Gość: coldrex Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 16:43 W pewnym momencie zagadnęła go kobieta, która ze łzami w oczach powiedziała: - Od sześciu lat nie mogę znaleźć pracy. U nas w Trzebnicy jest to bardzo trudne. Nie mam za co żyć - żaliła się. - Może to kwestia pani kwalifikacji? - zapytał premier. Gdyby taka była zależność, to ten rudy oszust dawno powinien być na jej miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
vroclove "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:02 Kocham pana, panie Sułku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i git IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 17:07 Wolę kochać Tuska dzięki któremu powstała AOW, która funkjconalnie i gabarytami kasuje wszystko co Dutkiewicz bredzi na temat swoich osiągniec za 15 miliardów (wydmuszki, fontanny, stolice kultury itp pierdoły). Kocham Tuska bo wolę kochac jego niż dzięcioła Kaczyńskiego z jego świtą która nie wybudowałaby nawet 3 kilometrów czegokolwiek do dzisiaj. Jestem tego pewien. Milibyśmy zamordyzm i terror Smoleński - kto modli się na ulicy za wilekośc Feldmarszałka Lecha zabitego przez Rosjan - kula w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
5agnihotra Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi 29.11.12, 18:04 a to nie można nie kochać żadnego z nich ? też nie trawie Kaczyńskiego ale czy to powód żebym kochał Tuska ? bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 18:50 5agnihotra napisała: > a to nie można nie kochać żadnego z nich ? > też nie trawie Kaczyńskiego ale czy to powód żebym kochał Tuska ? > > bzdury... nie ma bata, nie ma takiej opcji. Nie trawisz Kaczyńskiego to musisz kochac Tuska, po prostu - miłościa pełną, oddaną, promienną musisz kochac naszego radosnego Donaldu Tusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnago Re: Ja też kocham premiera, jestem lemingiem i gi IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 20:14 Masz twarde dowody na swe śmiałe twierdzenie. W tym samym czasie zaginęło kilkaset osób to też jego sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 18:41 Cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
ale_thru "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:21 Jednym słowem, Gierem wiecznie żywy, Panie Tusku kocham Pana i chcę mieć z Panem dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_thru "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 17:22 Jednym słowem, Gierek wiecznie żywy, Panie Tusku kocham Pana i chcę mieć z Panem dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
dandelionfairy "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 18:35 dlaczego pośród tych Panów Ważnych nie ma żadnej kobiety??? (i nie pytam o sekretarkę, asystentkę lub podawaczkę kawy) Odpowiedz Link Zgłoś
muckal "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 20:04 To miłe, że odwiedził nasze miast Premier , to miłe, że ludzie go kochają :) widać zasłużył sobie na to :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ten55 Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus 29.11.12, 20:47 muckal napisała: > To miłe, że odwiedził nasze miast Premier , to miłe, że ludzie go kochają :) w > idać zasłużył sobie na to :) pozdrawiam :) ludzie zawsze kogoś kochają. swego czasu i to jeszcze bardziej kochali josipa wisarionowicza i adolfa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: []V[]arianoitalian Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.internetia.net.pl 07.12.12, 23:01 Panie premierze, mam pana w d. u pie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
javall "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 29.11.12, 20:48 Patrz zdjecie 5 - to PO ma siedzibe w kantorze ? Dobre, konsekwentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelacja Re: "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 20:57 dziwię się dlaczego Roman Giertych nie przyjechał z Tuśkiem Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 no i brawo 29.11.12, 21:02 ja też lubię Tuska porządny chłop i przede wszystkim rozsądny hate-rsi możecie sobie ujadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malczik Re: no i brawo IP: *.e-wro.net.pl 30.11.12, 01:11 ja też lubie Tuska, bo jak Merkel go klepie, albo Putin, to czuje, że Tusk robi dobrą robotę! Ważne zeby Tuska klepali na salonach! Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.ok "Panie premierze, kocham pana" - usłyszał Tusk ... 12.12.12, 16:25 ale ta starsza pani to przecież znienawidzony przez Tuska MOHER. i ONA GO KOCHA-MASOCHISTKA? Odpowiedz Link Zgłoś