Dodaj do ulubionych

Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi kob...

21.01.12, 10:52
Patrząc na te zdjęcia to nie wiem kto jest głupszy, te kobity czy ci goście...
Obserwuj wątek
    • larbert Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi kob... 21.01.12, 11:07
      Biznes, biznes, biznes.
      Co się nie robi dla kasiory...
      • wesoly_emigrant co was boli? 21.01.12, 11:17
        kobiety tak samo jak i my chcą popatrzeć na atrakcyjne ciała i to dostały, wykonanie było jakie było ale i tak większość zadowolona bo na codzienie muszą patrzeć się na swojego misia z bębenkiem piwnym i chudymi rączkami, niestety panowie taka prawda, tylko mały procent dba o siebie po trzydziestce, starzejemy się i robimy się nieatrakcyjni, zbieram się na siłownię od roku, kiedyś wyciskałem 120.... ehhhh czasy młodości minęły bezpowrotnie, dzięki takim przedstawieniom nasze kobiety chociaż trochę pofantazjują, niech mają coś od życia im też się należy
        • Gość: junge Re: co was boli? IP: *.jarsat.pl 21.01.12, 16:45
          Gadasz głupoty,ja dopiero po trzydziestce nabrałem masy a dzięki temu mogłem poprawić rzeźbę,wcześniej byłem chudzielcem i nie było z czego robić rzeźby a koksować się nie chciałem.
        • Gość: tantus Re: co was boli? IP: *.brochow.net 22.01.12, 00:43
          no patrz, a mnie od młodości wmawiano, że to tylko niedobrzy faceci patrzą na wygląd, a kobiety jedynie na wnętrze i wartość człowieka... ciekawe, nie?
    • Gość: MISSf Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.12, 11:09
      to wolny kraj więc możemy robic co chcemy!!
      Po drugie to impreza byla fatanla po wzgłedem organizacyjnym. Jeden wielki dramat, kto normalny robi przerwe 20 min w środku imprezy>?? z nudów połowa dziewczyn wyszła przed 24 z nudów!! vip room był tak żenujący ze współczuje wszystkim panią ktore wydały 400 zl na bilet!!
      • Gość: adrian Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.e-wro.net.pl 21.01.12, 11:23
        to wolny kraj więc możemy robic co chcemy!!

WŁAŚNIE! JA UPIJAM PANIENKI, A POTEM JE ZALICZAM I KTO MI TEGO ZABRONI? CZASAMI NAWET MÓWIE IM , ŻE SĄ ŁADNE I TAKIE TAM...
        • Gość: junge Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.jarsat.pl 21.01.12, 16:47
          Wolę mądre kobiety niż tępe australopiteki.
      • Gość: furora Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.internetia.net.pl 21.01.12, 11:24
        >vip room był tak żenujący ze współczuje wszystkim panią ktore wydały 400 zl na bilet!!

400 zł??!! blondynki czy ameby?

P.S. Pisze się "paniom"! Słownik ortograficzny dużo tańszy, a emocji też nie brakuje.
        • Gość: ja Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.12, 14:48
          mam nadzieje ze juz ci lepiejj po tym jak nisko pojechałes bo trzeba bylo oczywiscie sie przyczepic.
      • Gość: debilu Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.man.tk-internet.pl 22.01.12, 00:13
        co to są "wszystkim panią" ?
    • Gość: Futurama2012 Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.biol.uni.wroc.pl 21.01.12, 12:00
      Jakbyś zobaczył swoją twarz, kiedy walisz konia przed monitorem, to też byś miał wątpliwości co do swojej inteligencji...
    • Gość: ja Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.12, 12:03
      dokładnie, brava dla tej blondyny, jesli jej facet zobaczy te zdjecia to rozwod gwarantowany:]
      • zetkaf Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k 21.01.12, 15:44
        > dokładnie, brava dla tej blondyny, jesli jej facet zobaczy te zdjecia to rozwod
        > gwarantowany:]
        A skąd wiesz, że jest czyjąś żoną? A może ona właśnie po rozwodzie, i ma pewne "potrzeby"? A może mąż na to pozwala, i obydwoje lubią wolność seksualną?
    • spa2007 Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi kob... 21.01.12, 13:30
      stringi.... a feeeeeeeeeeee, ani to fajne u kobiet, ani u facetów....
      bokserki TAK, stringolce NIE !!!
    • Gość: Asdy Żałości Chippendalesi - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 14:39
      niektórzy o wyglądzie troglodytów, inni starców. Taki polski gó...any ersatz gości z zachodu.
    • Gość: tylko ja poprostu żal IP: *.man.tk-internet.pl 22.01.12, 00:12
      zezwierzęcenie
    • Gość: Kamgem Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 10:57
      Jak kobiety się rozbierają przed gronem napalonych facetów to wszytsko jest okej. Ale babeczki już nie mogą sobie sprawić frajdy co?
      • Gość: elektryk Re: Chippendalesi prężyli się przed piszczącymi k IP: *.e-wro.net.pl 22.01.12, 13:45
        to tak jakby ściana goniła za wtyczką!
    • Gość: słowo na niedzielę signum temporis IP: *.internetia.net.pl 22.01.12, 14:16
      demotywatory.pl/2421205/Jakie-ksiezniczki
    • Gość: facet ojtam, ojtam... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.01.12, 12:27
      faceci laza na strip tease bryndzlujac sie przy tym, a babki maja faze na takie akcje...

ja bym tam moja kobite na takie cos puścił...
      • Gość: buhaha Skad wiesz, czy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.12, 13:03
        ...sie juz nie puscila.
        • Gość: facet powiedzialaby IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.01.12, 22:39
          mamy otwarty zwiazek...
          • Gość: prawdziwy facet Re: powiedzialaby IP: *.e-wro.net.pl 24.01.12, 01:10
            Gość portalu: facet napisał(a):

> mamy otwarty zwiazek...

Haha! Otwarty związek? Czy raczej pseudo-związek, inaczej "przykrywkę" dla twojego chorego gejostwa!
    • karolinqua Oceniając zdjęcia nr 55 i 57 ... 24.01.12, 00:54
      już wiem , dlaczego mnie tam nie było i dlaczego nie dałabym złamanego grosza za takie szoł. Litości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka