Dodaj do ulubionych

tani dentysta

28.10.12, 10:32
Witam! Szukam taniego dentysty we Wrocławiu, który nie weźmie więcej niż 100 zł za wypełnienie światłoutwardzalne i znieczulenie. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 19:17
      Ja polecam Biodental na Kościuszki Ja płace za wypełnienie ponad 100 zł ale naprawdę warto no i miła obsługa :)
    • Gość: wujek dobra rada Re: tani dentysta IP: *.internetia.net.pl 08.11.12, 08:21

tani dentysta to zły denstysta, na zdrowiu oszczedzac nie wolno, poza tym kto kupuje tanio kupuje dwa razy, jestesmy za ubodzy, by pewne rzeczy kupowac tanio
      • Gość: kazek Re: tani dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 23:10
        • Gość: kazek Re: tani dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 23:12
          Bzdura, Biodental jest spoko, czyli naprawdę dobry
          • Gość: koala801 Re: tani dentysta IP: *.biurowe.com 13.12.12, 23:23
            Polecam dr Nienartowicza i jego żonę. Gabinet na Sępolnie, nie pamiętam ulicy, ale poszukaj w necie. Ostatnio płaciłam 70zł, nie było to dawno, więc może ceny się bardzo nie zmieniły. Leczę u nich zęby od dawna i zawsze byłam zadowolona. Jeśli chodzi o wyrywanie to dr Nienartowicz robi to perfekcyjnie, jest chirurgiem szczękowym, a zwykłe leczenie zazwyczaj robię u żony doktora.
            • Gość: taka prawda Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 11:40
              Na pewno za 70 zł dostałaś wypełnienie światłoutwardzalne. Dalej żyj w innym świecie.
    • Gość: jak mawia moja teściowa (a ja się z tym zgadzam) IP: 78.10.84.* 14.12.12, 01:44
      tanie mięso psi jedli
    • amadobo Re: tani dentysta 23.10.13, 14:39
      Od wielu lat mam bardzo solidnego, poza Wrocławiem niestety. Bierze 30 zł za plombę oczywiście światłoutwardzalną. Chcesz namiary, napisz na pocztę, bo nie chcę rozwijać tematu, narażając się na docinki.
      Pozdrawiam
      • Gość: go Re: tani dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 19:53
        Poliklinika Stomatologiczna ul.Krakowska. Leczę zęby u studentów,tam plomba światłoutwardzalna kosztuje 45zł, znieczulenie 10. Wszystko odbywa się pod okiem lekarza, więc nie ma mowy o pomyłce. Leczę tam zęby już od kilku lat, ja i moi znajomi,nie słyszałam żeby ktoś narzekał.
      • kayunqa Re: tani dentysta 25.04.16, 17:20
        mozna prosic namiar kayunqa@interia.pl byla bym wdzieczna
    • mareczek.krzeszowski Re: tani dentysta 03.01.14, 22:47
      basia-1987 napisał(a):

> Witam! Szukam taniego dentysty we Wrocławiu,

Najlepiej idź do kowala wyrwać obcęgami bolący ząb i nie baw
      się w plombowanie.
      • Gość: Teresa Grab***** Krzeszowski - ty jajcarzu.....n/t IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 23:00
    • Gość: Bartix Tani dentysta czy na pewno jest tani? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.14, 09:26
      Z tego co zdążyłem się juz zorientować to nawet wypełnienia światłoutwardzalne są różne stąd rózne ceny. No i wielkość wypełnienia ma wpływ. Chyba nie sam typ plomby ma znaczenie tylko raczej jakość jej wykonania. Co z tego, że zrobisz to za 70 czy 90 zł jesli plomba wypadnie Ci za pół roku? Nie szukałbym taniego dentysty tylko takiego, do którego mam zaufanie. Zarówno w kwestii medycznej jak i finansowej... ;-) Osobiście leczę się w gabinetach Tarabuła (www.tarabula.com) i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony.
    • zosolka Re: tani dentysta 02.04.14, 09:36
      Pomieszkiwałam kilka miesięcy we Wrocławiu i raz byłam w Idental - idental.com.pl , może nie jest tak tanio, ale jak kolejny dentysta już w Łodzi robił przegląd to aż zapytał się gdzie mi tak dobrze zęba zrobili :)
    • Gość: Zocha28 Re: tani dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.14, 15:30
      Są rzeczy, na których zdecydowanie nie powinno sie oszczędzać a jedną z nich jest dentysta właśnie :/ Lepiej zrezygnować z jakiegos ciucha czy kupić tańszą chemie gospodarczą, a nie dać sobie spartolić zęby!!! Ja chodzę na Olszewskiego i mogę polecić każdemu. ceny nie są jak z Biedry, ale też nie powalają, a jakośc leczenia bardzo wysoka.
    • Gość: Dentysta Kowal Re: tani dentysta IP: *.play-internet.pl 11.05.14, 16:42
      Zamiast plombować zęby, idż do kowala.
      % minut strachu , i po kłopocie. Zrobisz soibie sztuczną szczękę ,
      którą wymyjesz w Ludwiku. Same korzyści
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka