Gość: Johny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 11:21 jak myslicie ??? Gdzie we Wrocławiu najłatwiej poznać fajne dziewczyny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajna dziewczyna Re: PRL only!!;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.05.04, 16:57 Hmmm...ale ŁATWO to nie będzie!!Pędź do "plus minus"- Twoje szanse na podbój wzrosną o 100%!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Tylko NIE NA MEDYCZNEJ ! Naprawdę nie polecam. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 23:26 Jako absolwent tego kierunku wiem, co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibudziak Re: Dziewuchy IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 19.05.04, 10:37 To zależy, hmmm... jakby to powiedzieć - czy chcesz poznać fajną dziewczynę na "chwilę" czy na dłużej ;) Jednak sugerując się się słowem "łatwo" w pytaniu podejrzewam, że w grę wchodzi pierwsza opcja - więc również polecam "+-" PS. A na medycznej zdarzają się mimo wszystko fajne "dziewuchy". Poznałem jedną dwa lata temu (nie w "+-" :P ) i... nie zamierzam szukac dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Dziewuchy z medycyny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:37 Gdy studia miały się już ku końcowi ( VI rok ! ), część moich koleżanek, którym nie udało się znaleźć do tej pory kandydata na męża, wpadła w niezłą panikę ( zwłascza te z prowincji ). Ponieważ koledzy ze studiów byli już "przebrani", kilka z nich, szczególnie zdesperowanych, zaczęło uczęszczać na wykłady na politechnikę :) Sczególnym zainteresowaniem cieszyły się wykłady z bodajże filozofii na Wydziale Elektrycznym :) Wybór akurat filozofii miał zapewne na celu trafienie na jednostki nieco bardziej intelektualne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:54 I co w tym smiesznego niby jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 13:26 "Aaaaa, muszę znaleźć męża..." - jak śpiewał Norbi :) Pewnie mamy różne poczucie humoru. Mnie bawiła ta desperacja, żeby koniecznie znaleźć sobie faceta do zaobrączkowania. Depseracja posunięta do tego, żeby upacykować się i pójść na wykład na inną uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:30 Mnie bardziej bawi upacyfikowanie sie polegajace na rozkladaniuu nóg aby faceta zobraczkowac. Widac czarny humor masz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Dziewuchy z medycyny 19.05.04, 15:17 Ech, nie jest tak źle na medycznej jak Ci się wydaje. Czasy się zmieniły! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 15:15 Ty, gdzie ten plus minus jest, bom nie kumaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 01:18 > Jednak sugerując się się słowem "łatwo" w pytaniu podejrzewam, że w grę wchodzi > pierwsza opcja - więc również polecam "+-" albo Akademia Ekonomiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dziewuchy IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 19.05.04, 14:54 a WZ ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Dziewuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:07 W WZ fajne lody robia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 15:14 I co w tym śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Dziewuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:16 No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca i, oczywiscie, jeszcze na Architekturze PWR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 16:07 prawie zapomniałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wapniak Re: i, oczywiscie, jeszcze na Architekturze PWR IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:42 Gość portalu: znawca napisał(a): > prawie zapomniałem ;) Niemożliwe, syn mi opowiadał że uczęszczają sami studenci:-))) Eehh, a pamiętacie 'tartak":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp tartak to akademik dwudziestolatka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:03 Był to akademik żeński, do którego wejscia pilnowano przed rodzajem męskim, ale w kiosku ruchu na poczesnym miejscu były prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.core.lanet.net.pl 21.05.04, 01:50 dzielą sie na: ładne brzydkie i te z Politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poPWr Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.iitd.pan.wroc.pl 21.05.04, 09:24 Wszystko zależy od wydziału!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wapniak Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:34 Gość portalu: sffinx napisał(a): > dzielą sie na: > ładne > brzydkie > i te z Politechniki Nieprawda "ja mam" z Politechniki piękną górniczkę. Czyżby to był rodzynek?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:16 Te z politechniki to są klasą same dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: a moze rolinacza :P IP: 62.233.250.* 21.05.04, 17:42 Kiedyś to była Wyższa Szkoła Rolnicza (WSR) i na studentki tej uczelni mówiono "wysrolki" :) Odpowiedz Link Zgłoś