Gość: JK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 23:45 Typowa impreza dla gości z kompleksami seksualnymi szukającymi akceptacji przez ryk silnika i "gustowne" dodatki jak np. fioletowa poświata pod samochodem. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Organizacja kulala... Po za tym wszystko prawda 14.06.04, 02:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13397863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Zlot samochodów tuningowanych IP: *.coxfiber.net 14.06.04, 19:52 Co jest takie wiejskie w tym 'tuningu'? Konie w Rynku to samo miasto tylko sianko ze wsi, ha?. Jedna rzecz, prawdziwy 'tuning' nie chleje, inne wartosci!. Czas na kasparowa panie hrabio. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 ??? 14.06.04, 20:02 NIe rozumiem o czym piszesz... Jezeli pytasz co wiejskiego jest w tuningu tego pojazdu, o ktorym pisalem w moim watku, to pisalem tylko o tym, ze VW wziety zywcem ze strony www.wiejski.tuning.prv.pl/ ktora, abstrachując od przymiotnika "wiejski" jest galerią bezguścia i żenady. Po za tym, jeżeli chcesz o coś zapytac to napisz o co cio chodzi. nie jestem wróżką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 14.06.04, 22:05 Dziekuje za kolaborat, to jedno. Stronke 'wiejskituning' widzialem i jest naprawde smieszna, to drugie. Abstrachujesz od slowa 'wiejski' w swoim kolaboracie, to jest jakis nagly zakret w twoim mysleniu. Pytanie; czy jest 'miejski' albo 'miastowy' tuning?, moze naprowadzic cie na wlasciwa droge. Znam troche te sprawy 'tuningowe'i nic tak naprawde nowego z tego tekstu sie nie dowiaduje. Popieram taka dzialalnosc, bo ksztalci. Sprowadza nowe wartosci dla mlodych ludzi, inne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: ??? 14.06.04, 22:16 Ty chyba jestes poeta, bo nic nie rozumiem co masz na mysli :))) Ale na wszelki wypadek napisze: Tuning jako taki mi nie przeszkadza - o gustach sie nie dyskutuje. Jedni sa zachwyceni a drudzy pekaja ze smiechu. Moze i sie znasz na tuningu, ja sie nie znam i nie ciagnie mnie do znania sie. Przeszkadza mi: - zastawione cale osiedle - scigajacy sie po miescie tuningowcy - chamstwo na drodze - pojazdy nie spelniajace wymobgow dopuszczenia do ruchu - dudniace tlumiki i zbyt glosna muzyka To sa rzeczy, ktore mi przeszkadzaja i o tym pisalem. O ile ostatni punkt jest mi po prostu niemily ( nie kazdy lubi sluchac pierdzacego matiza, ktorym jeden matizowiec odwozi swoja dziewczyne na moje podworko ok. 2 w nocy. Jezeli budzisz sie noc w noc o tej samej porze, bo ci szyby w oknach brzecza, to najwyzej sie nie wyspisz. Ale jezeli jeden golfowiec leci stowa na czerwonym i malo mnie nie rozjezdza kiedy ja mam zielone, to ja przepraszam. I to nie jest kwestia tego czy to sa tuningowcy, czy hodowcy norek. Jakby z powodu zlotu hodowcow norek w mojej okolicy rozplenilo sie chamstwo na ulicach, nielegalne parkowanie, nielegalne wyscigi i halas tak samo bym prostestowal. Zlot kardiologow tez byl we wroclawiu i jakos nikomu nie przeszkadzali. To nie kwestia czy jest sie tuningowcem czy nie To kwestia czy jest sie kulturalnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: ??? 14.06.04, 22:16 Gość portalu: czas napisał(a): > Dziekuje za kolaborat, Kolaborat? A moze Elaborat... Kolaborat to mi sie z wspolpraca z najezdzca kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 15.06.04, 15:28 Dzieki, Wlasnie odpowiadajac na dopiske 'kolaborat'. Swiadczy to o tym jak jestes 'ztuningowany'. Kompletna zgoda, jestesmy w temacie. Temat rzeka i nadaje sie na magisterium, przekracza limity tego forum. Wroce do ciebie prywatnie jak zdobede chwile, Mam nadzieja ze nie masz mi tego za zle. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 15.06.04, 15:33 Dzieki, Wlasnie odpowiadajac na dopiske 'kolaborat'. Swiadczy to o tym jak jestes 'ztuningowany'. Kompletna zgoda, jestesmy w temacie. Temat rzeka i nadaje sie na magisterium, przekracza limity tego forum. Wroce do ciebie prywatnie jak zdobede chwile, Mam nadzieja ze nie masz mi tego za zle.Nara Pozdro. Pospiech to piekielna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superturbo miejsce spendu idealne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.04, 17:16 Syf i smród, a tanie małoletnie szmaty puszczają się z byle kim w tej prowizorycznej budzie na terenie kawałek za stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Proszę o tłumaczenie na polski 15.06.04, 17:23 - masz mnei za tuningowca czy wręcz przeciwnie - chcesz podyskutować na piriv, czy bęcki mi spuścić? - o co wogóle chodzi autorowi czas? Odpowiedz Link Zgłoś