Dodaj do ulubionych

która szkoła (nauka) pływania ?

01.06.11, 10:38
Witam serdecznie,
chciałabym z synkiem (za chwile lat 4) zacząć naukę pływania. Znacie jakieś dobre szkoły, baseny? ogłoszeń w necie jest masa, ale ponieważ sama pływać nie umiem, to w tym temacie jestem zupełnie "zielona". Liczę na wasza pomoc :)
Wielkie dzięki i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • alicez Re: która szkoła (nauka) pływania ? 02.06.11, 10:18
      Synek chodził na Wieczystą pod okiem: www.plywaniewroclaw.n06.pl/
      Bardzo fajna kadra.
      • staszka1974 Re: która szkoła (nauka) pływania ? 02.06.11, 10:53
        Moja córka tez zaczynała, jak miała 4 latka. Chodziła przez 2 lata do Redecco (szkoła Wróbel&Wróblewski). Zrobiła przez ten czas spore postępy i byłam zadowolona z instruktorów i przebiegu zajęć. Córka całkiem sprawnie pływa strzałką , kraulem na plecach i ogólnie czuje się jak ryba w wodzie.
        • iwohof Re: która szkoła (nauka) pływania ? 02.06.11, 13:13
          Wielkie dzięki a już bałam się , że ze późno już na nauki :)
      • iwohof Re: która szkoła (nauka) pływania ? 02.06.11, 13:17
        to blisko nas (wojszyce), nawet nie wiedziałam, że tam są takie zajęcia, wielkie dzięki :)
        • anyx27 Re: która szkoła (nauka) pływania ? 18.06.11, 18:01
          My chodzimy na Racławicką od roku - jesteśmy zadowoleni, za 45min płacimy 20zł.
    • dorota975 [...] 21.07.11, 23:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zona_mi dorota975 22.07.11, 11:32
        Reklama na Gazeta.pl nie jest droga, gdybyś chciała się ogłaszać uczciwie, a nie w sygnaturce, to zapraszam po szczegóły: forum@gazeta.pl
        • basha Re: dorota975 23.07.11, 13:58
          Ja polecam szkołę pływania Lider, mają zajęcia na chełmońskiego lub olimpijskim. Moja Majusia umiała pływać już po jednym semestrze. Teraz pływa rewelacyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka