29.12.12, 15:20
Proszę o pomoc.Poszukuję prywatnego detektywa, który pomoże mi znależc anonimowego dostawcy pięknych upominków od kilku lat które śa adresowane do mnie. Prosze o jakis namiar na taką osobe oraz czy ktoś kożystał z usług takiego pana i w jakim przedziale sa takie sprawy cenowe.Bardzo dziekuje za jakakolwiek odpowiedz

Obserwuj wątek
    • nazimno Dzwon do Scherlocka Holmesa. 29.12.12, 15:54
      Miszka w Londynie na Baker Street 221B.

Niestety nie upowaznil mnie do podania numeru telefonu.
      Szukaj w ksiazce telefonicznej.

PS
      W ostatecznosci dzwon do por. Borewicza, ale on jest juz (zdaje sie) na emeryturze
      mundurowej.
      • Gość: aa Re: Dzwon do Scherlocka Holmesa. IP: *.internetia.net.pl 29.12.12, 16:14
        Bawi cie to? bo mnie nie....
    • Gość: Ex Re: Detektyw! IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 18:31
      Rutkowski ci dopomoże.
    • Gość: L'un d'eux Podaj maila do siebie. IP: *.bvcom.net 29.12.12, 21:01
      Dam ci swojego i napisz dokładnie o co ci chodzi.
      Jestem detektywem, ocenię wykonalność zlecenia i wtedy przedstawię wycenę.
      Na kiedy byś to potrzebował, bo z reguły żadne biuro się nie zajmie zleceniem od razu.
      • Gość: znajomy 38 Re: Podaj maila do siebie. IP: *.internetia.net.pl 30.12.12, 11:21
        lukasz63@op.pl.To jest mój mail.Zlecenie nie musi być wykonane odrazu.Moge czekac.Az tak bardzo nie zależy mi jak najszybciej.Prosze podac maila to opisze dokładnie o co chodzi.Obecnie mieszkam w jelczu laskowicach.
        • Gość: pedzio Re: Podaj maila do siebie. IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 13:52
          Oj, Witek, może mu się zwyczajnie podobasz?
      • Gość: admino Re: Podaj maila do siebie. IP: 193.33.9.* 25.06.14, 13:36
        Witam. Jestem zainteresowany wynajeciem detektywa. Proszę o adres mailowy
    • peter_jurgen_boock To taki straszny problem wejść na Zumi, 30.12.12, 14:06
      albo Panoramę Firm i sobie kogoś znaleźć i zadzwonić?
      Zresztą, zawsze wydawało mi się, że detektywistyka to intratny rynek i nie trzeba uciekać się do takich tandetnych chwytów marketingowych jak "zapytania klientów" o polecenie :D
      Ostatnio tutaj coraz więcej tego barachła, księgowi, adwokaci, mechanicy etc, nie stać was na 1000 zł za jakąś prostą reklamę w sieci? Skoro tak to za co macie zamiar wykonywać zlecenia, które do was spadną?
    • Gość: znajoma Re: Detektyw! IP: *.internetia.net.pl 05.01.13, 11:45
      Polecam www.wolfguard.eu/
    • Gość: Halina Re: Detektyw! IP: *.master.pl 26.03.14, 15:19
      spróbuj skontaktować się z detektywem Grzegorzem z Głogowa, mi załatwił sprawę na Wrocławiu, sprawnie, cena ok 2 tys z dojazdami
      • Gość: wioletta Re: Detektyw! IP: *.200.155.130.internetia.net.pl 13.10.14, 09:53
        Ja miałam bardzo poważne problem prywatny , odbijałam się jak o ściany nikt nie umiał zabrać się za sprawy profesjonalnie , w końcu znalazłam dobrego detektywa , poświecił się dla sprawy bardzo osobiście się zaangażował , z czystym sumienie mogę polecić Pana Tomasza namiar detektyw@autograf.pl

Wioletta
      • zdradzona73 Re: Detektyw! 11.02.15, 12:49
        Tani, dobry i niezwykle skuteczny detektyw - prwdtk@o2.pl.
    • Gość: Romeo Miłość zwycięży. IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 15:37
      1) Kup sobie słownk ortograficzny !
      2) Ktoś kocha Ciebie miłością skrywaną i zatajaną - co w tym złego ?
      Daj ponieść się uczuciom.
    • rafann.pl Re: Detektyw! 04.03.16, 20:34
      proponuję odwiedzić stronę z Opiniami o usługach detektywistycznych dobrydetektyw.info będziesz tam miała spis firm detektywistycznych z całej polski więc na pewno znajdą dla Ciebie Twojego wielbiciela.
    • delewnik Re: Detektyw! 20.01.17, 12:32
      We Wrocławiu warto sprawdzić detektyw skrzypek. Od dawna na rynku, nie jest najtańsza, ale ma opinie neizwykle skutecznej, dyskretnej, skrupulatnej,. Zależy jaka sprawa, ale kontakt nie zaszkodzi. I nie ma co brać najtańszych detektywów, bo tylko spartolą sprawę
      • m.wro Re: Detektyw! 28.03.17, 11:05
        .
        • m.wro Re: Detektyw! 28.03.17, 11:10
          ups coś się skasowała więc napiszę jeszcze raz :) Mieszkam we Wrocławiu i parę razy zmuszony byłem skorzystać z wrocławskiego biura detektywistycznego. Mogę polecić mipol-detektywi.pl Byli skuteczni i przym tym informowali mnie o postępach prac. Chodziło głównie o ustalenie składników majątkowych osoby wraz z weryfikacją terenową w miejscu zamieszkania. Tak jak napisał kolega wyższej nie warto korzystać z usług najtańszych detektywów ponieważ po pierwsze spartolą sprawę, a po drugie wydacie kolejne pieniądze na usługi kolejnego detektywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka