Dodaj do ulubionych

Kontener na gruz

02.10.12, 13:58
Witam, będę remontowała łazienkę i potrzebuje jakieś namiary na polecona firmę,kontener potrzebuje ok 2m3. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • ania-2148 Re: Kontener na gruz 02.10.12, 14:34
      Wielkie dzięki, kontener będę miała jeszcze dzisiaj :) z Bagera
      i mają taniej niż Arkus i szybciej.
      • Gość: jan Re: Kontener na gruz IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 17:16
        Nie ma to jak założyć wątek i samodzielnie sobie odpowiedzieć. Bager to ma łeb!
        • Gość: gość Re: Kontener na gruz IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.12, 19:22
          Oho, jeden z tych, którzy wszędzie widzą spisek. To ja odpowiadałem, nie znam autorki wątku. Numery (3!!!), które podałem, mam spisane w notatkach bo sam niedawno szukałem tego kontenera.
          • pejotpe4 Re: Kontener na gruz 24.11.12, 09:26
            Biorąc pod uwagę, że "autorka" tego wątku ma na koncie aż dwa wpisy (oba w tym wątku), to wcale bym się nie zdziwił, jeśli Twój przedmówca miałby 100% racji :D
      • Gość: Agnieszka Re: Kontener na gruz IP: *.internetunion.pl 23.11.12, 22:51
        Polecam wszystkim firmę skiptrans, najmniejsze kontenery u nich to 5m3, rano telefon po 4h kontener POLECAM - ww.skiptrans.pl
      • Gość: Agnieszka Re: Kontener na gruz IP: *.internetunion.pl 23.11.12, 22:51
        Polecam wszystkim firmę skiptrans, najmniejsze kontenery u nich to 5m3, rano telefon po 4h kontener POLECAM - www.skiptrans.pl
        • Gość: Aśka Re: Kontener na gruz IP: *.pipni.cz 18.12.12, 14:15
          To brzmi normalnie jak reklama :)? Prawdy dzisiaj w Internecie nie znajdziesz :) ale firma SKIP jest ok. Ja, z kolei polecam EKO-LOGIS (www.eko-logis.com.pl) - zlecenia przyjmują praktycznie 24h/doba (wiem, bo dzwoniłem w niedzielę po 21 :P). Realizacja zawsze błyskawicznie.
    • Gość: xyz Re: Kontener na gruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 19:20
      CHEMEKO / ALBA - na pewno nie wywiozą do lasu :o)
      • Gość: Guest:) Re: Kontener na gruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 14:04
        Myślisz, że jak duża firma to do lasu nie pojedzie :O? :)
        SKIPTRANS jest całkiem OK. Ale ja korzystam z EKO-LOGIS, www.eko-logis.com.pl
        Mają wszystkie pozwolenia na stronie i na pewno są szybsi niż CHEMEKO, czy ALBA..
    • Gość: Rafał Re: Kontener na gruz IP: *.internetunion.pl 06.12.12, 16:54
      Witam
      Polecam Skiptrans - mają kontener 5m3 ale można sie targować jeśli będzie niepełny. Znalazłem ich w necie www.skiptrans.pl
      • Gość: Piee Re: Kontener na gruz IP: *.internetia.net.pl 18.12.12, 22:45
        Najtaniej będzie sobie zawieźć samemu na jezmanowska do merta i merta
    • Gość: Karol Re: Kontener na gruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 14:07
      Eee, tam :) jak robiłem łazienkę, to zamówiłem BAGERA i zamiast jednego wyszło mi 3 :)
      Dużo lepiej od razu wziąć większy, taniej i prościej :)
      Ja korzystałem ze SKIPTRANSA (skiptrans.pl), a kolega przy większym remoncie z EKO-LOGIS (www.eko-logis.com.pl).
      Polecam :)
    • Gość: Maciek Re: Kontener na gruz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.13, 21:44
      kontenery na gruz i inne szybko tanio i solidnie www.radanex.pl
    • Gość: Adam Re: Kontener na gruz IP: *.static.gprs.plus.pl 25.02.14, 13:54
      Ja z kolei współpracuje z TKM Recykling, są tani i bardzo profesjonalni, nigdy nie miałem powodów do narzekań.
      • janekmiku Re: Kontener na gruz 07.08.16, 07:42
        Faktycznie tkm daje rade, działają szybko, potrafią się dostosować, wywóz gruzu Wrocław, podstawiają też kontenery w innych miastach ale głównie kontener na gruz Wrocław
    • Gość: bart Re: Kontener na gruz IP: *.static.tvk.wroc.pl 09.06.14, 18:56
      A ja polecam firmę Tona. Posiadają chyba wszystkie wielkości kontenerów od 1m do 7m. Kontener miałem podstawiony praktycznie od reki i zabrany po wcześniejszym ustaleniu tel. Profesjonalnie działająca firma, z tego co wiem jedna z pierwszych firm we Wrocławiu.
      Polecam www.tonagruzu.pl lub 513 476 039
      • Gość: xetroo Re: Kontener na gruz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.14, 10:32
        Radzę zastanowić się nad jakaś osłoną na taki kontener, chodzi mi coś w stylu : pl.dr-thiel.net/plandeki-przepuszczajace-powietrze/stabilna-dogodna-tkanina-polietylenowa-obrobiona-oczkamia idealnie nadaje się do zakrycia jakiegoś cementu czy innych materiałów z których ulatnia się kurz.
        • Gość: Zenon Re: Kontener na gruz IP: *.broadband.greenlan.pl 30.09.14, 11:13
          Ja ostatnio przy remoncie kuchni zamawiałem z firmy oxus i można polecić , sczegóły na www.oxus.pl
    • weroni-ka44 Re: Kontener na gruz 14.11.14, 12:01
      Witam , mi kiedyś przy projekcie , podwykonawca polecił firmę SKIPTRANS, i sama korzystałam przy remoncie własnego bliźniaka. Mają szybkie terminy i są naprawdę tani. Kierowcy doświadczeni i z cierpliwością podstawili mi kontener praktycznie pod drzwi domu co bardzoooo ułatwiło pracę. Znalazłam link do ich strony: ww.skiptrans.pl. Najlepiej zadzwonić i po marudzić :) trochę odnośnie ceny a pewnie coś jeszcze opuszczą. Idealni do takich remontów. Polecam
      • weroni-ka44 Re: Kontener na gruz 14.11.14, 12:06
        Witam , mi kiedyś przy projekcie , podwykonawca polecił firmę SKIPTRANS, i sama korzystałam przy remoncie własnego bliźniaka. Mają szybkie terminy i są naprawdę tani. Kierowcy doświadczeni i z cierpliwością podstawili mi kontener praktycznie pod drzwi domu co bardzoooo ułatwiło pracę. Znalazłam link do ich strony: ww.skiptrans.pl Najlepiej zadzwonić i po marudzić :) trochę odnośnie ceny a pewnie coś jeszcze opuszczą. Idealni do takich remontów. Polecam
    • jacbud78 Re: Kontener na gruz 17.12.14, 16:14
      Witam! Ja się kiedyś nadziałem na autko PANDY z taką dużą reklamą ?odbiór odpadów? na kontenerze i do dzisiaj z nich korzystam. Świadczą odbiór odpadów z załadunkiem jak dla mnie bomba, bo nie musze znosić gruzu z pięter podczas remontu. Przyjechali tego samego dnia, znieśli wszystko w wiaderkach i po godzinie było po temacie no i nie policzyli mi za to za wiele. Przy większej ilości gruzu około 10m3 polecali mi firmę ECO-LOGIS z informacją o poleceniu od nich i było nawet taniej niż normalnie. www.pandawywoz.pl
      • Gość: Jolka76 Re: Kontener na gruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.15, 15:41
        My ostatnio przy remoncie łazienki korzystaliśmy z firmy oxus. Byliśmy zadowoleni, wszystko szybko i sprawnie i cenowo również dobrze więc polecam. tel. 693066151
    • Gość: RychuPe Re: Kontener na gruz IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.15, 11:13
      Najlepiej wynająć kontener budowlany- jest sporo takich firm- wg mnie solidna firma, wynajmująca i sprzedająca kontenery magazynowe, budowlane itp to Transpplanner. Mają składy kontenerów w różnych miastach.
    • nomada3 Re: Kontener na gruz 23.01.15, 10:56
      Najlepsza firma sprzedająca i wynajmująca kontenery magazynowe i budowlane to Transplanner wg mnie. Są z pomorskiego, ale transport na terenie całego kraju. Warto na stronie sprawdzić co i jak.
    • Gość: Jolka76 Re: Kontener na gruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.15, 15:57
      My przy remoncie zamówiliśmy taki mały kontener z firmy oxus. Podstawili kontener w tym samym dniu i odebrali 3 h po telefonie z informacją, że już zapełniony. Podaję namiar tel. 693066151 albo www.oxus.pl
      • Gość: LUKATER Re: Kontener na gruz IP: *.router1.tygrys.net 17.04.15, 20:51
        Patrząc na te wszystkie rady (reklamy), ja polecam swoje siatki do kontenerów, do zabezpieczania przewożonych materiałów www.lukater.pl
        • szafulec Re: Kontener na gruz 17.07.17, 16:18
          to akurat prawdziwa opinia, miałem tak samo w tym miesiącu, szczerze polecam
    • maniekjanosz Re: Kontener na gruz 07.08.15, 16:01
      Mogę polecić firmę Wywóz gruzu Wrocław z nimi jest bardzo komfortowy. Panowie wszystko pakują i wynoszą w krótkim czasie. Firma godna polecenia. Jak ktoś robi remont to są w sam raz. Ceny też nie są jakieś szalone.
      • maniekjanosz Re: Kontener na gruz 07.08.15, 16:02
        Oczywiście mówiłem o Panda Wywózki ;) Z tego wszystkiego nie napisałem.
    • foresttransport Re: Kontener na gruz 12.10.15, 12:58
      www.foresttransport.com.pl/
    • isaksofon11 Re: Kontener na gruz 14.10.15, 13:34
      Korzystałem z usług kontenerów na odpady budowlane i gruz ecoskiptrans.pl/ polecam, szybka dostawa i odwóz.
      • traczynskii Re: Kontener na gruz 15.01.16, 13:46
        isaksofon11 napisał(a):

> Korzystałem z usług kontenerów na odpady budowlane i gruz ecoskiptrans.pl/ polecam, szybka dostawa i odwóz.

Również korzystałem z ich usług wynajmu kontenerów na gruz. Szybko i tanio mnie to wyszło.
    • dychu898 Re: Kontener na gruz 12.02.16, 14:42
      Szkoda, że tak późno znalazłam ten wpis, już dawno jestem po remoncie, cały gruz z mojego mieszkania zabrała firma Ecoskiptrans ecoskiptrans.pl/kontenery-na-gruz-wroclaw/ - polecam.
      • jankowskii2 Re: Kontener na gruz 16.12.16, 14:40
        również
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka