basia-1987 28.10.12, 10:32 Witam! Szukam taniego dentysty we Wrocławiu, który nie weźmie więcej niż 100 zł za wypełnienie światłoutwardzalne i znieczulenie. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 19:17 Ja polecam Biodental na Kościuszki Ja płace za wypełnienie ponad 100 zł ale naprawdę warto no i miła obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: tani dentysta IP: *.internetia.net.pl 08.11.12, 08:21 tani dentysta to zły denstysta, na zdrowiu oszczedzac nie wolno, poza tym kto kupuje tanio kupuje dwa razy, jestesmy za ubodzy, by pewne rzeczy kupowac tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: tani dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 23:12 Bzdura, Biodental jest spoko, czyli naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala801 Re: tani dentysta IP: *.biurowe.com 13.12.12, 23:23 Polecam dr Nienartowicza i jego żonę. Gabinet na Sępolnie, nie pamiętam ulicy, ale poszukaj w necie. Ostatnio płaciłam 70zł, nie było to dawno, więc może ceny się bardzo nie zmieniły. Leczę u nich zęby od dawna i zawsze byłam zadowolona. Jeśli chodzi o wyrywanie to dr Nienartowicz robi to perfekcyjnie, jest chirurgiem szczękowym, a zwykłe leczenie zazwyczaj robię u żony doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 11:40 Na pewno za 70 zł dostałaś wypełnienie światłoutwardzalne. Dalej żyj w innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak mawia moja teściowa (a ja się z tym zgadzam) IP: 78.10.84.* 14.12.12, 01:44 tanie mięso psi jedli Odpowiedz Link Zgłoś
amadobo Re: tani dentysta 23.10.13, 14:39 Od wielu lat mam bardzo solidnego, poza Wrocławiem niestety. Bierze 30 zł za plombę oczywiście światłoutwardzalną. Chcesz namiary, napisz na pocztę, bo nie chcę rozwijać tematu, narażając się na docinki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 19:53 Poliklinika Stomatologiczna ul.Krakowska. Leczę zęby u studentów,tam plomba światłoutwardzalna kosztuje 45zł, znieczulenie 10. Wszystko odbywa się pod okiem lekarza, więc nie ma mowy o pomyłce. Leczę tam zęby już od kilku lat, ja i moi znajomi,nie słyszałam żeby ktoś narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
kayunqa Re: tani dentysta 25.04.16, 17:20 mozna prosic namiar kayunqa@interia.pl byla bym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek.krzeszowski Re: tani dentysta 03.01.14, 22:47 basia-1987 napisał(a): > Witam! Szukam taniego dentysty we Wrocławiu, Najlepiej idź do kowala wyrwać obcęgami bolący ząb i nie baw się w plombowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Grab***** Krzeszowski - ty jajcarzu.....n/t IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartix Tani dentysta czy na pewno jest tani? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.14, 09:26 Z tego co zdążyłem się juz zorientować to nawet wypełnienia światłoutwardzalne są różne stąd rózne ceny. No i wielkość wypełnienia ma wpływ. Chyba nie sam typ plomby ma znaczenie tylko raczej jakość jej wykonania. Co z tego, że zrobisz to za 70 czy 90 zł jesli plomba wypadnie Ci za pół roku? Nie szukałbym taniego dentysty tylko takiego, do którego mam zaufanie. Zarówno w kwestii medycznej jak i finansowej... ;-) Osobiście leczę się w gabinetach Tarabuła (www.tarabula.com) i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
zosolka Re: tani dentysta 02.04.14, 09:36 Pomieszkiwałam kilka miesięcy we Wrocławiu i raz byłam w Idental - idental.com.pl , może nie jest tak tanio, ale jak kolejny dentysta już w Łodzi robił przegląd to aż zapytał się gdzie mi tak dobrze zęba zrobili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha28 Re: tani dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.14, 15:30 Są rzeczy, na których zdecydowanie nie powinno sie oszczędzać a jedną z nich jest dentysta właśnie :/ Lepiej zrezygnować z jakiegos ciucha czy kupić tańszą chemie gospodarczą, a nie dać sobie spartolić zęby!!! Ja chodzę na Olszewskiego i mogę polecić każdemu. ceny nie są jak z Biedry, ale też nie powalają, a jakośc leczenia bardzo wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Kowal Re: tani dentysta IP: *.play-internet.pl 11.05.14, 16:42 Zamiast plombować zęby, idż do kowala. % minut strachu , i po kłopocie. Zrobisz soibie sztuczną szczękę , którą wymyjesz w Ludwiku. Same korzyści Odpowiedz Link Zgłoś