Dodaj do ulubionych

Zlot samochodów tuningowanych

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 23:45
Typowa impreza dla gości z kompleksami seksualnymi szukającymi akceptacji przez ryk silnika i "gustowne" dodatki jak np. fioletowa poświata pod samochodem.
Żałosne.
Obserwuj wątek
    • Gość: r wio-cha! IP: 62.233.250.* 14.06.04, 00:38
      i to by było na tyle...
    • tomek854 Organizacja kulala... Po za tym wszystko prawda 14.06.04, 02:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13397863
    • Gość: czas Re: Zlot samochodów tuningowanych IP: *.coxfiber.net 14.06.04, 19:52
      Co jest takie wiejskie w tym 'tuningu'?
      Konie w Rynku to samo miasto tylko sianko ze wsi, ha?.
      Jedna rzecz, prawdziwy 'tuning' nie chleje, inne wartosci!.
      Czas na kasparowa panie hrabio.
      • tomek854 ??? 14.06.04, 20:02
        NIe rozumiem o czym piszesz...

Jezeli pytasz co wiejskiego jest w tuningu tego pojazdu, o ktorym pisalem w moim watku, to pisalem tylko o tym, ze VW wziety zywcem ze strony
        www.wiejski.tuning.prv.pl/ ktora, abstrachując od przymiotnika "wiejski" jest galerią bezguścia i żenady.

Po za tym, jeżeli chcesz o coś zapytac to napisz o co cio chodzi. nie jestem wróżką...
        • Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 14.06.04, 22:05
          Dziekuje za kolaborat, to jedno.
          Stronke 'wiejskituning' widzialem i jest naprawde smieszna, to drugie.
          Abstrachujesz od slowa 'wiejski' w swoim kolaboracie, to jest jakis nagly zakret
          w twoim mysleniu. Pytanie; czy jest 'miejski' albo 'miastowy' tuning?, moze
          naprowadzic cie na wlasciwa droge. Znam troche te sprawy 'tuningowe'i nic tak
          naprawde nowego z tego tekstu sie nie dowiaduje. Popieram taka dzialalnosc, bo
          ksztalci. Sprowadza nowe wartosci dla mlodych ludzi, inne zainteresowania.
          • tomek854 Re: ??? 14.06.04, 22:16
            Ty chyba jestes poeta, bo nic nie rozumiem co masz na mysli :)))

Ale na wszelki wypadek napisze:

Tuning jako taki mi nie przeszkadza - o gustach sie nie dyskutuje. Jedni sa zachwyceni a drudzy pekaja ze smiechu. Moze i sie znasz na tuningu, ja sie nie znam i nie ciagnie mnie do znania sie.

Przeszkadza mi:
            - zastawione cale osiedle
            - scigajacy sie po miescie tuningowcy
            - chamstwo na drodze
            - pojazdy nie spelniajace wymobgow dopuszczenia do ruchu
            - dudniace tlumiki i zbyt glosna muzyka

To sa rzeczy, ktore mi przeszkadzaja i o tym pisalem.
            O ile ostatni punkt jest mi po prostu niemily ( nie kazdy lubi sluchac pierdzacego matiza, ktorym jeden matizowiec odwozi swoja dziewczyne na moje podworko ok. 2 w nocy. Jezeli budzisz sie noc w noc o tej samej porze, bo ci szyby w oknach brzecza, to najwyzej sie nie wyspisz. Ale jezeli jeden golfowiec leci stowa na czerwonym i malo mnie nie rozjezdza kiedy ja mam zielone, to ja przepraszam.

I to nie jest kwestia tego czy to sa tuningowcy, czy hodowcy norek. Jakby z powodu zlotu hodowcow norek w mojej okolicy rozplenilo sie chamstwo na ulicach, nielegalne parkowanie, nielegalne wyscigi i halas tak samo bym prostestowal.

Zlot kardiologow tez byl we wroclawiu i jakos nikomu nie przeszkadzali.

To nie kwestia czy jest sie tuningowcem czy nie

To kwestia czy jest sie kulturalnym.

Pozdrawiam
          • tomek854 Re: ??? 14.06.04, 22:16
            Gość portalu: czas napisał(a):

> Dziekuje za kolaborat,
            Kolaborat? A moze Elaborat... Kolaborat to mi sie z wspolpraca z najezdzca kojarzy...
            • Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 15.06.04, 15:28
              Dzieki, Wlasnie odpowiadajac na dopiske 'kolaborat'.
              Swiadczy to o tym jak jestes 'ztuningowany'. Kompletna zgoda, jestesmy w temacie.
              Temat rzeka i nadaje sie na magisterium, przekracza limity tego forum. Wroce do
              ciebie prywatnie jak zdobede chwile, Mam nadzieja ze nie masz mi tego za zle.
              Pozdro.
            • Gość: czas Re: ??? IP: *.coxfiber.net 15.06.04, 15:33
              Dzieki, Wlasnie odpowiadajac na dopiske 'kolaborat'.
              Swiadczy to o tym jak jestes 'ztuningowany'. Kompletna zgoda, jestesmy w temacie.
              Temat rzeka i nadaje sie na magisterium, przekracza limity tego forum. Wroce do
              ciebie prywatnie jak zdobede chwile, Mam nadzieja ze nie masz mi tego za zle.Nara
              Pozdro.
              Pospiech to piekielna sprawa!
              • Gość: superturbo miejsce spendu idealne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.04, 17:16
                Syf i smród, a tanie małoletnie szmaty puszczają się z byle kim w tej prowizorycznej budzie na terenie kawałek za stadionem.
              • tomek854 Proszę o tłumaczenie na polski 15.06.04, 17:23
                - masz mnei za tuningowca czy wręcz przeciwnie
                - chcesz podyskutować na piriv, czy bęcki mi spuścić?
                - o co wogóle chodzi autorowi czas?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka