Dodaj do ulubionych

Kapileisko, basen wrocłąw, okolice

06.07.12, 14:20
Witam,

Mieszkamy na Ołtaszynie ( południe wrocławia)....Czy ktos wie może o jakimś kapielisku nie daleko nas.....? Wszystko likwiduja zamykaja, masakra jakas.....
Kiedys jezdzilismy na Slężna, Skarbowców, Brochow, teraz pozamykane.....

Aquapark odpada, za drogo i duzo ludzi...Wiem o Morskim Oku, Gliniankach, troche to za daleko. Przeprawianie sie przez cale miasto w tym ukropie z dwojka malych dzieci to srednia przyjemna sprawa....

Szukam czego niedaleko nas....A jak troche dalej to zeby jakies fajne miejsce bylo, nie tłoczne....Rok temu jezdzilismy do Kiełczowa ( Słoneczna Plaza) Troche daleko, ale super miejsce....Wlasnie sie dowiedzialam ze ...zamkniete oczywiscie....Wiec pisze, moze wy cos znacie ciekawego, upal taki, gdzies by sie chcialo pomoczyc troche ......Help !!!!!
Obserwuj wątek
    • ok_br Re: Kąpielisko, basen Wrocław, okolice 06.07.12, 14:26
      ośrodek Glinianki w Pęgowie
      przy głównej trasie na Oborniki jest drogowskaz :-)
      • kubulinka1977 Re: Kąpielisko, basen Wrocław, okolice 07.07.12, 13:53
        DZiekuje bardzo :). A mozna tam pojechac i skorzystac z kapieliska tylko? Nie trzeba wykupić noclegu?
        • ok_br Re: Kąpielisko, basen Wrocław, okolice 07.07.12, 14:27
          nie trzeba wykupywać noclegu :-)
          znajomi jeżdżą tam często - od nich mam namiary
          my to widzieliśmy dwa tygodnie temu tak "z zewnątrz" - informacja, że za całodniowy parking 15 PLN [chyba]; bylismy skupieniu na lokalu pod imprezkę, a ta woda to tylko przy okazji :-)
          jestem ciekawa czy podzielicie ich zadowolenie z tego miejsca ;-)
    • pixel33 Re: Kapileisko, basen wrocłąw, okolice 06.08.12, 11:01
      A Oława? Chyba z Ołtaszyna to najbliżej. Z otwarciem Aquaparku chyba się nie wyrobią do konca wakacji, ale część zewnętrzna działa, wiem bo byłam tydzień temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka