maciekc242 03.10.12, 07:49 Witam, potrzebuje pomnocy przy doborze liceum we Wrocławiu. Nie jestem z Wrocławia i nie wiem co i jak. Chodzi o dobre lo. Tak około średniej 4.0 +, zachowanie bdb. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sverir Re: Jakie liceum wybrać :p 03.10.12, 07:52 Pytania kończy się znakiem zapytania, a nie dwukropkiem i literą p. Odpowiedz Link Zgłoś
zgagusia Re: Jakie liceum wybrać :p 03.10.12, 19:40 Sprecyzuj swoje zainteresowania i plany na studia, to wtedy mozna coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekc242 Re: Jakie liceum wybrać ? 04.10.12, 19:03 Myślę że przedmioty górujące to historia, wos, niemiecki, polski... Czyli profil humanistyczny, ale jak wspomniałem średnia 4.0+ zachowanie bardzo dobre/celujące. Które liceum będzie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Jakie liceum wybrać ? IP: *.e-wro.net.pl 05.10.12, 01:28 "Przedmioty górujące"??? Ty debilu nie nadajesz się nawet do zawodówki zaocznej! Odpowiedz Link Zgłoś
na100procent Re: Jakie liceum wybrać ? 05.10.12, 02:36 gdzie więcej fajnych dup, sprawdź statystyki! Odpowiedz Link Zgłoś
zgagusia Re: Jakie liceum wybrać ? 05.10.12, 08:39 Z humanistycznych niezłe są zdaje sie LO IV i LO IX, jest jeszcze takie gdzie wiodącym jest język niemiecki - nie jestem pewna numeru ale chyba jest to LO XII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Wybierz zawodówkę IP: *.play-internet.pl 05.10.12, 07:16 Będziesz miał zawód, z którym w dzień po odebraniu świadectwa ukończenia szkoły pójdziesz do pracy za minimum 2500 na rękę (standard dla młodych mechaników, tokarzy cyfrowych itp.). Jeśli jesteś osobą inteligentną, oczytaną i chętną czegoś więcej od nauki to możesz sobie potem pójść na uzupełnienie wykształcenia i na studia, dla frajdy. Wybierzesz liceum i studia, to za te prawie 10 lat wspomnisz ten post i wierz mi, nie będzie ci do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Jakie liceum wybrać :p IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.13, 20:32 lo 13 lub lo 7 to lo z b. dobrym poziomem :) tylko musisz się dowiedzieć ile pkt Odpowiedz Link Zgłoś