Dodaj do ulubionych

"Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ...

29.11.12, 16:14
ja też,ja też.....
Obserwuj wątek
    • Gość: coldrex Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 16:43
      W pewnym momencie zagadnęła go kobieta, która ze łzami w oczach powiedziała: - Od sześciu lat nie mogę znaleźć pracy. U nas w Trzebnicy jest to bardzo trudne. Nie mam za co żyć - żaliła się.

- Może to kwestia pani kwalifikacji? - zapytał premier.

Gdyby taka była zależność, to ten rudy oszust dawno powinien być na jej miejscu.
    • vroclove "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:02
      Kocham pana, panie Sułku
      • Gość: zenek Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i git IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 17:07
        Wolę kochać Tuska dzięki któremu powstała AOW, która funkjconalnie i gabarytami kasuje wszystko co Dutkiewicz bredzi na temat swoich osiągniec za 15 miliardów (wydmuszki, fontanny, stolice kultury itp pierdoły). Kocham Tuska bo wolę kochac jego niż dzięcioła Kaczyńskiego z jego świtą która nie wybudowałaby nawet 3 kilometrów czegokolwiek do dzisiaj. Jestem tego pewien. Milibyśmy zamordyzm i terror Smoleński - kto modli się na ulicy za wilekośc Feldmarszałka Lecha zabitego przez Rosjan - kula w łeb!
        • 5agnihotra Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi 29.11.12, 18:04
          a to nie można nie kochać żadnego z nich ?
          też nie trawie Kaczyńskiego ale czy to powód żebym kochał Tuska ?

bzdury...

• Gość: zenek Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 18:50
            5agnihotra napisała:

> a to nie można nie kochać żadnego z nich ?
            > też nie trawie Kaczyńskiego ale czy to powód żebym kochał Tuska ?
            >
            > bzdury...

nie ma bata, nie ma takiej opcji. Nie trawisz Kaczyńskiego to musisz kochac Tuska, po prostu - miłościa pełną, oddaną, promienną musisz kochac naszego radosnego Donaldu Tusku
        • Gość: gnago Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 20:14
          Masz twarde dowody na swe śmiałe twierdzenie. W tym samym czasie zaginęło kilkaset osób to też jego sukces?
      • Gość: :) Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 18:41
        Cicho!
    • ale_thru "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:21
      Jednym słowem, Gierem wiecznie żywy, Panie Tusku kocham Pana i chcę mieć z Panem dziecko.
    • ale_thru "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:22
      Jednym słowem, Gierek wiecznie żywy, Panie Tusku kocham Pana i chcę mieć z Panem dziecko.
    • dandelionfairy "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 18:35
      dlaczego pośród tych Panów Ważnych nie ma żadnej kobiety???
      (i nie pytam o sekretarkę, asystentkę lub podawaczkę kawy)
    • macw1975 Syndrom sztokholmski 29.11.12, 18:48
    • muckal "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 20:04
      To miłe, że odwiedził nasze miast Premier , to miłe, że ludzie go kochają :) widać zasłużył sobie na to :) pozdrawiam :)
      • ten55 Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus 29.11.12, 20:47
        muckal napisała:

> To miłe, że odwiedził nasze miast Premier , to miłe, że ludzie go kochają :) w
        > idać zasłużył sobie na to :) pozdrawiam :)
        ludzie zawsze kogoś kochają. swego czasu i to jeszcze bardziej kochali josipa wisarionowicza i adolfa!!
      • Gość: []V[]arianoitalian Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.internetia.net.pl 07.12.12, 23:01
        Panie premierze, mam pana w d. u pie.!!
    • javall "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 20:48
      Patrz zdjecie 5 - to PO ma siedzibe w kantorze ?
      Dobre, konsekwentne.
    • Gość: rewelacja Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 20:57

dziwię się dlaczego Roman Giertych nie przyjechał z Tuśkiem
    • cat_1 no i brawo 29.11.12, 21:02
      ja też lubię Tuska
      porządny chłop i przede wszystkim rozsądny

hate-rsi możecie sobie ujadać
      • Gość: malczik Re: no i brawo IP: *.e-wro.net.pl 30.11.12, 01:11
        ja też lubie Tuska, bo jak Merkel go klepie, albo Putin, to czuje, że Tusk robi dobrą robotę!
        Ważne zeby Tuska klepali na salonach!
    • jozef.ok "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 12.12.12, 16:25
      ale ta starsza pani to przecież znienawidzony przez Tuska MOHER.
      i ONA GO KOCHA-MASOCHISTKA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka