Dodaj do ulubionych

co to za myśliwce ?

23.06.12, 20:17
Czy ktoś ma pojęcie co to za żelastwo lata mi nad głową i dlaczego ?

Nigdy wcześniej takie nie latało.
Obserwuj wątek
    • Gość: lic Re: co to za myśliwce ? IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.12, 20:22
      Też przeleciało nad biskupinem, mam nadwrażliwość uszną więc jeszcze mnie boli. Szkoda ptaków, już nie śpiewają.
      To pewnie w ramach marnowania mojej kasy.
      • Gość: wizjoner Re: co to za myśliwce ? IP: *.e-wro.net.pl 23.06.12, 22:03
        WOJNA JUŻ WKRÓTCE!
      • Gość: pozdrawiam Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 12:47
        Jak ktoś pisze marnowania mojej kasy to pewnie w życiu podatku nie zapłacił.
    • Gość: KtośKtoś Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 01:35
      Też się zastanawiam, krążyły nad Wrocławiem przez parę minut, a przyleciały chyba od strony Katowic.. strasznie hałasowały na niskim pułapie - 4 myśliwce
    • Gość: KtośKtoś Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 01:42
      www.gazetawroclawska.pl/artykul/603751,gala-orkiestr-wojskowych-i-przelot-f-16-nad-wroclawiem,id,t.html
      się im nudzi cholera.. kraj w kryzysie, a oni pokazy za nasze pieniądze sobie urządzają..
      • Gość: 3 Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 08:59
        Nie ma dziwnych że w kryzysie, skoro tacy jak ty w nim mieszkają.
        • Gość: KtośKtoś Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 16:09
          Bardzo zabawne, jakoś tak nie uważam. I chociaż nie latam myśliwcem (czteroma!) ludziom nad głową!!! wszyscy znajomi mieszkający we Wrocławiu się skarżyli na hałas i podskakujące naczynia w kuchni.. ci co to zorganizowali to istne oszołomy! rozumiem ich złość doskonale bo ja pod Wrocławiem hałasu znieść nie mogłem..
          • wielki_czarownik Re: co to za myśliwce ? 24.06.12, 22:39
            A moi znajomi dla odmiany byli zachwyceni i wręcz rozczarowani, czemu tak krótko, wysoko i bez akrobacji.
          • Gość: 3 Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 07:08
            A na to że im kury przestały dawać mleko to się nie skarżyli?
          • Gość: taka prawda Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 12:49
            Oszołomy to takie osoby jak ty co zawsze na wszystko narzekają.
    • wielki_czarownik Ojejej jakie biedactwa 24.06.12, 22:38
      Samolocik pohałasował i się biedaczyny popłakały. Wojskowi mają swoje święto i raz na rok chyba F16 może nad miastem przelecieć, prawda? Krzywda się nikomu nie stała, koszty dodatkowe żadne (bo to w ramach obowiązkowego szkolenia pilotów) a ładnie było i ciekawie.
      • Gość: Obserwator Re: Ojejej jakie biedactwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 23:11
        Gotówki na spłatę długów szukały, dlatego poleciały na zachód. Merkel chyba ma kasę?
      • map4 Re: Ojejej jakie biedactwa 25.06.12, 08:40
        wielki_czarownik napisał:

> Samolocik pohałasował i się biedaczyny popłakały. Wojskowi mają swoje święto i
        > raz na rok chyba F16 może nad miastem przelecieć, prawda? Krzywda się nikomu ni
        > e stała, koszty dodatkowe żadne (bo to w ramach obowiązkowego szkolenia pilotów
        > ) a ładnie było i ciekawie.

Ostatnio z okazji meczu (imho słusznie) krytykowałeś, że zadanie obrony przestrzeni powietrznej powierzono śmigłowcowi przeznaczonemu do zwalczania czołgów, kolumn zmotoryzowanych oraz piechoty. Widocznie ktoś Cię posłuchał i wysłał teraz dla odmiany nad Wrocław myśliwce.
        • sverir Re: Ojejej jakie biedactwa 25.06.12, 12:00
          Co wyraźnie pokazuje, że niektórzy muszą być zawsze przeciw:)
    • Gość: lili Re: co to za myśliwce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 13:26
      też je obserwowałam i słyszałam. Przed przelotem myśliwców nad Biskupinem uparcie krążył helikopter na dodatek :) Myśliwce leciały dość nisko, narobiły huku, psa mi wystraszyły :), ale była to jakaś tam atrakcja. Zresztą do samolotów na Biskupinie można się przyzwyczaić - bo to bardzo częsty widok. Czasem latają naprawdę bardzo nisko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka