dno to twój wpis. Jeśli jedziesz taksówką i coś w niej napsocisz to kogo to obchodzi? Do tego protest sam w sobie beznadziejny (uważam że godzi bardziej w nas niż w nich) ale jaki by nie był to pokazuje naszą jednolitość. Protest który właśnie my powinniśmy podtrzymywać za to że zamknęli nam stadion. Za nic! Ostatni wybryk na większą skalę odbył się w 2 lidze. Do tego ta skala była tak mała że nawet zbytnio nikt się nim nie przejął.
    • kalam07 Brzozowski kreuje nową rzeczywistość 30.05.11, 08:34
      Po pierwsze kryta też nie kibicowała.
      Po drugie żadną nowością nie jest że piłkarze cieszą sie w strone krytej (a raczej ławki rezerwowej), od lat zawsze tak robią.
      Po trzecie po meczu bawili sie razem z kibicami z odkrytej, wykrzykiwali hasła i odkryta odpowiadała.
      Po czwarte wyszli na rynku do tych ''stadionowych bandytów'' i razem świętowali sukces.
      Po piate Brzozowskiego krew po prostu zalewa i pokazuje jaki jest maluczki próbując wbić klin i wykreowac podział którego nie ma.
      • Gość: Giga-Matt Brzozowski to co Pan napisał jest żenujące !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.11, 17:29
        Panie Brzozowski, nie jestem kibolem, ale bywam na trybunie odkrytej, wczoraj też byłem ze swoim dzieckiem i w pierwszej połowie nie kibicowałem bo po pierwsze nie zgadzam się na idiotyczne rozwiązania stosowane przez rząd Tuska, a po drugie to trochę głupio samemu krzyczeć jak cała trybuna milczy - nie sądzi Pan ? Czuję się urażony a nawet obrażony przez Pana, bo uważam się za prawdziwego kibica, a brak dopingu w tym przypadku nie był skierowany przeciwko Śląskowi, ale przeciw idiotycznym zapędom polityków. A pan skreśla automatycznie wszystkich jak leci i osądza na podstawie tego gdzie kto siedział. To ma być rzetelność dziennikarska ? To jest żałosne i mam nadzieję na przeprosiny, bo ja drużynę wspierałem całym sercem ! A główny ton dopingowi nadaje zawsze trybuna otwarta, no ale ona nie jest zgodna z waszą linią polityczną, więc najłatwiej po niej pojechać. Jeśli ma Pan cywilną odwagę to proszę się ustosunkować !
    • 83efka Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... 30.05.11, 08:38
      Chociaż sezon spędziłem na trybunie krytej i formy protestu nie popieram, ani zupełnie się z nią nie zgadzam to jednak Pana komentarz mnie zszokował. Pisał Pan kiedyś, że w obliczu wielkiego sukcesu zamiast się cieszyć to w klubie trwa konflikt między działaczami i trenerem. Teraz Pan sam mąci ... próbuje skłócić ze sobą zawodników i kibiców ... Po co? Jakim prawem? Czy Pan naprawdę wierzy w to, co pisze? Przecież piłkarze, jak strzelają gole na tą bramkę, co wczoraj to zwykle podbiegali akurat do tego sektora trybuny krytej ... pewnie z tego powodu, że tam też siedzi część osób aktywnie dopingująca? Gdyby było tak, jak Pan mówi to z pewnością po meczu piłkarze nie podeszliby do "młyna" świętować swojego sukcesu, a już z pewnością nie podeszliby tam w pierwszej kolejności.
    • Gość: antyżyd debil, debil IP: *.internetia.net.pl 30.05.11, 09:35
      brozowski to jest kompletny debil, jakoś po meczu piłkarze najpierw podeszli do kibiców na odkrytej i razem z nimi śpiewali. A cieszą się po golach pod krytą bo tam jest ławka trenerów i rezerwowych. Ale skąd taki pusty debil jak brozowski ma coś takiego wiedzieć.
    • Gość: Giera Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 10:46
      komentarz tego pseudo dziennikarzyny jest w samym sobie bardzo zabawny ;)

Kilka faktów. NIKT nie dopingował podczas pierwszej połowy. oklaski nazywać dopingiem? wft?

Druga sprawa jak sam pseudo dziennikarzyna zauważył to podczas meczu z Bełchatowem nie mniej ważnym nie mogliśmy dopingować.. Odpowiedz mi z jakich powodów? Przez to że zaciągnęliśmy ręczny w pociągu przez nas wynajętym? i za ten wyczyn sami zapłacimy? Za zdarzenia które nie miały miejsca na naszym stadionie i za wyczyny za które już byliśmy karani? a podobno nie można być ukaranym kilkukrotnie za ten sam wybryk. Tymi których dziennikarzyna opisuje jako "normalnych" są również ludzie uważający się za kiboli, fanatyków itp. wielu z nich jeździ na te najgorsze zbiegowiska zwane wyjazdami ;) Kolejna marna prowokacja oraz próba robienia wody z mózgu chłonącym wszystko z tej gazety ;)
    • Gość: kibic szacun Pan Brzozowski ! IP: *.uni-truck.com.pl 30.05.11, 14:23
      Gratulacje dla Pana Brzozowskiego za całą opisaną sytuację. Gdyby wcześniej nie było reakcji premiera z zamknięciem stadionu, pewnie skończyło by się burdami itp. jak wbiegnięciem "kiboli" na murawę i rzucaniem rac. A tak grzecznie wszyscy rozeszli się do domu......... !

Pozdrawiam
      kibic
    • canaletto2a Brzozowski przeszedł do historii 30.05.11, 14:23
      Ten komentarz Artura Brzozowskiego to dno ,poziom gówna powyżej jego ust.
    • Gość: WIDMO Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 14:41
      Nie wiem jaka mendą trzeba być panie Brzozowski żeby napisać coś takiego jak ten komentarz. Chyba byliśmy na innych meczach bo żeby w 1 połówce kryta próbowała dopingować to trzeba panie Brzozowski mieć niezłe halucynacje. Może Pan i Pana koledzy z GW zmienicie dilera.
      Ja także uważam, że ten protest był idiotyczny lecz jednakże potrzebny a poza tym powiem więcej nawet zjawiskowy i fenomenalny.
    • Gość: nawi Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 16:32
      Zgodzic się jednak należy z jednym , że ten kretyński protest kiboli Śląska, przestraszył Tuska jak zeszłoroczna zima :).
      Nie chcę zeby "bractwo" zawłaszczało sobie prawo do bycia jedynymi prawdziwymi kibicami WKS.
      Zgoda komentarz redaktora przesadzowy, ale problem wprowadzania polityki na stadion mnie drażni dla mnie niestety jest to łyżka dziekciu w beczce miodu !
      • Gość: Kibol Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:17
        to tusk wypowiedział trybunom wojnę nie odwrotnie. Sam się wpie...ł z polityką na stadiony.
    • Gość: ksnr Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 16:33
      Drogi panie Brzozowski. Trybuna odkryta w pierwszej połowie zaprezentowała właśnie to czego pan, pańscy koledzy i miłościwie nam panująca partia oczekują. Tak właśnie wyglądają mecze w Anglii. Zresztą postawa kibiców ze wspomnianej wyżej trybuny nie różniła się niczym od tzw. pikników (rodzin z dziećmi - jak ich lubicie nazywać, zasiadających na czerwonych krzesełkach na trybunie krytej).
      Nie wiem czemu ganiąc kibiców za doping (nie, nie jest to bicie braw za udane zagranie), jednocześnie pan tego od nich wymaga. Co więcej jest pan oburzony, że nie dopingują swojej drużyny czyżby to był ich, nasz obowiązek?
      • Gość: elew Re: Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.05.11, 18:28
        Dokładnie tak.
        Brzozowski możesz być pewny tego, że jak jeszcze raz cię spotkam to ci chyba za ten komentarz nie wytrzymując napluje ci w twarz. Przecież jak można tak bezczelnie kłamać i wypisywać takie bzdury. Gdzie jest jakaś dziennikarska godność czy zasady. Bo chyba nie ma ich wcale i obiektywizm się nie liczy tylko utrzymywanie właściwej linii zarządu czy rządy. Normalnie komuna wróciła w gazecie wolnościowej.
    • Gość: kris20 Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 18:59
      Panie redaktorze pan tym artykułem nie przejdzie doo historii. Brak słów. Żenujące stwierdzenia nie oddające atmosfery i prawdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kibic Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.4-1.cable.virginmedia.com 30.05.11, 19:32
      naszczescie gowno wyborcze nie...!!!jebac ta gazete!!!
    • Gość: lolo Lenczyk i jego piłkarze przeszli do historii Śl... IP: *.wroclaw.hypnet.pl 31.05.11, 08:03
      Świetny i rzetelny tekst, najwyższa klasa dziennikarska. A tak na poważnie - po tym co przeczytałem nie dziwią dramatyczne spadki sprzedaży tej kłamliwej gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka