Dodaj do ulubionych

Otwarcie Mediateki

IP: 213.199.196.* 25.06.04, 00:26
zapowiada sie swietnie ale pewnie bedzie takie oblężenie jak w rzeźniku z
akomuny ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Otwarcie Mediateki IP: *.core.lanet.net.pl 25.06.04, 01:19
      Ciekawe ile eactive skasowało za serwis. Szkoda, że firma zapomniała,
      że na świecie są ludzie, którzy nie używają jedynej słusznej przeglądarki,
      oraz że różne komputery mają różne rozdzielczości ekranu. Szkoda, że serwis
      przy znikomym obciążeniu tak kiepsko działa. Szkoda, że czcionka jest taka
      mała, albowiem z sieci korzystają też osby gorzej widzące. Szkoda, że z zasobów
      nie można korzystać zdalnie (piractwo? a czy wypożyczonego nośnika nie da się
      skopiowawć?) Szkoda, że regulamin jest w formacie word(!) Szkoda, ze katalog
      się "wysypuje" i nie działa (na pewno w Operze).
      Szkoda, że jest tak do dupy. Znowu dużo szumu, kolorowo, ale w sumie bzdetnie.

PS: Dlaczego serwis "stoi" na starym apachu?
      • Gość: ja Re: Otwarcie Mediateki (PS) IP: *.core.lanet.net.pl 25.06.04, 01:25
        PS: Przeglądanie katalogu nie działa, więc pokusiłem się o wyszukiwanie:
        Wajda - 0 wyników
        Mickiewicz - 0 wyników
        Fredro - 0 wyników
        Gombrowicz - 0 wyników
        książka - wywsypała się przeglądarka :(

Sory, ale to jest żałosne, więc o po wuj tyle szumu?
        • wozik Re: Otwarcie Mediateki (PS) 25.06.04, 13:49
          Jaki jest adres tej strony?
    • Gość: bibliotekarka Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 25.06.04, 20:42
      Czyżby mediateka nie podobała się? nikomu?
      • Gość: Rafis Re: Otwarcie Mediateki IP: 213.199.196.* 25.06.04, 20:52
        Gość portalu: bibliotekarka napisał(a):

> Czyżby mediateka nie podobała się? nikomu?

napewno 99% podoba sie ale na tym forum znajduje sie ten 1%
        Tutaj zawsze sie narzeka. :)
    • Gość: kotbehemot Re: Otwarcie Mediateki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:14
      Proponuje przyjzec sie temu budynkowi- szczegolnie frontowej fasadzie, jeszcze tydzien temu byla tam przezroczysta szyba z widokiem na kibel:) Nie zebym byl zacofany albo jakis konserwatywny, ale ja sie w tym przeszklonym kiblu zalatwiac nie bede:D
    • Gość: Grzegorz Re: Otwarcie Mediateki IP: 83.16.144.* 26.06.04, 04:49
      Korekta jednej informacji. W sobotę Mediateka jest czynna do godziny 16.
    • Gość: krys Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 27.06.04, 12:51
      Nie rozumiem, tyle szumu wokół otwarcia Mediateki, a tyle krytycznych uwag.
    • Gość: ola Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 02.07.04, 10:38
      I co słychać w Waszej Mediatece?
      • Gość: erni Re: Otwarcie Mediateki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:42
        Znowu marnotrawia pieniadze na jakie mediateki, poco to komu. Nie lepiej dac
        pieniadze na biedakow zeby sie napoili?? W dodatku to szostalo zrobione za
        niemieckie pieniadze. Aj nie uflabym Niemcom.
        • Gość: Emeryt Re: Sprostowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.04, 11:14
          1,5 miliona złotych było z kasy miasta. Nieprawdą jest, że Dolny Śląsk jest juz
          landem. Prawdą jest natomiast, ze strona niemicka dołożyła ponad 400 tys. euro.
    • Gość: 50-ka Re: Otwarcie Mediateki IP: *.media4.pl 18.07.04, 19:00
      Mówcie sobie co chcecie, ale ja lubię MEDIATEKĘ, często tam zaglądam i
      korzystam z jej usług, mimo że z powodu wieku chyba nie powinnam. Jest tam
      mnóstwo przewodników Pascala, na wakacyjne wedrowki w sam raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka