Gość: Rafis IP: 213.199.196.* 25.06.04, 00:26 zapowiada sie swietnie ale pewnie bedzie takie oblężenie jak w rzeźniku z akomuny ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Otwarcie Mediateki IP: *.core.lanet.net.pl 25.06.04, 01:19 Ciekawe ile eactive skasowało za serwis. Szkoda, że firma zapomniała, że na świecie są ludzie, którzy nie używają jedynej słusznej przeglądarki, oraz że różne komputery mają różne rozdzielczości ekranu. Szkoda, że serwis przy znikomym obciążeniu tak kiepsko działa. Szkoda, że czcionka jest taka mała, albowiem z sieci korzystają też osby gorzej widzące. Szkoda, że z zasobów nie można korzystać zdalnie (piractwo? a czy wypożyczonego nośnika nie da się skopiowawć?) Szkoda, że regulamin jest w formacie word(!) Szkoda, ze katalog się "wysypuje" i nie działa (na pewno w Operze). Szkoda, że jest tak do dupy. Znowu dużo szumu, kolorowo, ale w sumie bzdetnie. PS: Dlaczego serwis "stoi" na starym apachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Otwarcie Mediateki (PS) IP: *.core.lanet.net.pl 25.06.04, 01:25 PS: Przeglądanie katalogu nie działa, więc pokusiłem się o wyszukiwanie: Wajda - 0 wyników Mickiewicz - 0 wyników Fredro - 0 wyników Gombrowicz - 0 wyników książka - wywsypała się przeglądarka :( Sory, ale to jest żałosne, więc o po wuj tyle szumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibliotekarka Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 25.06.04, 20:42 Czyżby mediateka nie podobała się? nikomu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Otwarcie Mediateki IP: 213.199.196.* 25.06.04, 20:52 Gość portalu: bibliotekarka napisał(a): > Czyżby mediateka nie podobała się? nikomu? napewno 99% podoba sie ale na tym forum znajduje sie ten 1% Tutaj zawsze sie narzeka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Otwarcie Mediateki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:14 Proponuje przyjzec sie temu budynkowi- szczegolnie frontowej fasadzie, jeszcze tydzien temu byla tam przezroczysta szyba z widokiem na kibel:) Nie zebym byl zacofany albo jakis konserwatywny, ale ja sie w tym przeszklonym kiblu zalatwiac nie bede:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Otwarcie Mediateki IP: 83.16.144.* 26.06.04, 04:49 Korekta jednej informacji. W sobotę Mediateka jest czynna do godziny 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 27.06.04, 12:51 Nie rozumiem, tyle szumu wokół otwarcia Mediateki, a tyle krytycznych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 02.07.04, 10:38 I co słychać w Waszej Mediatece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Otwarcie Mediateki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:42 Znowu marnotrawia pieniadze na jakie mediateki, poco to komu. Nie lepiej dac pieniadze na biedakow zeby sie napoili?? W dodatku to szostalo zrobione za niemieckie pieniadze. Aj nie uflabym Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.04, 11:14 1,5 miliona złotych było z kasy miasta. Nieprawdą jest, że Dolny Śląsk jest juz landem. Prawdą jest natomiast, ze strona niemicka dołożyła ponad 400 tys. euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-ka Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 18.07.04, 19:00 Mówcie sobie co chcecie, ale ja lubię MEDIATEKĘ, często tam zaglądam i korzystam z jej usług, mimo że z powodu wieku chyba nie powinnam. Jest tam mnóstwo przewodników Pascala, na wakacyjne wedrowki w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś