IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 11:21
jak myslicie ??? Gdzie we Wrocławiu najłatwiej poznać fajne dziewczyny??
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca na medycznej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 13:39
      • Gość: fajna dziewczyna PRL only!!;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.05.04, 16:52
        • Gość: fajna dziewczyna Re: PRL only!!;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.05.04, 16:57
          Hmmm...ale ŁATWO to nie będzie!!Pędź do "plus minus"- Twoje szanse na podbój
          wzrosną o 100%!!!!!;)
      • Gość: kklement Tylko NIE NA MEDYCZNEJ ! Naprawdę nie polecam. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 23:26
        Jako absolwent tego kierunku wiem, co mówię :)
    • Gość: polibudziak Re: Dziewuchy IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 19.05.04, 10:37
      To zależy, hmmm... jakby to powiedzieć - czy chcesz poznać fajną dziewczynę
      na "chwilę" czy na dłużej ;)

Jednak sugerując się się słowem "łatwo" w pytaniu podejrzewam, że w grę wchodzi
      pierwsza opcja - więc również polecam "+-"

PS. A na medycznej zdarzają się mimo wszystko fajne "dziewuchy". Poznałem jedną
      dwa lata temu (nie w "+-" :P ) i... nie zamierzam szukac dalej ;)
      • Gość: kklement Dziewuchy z medycyny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:37
        Gdy studia miały się już ku końcowi ( VI rok ! ), część moich koleżanek, którym
        nie udało się znaleźć do tej pory kandydata na męża, wpadła w niezłą panikę (
        zwłascza te z prowincji ). Ponieważ koledzy ze studiów byli już "przebrani",
        kilka z nich, szczególnie zdesperowanych, zaczęło uczęszczać na wykłady na
        politechnikę :) Sczególnym zainteresowaniem cieszyły się wykłady z bodajże
        filozofii na Wydziale Elektrycznym :) Wybór akurat filozofii miał zapewne na
        celu trafienie na jednostki nieco bardziej intelektualne :)))

• Gość: erni Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:54
          I co w tym smiesznego niby jest?
          • Gość: kklement Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 13:26
            "Aaaaa, muszę znaleźć męża..." - jak śpiewał Norbi :) Pewnie mamy różne
            poczucie humoru. Mnie bawiła ta desperacja, żeby koniecznie znaleźć sobie
            faceta do zaobrączkowania. Depseracja posunięta do tego, żeby upacykować się i
            pójść na wykład na inną uczelnię.
            • Gość: erni Re: Dziewuchy z medycyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:30
              Mnie bardziej bawi upacyfikowanie sie polegajace na rozkladaniuu nóg aby faceta
              zobraczkowac.
              Widac czarny humor masz.
            • dr_jekyll Re: Dziewuchy z medycyny 19.05.04, 15:17
              Ech, nie jest tak źle na medycznej jak Ci się wydaje. Czasy się zmieniły! :-)))
      • Gość: napalony Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 15:15
        Ty, gdzie ten plus minus jest, bom nie kumaty?
      • Gość: znawca Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 01:18
        > Jednak sugerując się się słowem "łatwo" w pytaniu podejrzewam, że w grę wchodzi
        > pierwsza opcja - więc również polecam "+-"

albo Akademia Ekonomiczna
    • Gość: ak Re: Dziewuchy IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 19.05.04, 14:54
      a WZ ????
      • Gość: erni Re: Dziewuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:07
        W WZ fajne lody robia...:)
        • Gość: Trener Re: Dziewuchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 15:14
          I co w tym śmiesznego?
          • Gość: erni Re: Dziewuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:16
            No wlasnie.
    • Gość: znawca i, oczywiscie, jeszcze na Architekturze PWR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 16:07
      prawie zapomniałem ;)
      • Gość: wapniak Re: i, oczywiscie, jeszcze na Architekturze PWR IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:42
        Gość portalu: znawca napisał(a):

> prawie zapomniałem ;)

Niemożliwe, syn mi opowiadał że uczęszczają sami studenci:-)))

Eehh, a pamiętacie 'tartak":-))
        • Gość: kazimierzp tartak to akademik dwudziestolatka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:03
          Był to akademik żeński, do którego wejscia pilnowano przed rodzajem męskim, ale
          w kiosku ruchu na poczesnym miejscu były prezerwatywy.
          • Gość: sffinx Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.core.lanet.net.pl 21.05.04, 01:50
            dzielą sie na:
            ładne
            brzydkie
            i te z Politechniki
            • Gość: poPWr Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.iitd.pan.wroc.pl 21.05.04, 09:24
              Wszystko zależy od wydziału!!!
            • Gość: wapniak Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:34
              Gość portalu: sffinx napisał(a):

> dzielą sie na:
              > ładne
              > brzydkie
              > i te z Politechniki

Nieprawda "ja mam" z Politechniki piękną górniczkę.
              Czyżby to był rodzynek?:-))

• Gość: erni Re: kazimierzp. Słyszałem opinię, że dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:16
                Te z politechniki to są klasą same dla siebie :)
    • ukochanym jak to gdzie? Plac Solny 2/3 przecież;-) 21.05.04, 16:24
      • Gość: x x x Re: a moze rolinacza :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:30
        • Gość: era Re: a moze rolinacza :P IP: 62.233.250.* 21.05.04, 17:42
          Kiedyś to była Wyższa Szkoła Rolnicza (WSR) i na studentki tej uczelni
          mówiono "wysrolki" :)
    • Gość: ja Re: Dziewuchy są w PGR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 12:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka