Dodaj do ulubionych

26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjaki ...

04.03.13, 15:08
Przede wszystkim pogratulować idiotom, którzy kupowali ten szajs i go pakowali w siebie. Panom policjantom poddałbym też pod rozwagę temat "leków tybetańskich", które rozprowadzane są przez różnych cwaniaczków. Na początek może ten osobnik: www.tenzin_jangchub.republika.pl/ A może Straż Graniczna by sie przyjrzała legalności jego pobytu w Polsce ?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123belinea123 Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.03.13, 17:54
      Właśnie tak państwo dusi w młodych ludziach przedsiębiorczość.
    • senssualnie Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak 06.03.13, 22:06
      prawda, gratulować jednym i drugim, ale faktycznie gdyby jeleni nie było nie byłoby i takich alchemików
    • Gość: MJ Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.13, 23:46
      A co Cię tak ugryzło? Czepiasz się bo nie jest cwaniaczkiem lekarzem w bałym kitlu?
      Ten lekarz Tanzin o ktorym piszesz pomogl mi bardzo. Znam wiele osob ktorym, pomogl takze. Upierdliwa z Ciebie menda
    • woit2 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjaki ... 26.12.13, 15:18
      Przecież z gówna tego nie robił, tylko z prawidłowych komponentów.............A suplementy diety mozna produkować w garazu i nikomu do tego prawo farmaceutyczne....
      W KRAJU LUDZI PRZEGRANYCH ..................ROBI SIE WIELKIE HALLO ŻE FACET TROCHE MYŚLI !.................POWINIEN DOSTAĆ PIENIĄDZE Z UE .............. BO NIE STAWIA AKWAPARKÓW DO KTORYCH TRZEBA DOPLACAĆ A SAM PRODUKUJE.
    • Gość: thengel Pogratulować to można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 22:31
      Pogratulować to można idiotą co leczą się u Ciebie.
      • Gość: gosc Re: Pogratulować to można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 11:01
        Gość portalu: thengel napisał(a):

> Pogratulować to można idiotą co leczą się u Ciebie.

Analfabeta piszący o idiotach...
        • Gość: thengel Re: Pogratulować to można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 11:20
          Lepiej być idiotą i analfabetą nisz kłamliwym i tchórzliwym kklementem który taki mądry i wykształcony jest a ma bardzo duży problem z odpowiedziami na proste pytania.
          • Gość: czester Re: Pogratulować to można.... IP: *.static.tvk.wroc.pl 18.02.14, 16:07
            > Lepiej być idiotą i analfabetą nisz kłamliwym i tchórzliwym kklementem który ta
            > ki mądry i wykształcony jest a ma bardzo duży problem z odpowiedziami na proste
            > pytania.

Z tym UKSem to się chyba nie dowiemy ...
      • Gość: Gość Re: Pogratulować to można.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 14:25
        Nieprawda.Idioci i analfabeci od razu rozkminią kklementa.Problem w tym jak przychodzi do niego ktoś kto naprawdę potrzebuje pomocy.Rozbity człowiek jest jak małe dziecko a każdy inny od razu zobaczy że z kklementem coś nie tak.
        • Gość: thengel Re: Pogratulować to można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 13:30
          Chciałem sprowokować kklementa do pisania.Swoje o sprawie wiem.
    • Gość: czester kklement, a jakie ty brałeś afrodyzjaki IP: *.static.tvk.wroc.pl 30.12.13, 23:30
      wychwalając Tuska i PO na forum wiele lat temu?

A może coś z gablotki zarzuciłeś?
      • Gość: czester Ciekawi mnie kklement jak się teraz czujesz? IP: *.static.tvk.wroc.pl 19.11.14, 00:26
        Próbujesz zniknąć z internetu, tam gdzie to możliwe.

Popatrz jak twoje zarozumialstwo i głupota w najczystszej postaci się zemściły. Nie dość, że jesteś jednym z tych, którzy doprowadzili państwo do katastrofy to jeszcze ludzie wyciągają ci na jakiś portalach lekarskich twoje prymitywne i głupie wpisy.

Musisz się chłopcze jeszcze bardzo dużo uczyć. Jak na swój wiek jesteś wyjątkowo mało rozgarnięty.
    • Gość: thengel Panie kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 11:25
      Czy mógłby Pan łaskawie powiedzieć czy robił Pan te oszustwa o których pisano czy nie?Wystarczy napisać tak lub nie.
      • kklement Re: Panie kklement 03.01.14, 12:41
        Grzeczniej pytasz, to odpowiem.

Informacje wypisywane tutaj notorycznie na temat moich rzekomych oszustw są autorstwa jednej tylko osoby, niejakiego Adriana M. (tylko etyka zawodowa powstrzymuje mnie przed podaniem na forum pełnych personaliów), osobnika który przed kilku laty przez pewien czas korzystał z moich usług. Powodów dla których się zgłosił opisywać nie będę, bardzo szybko się jednak okazało, że zamiast trzymać się zaordynowanych leków pan Adrian wolał pić napoje wyskokowe i wciągać nosem biały proszek. Nie było to jednak dla niego przeszkodą starać się o rentę (młody i fizycznie zdrowy mężczyzna ok. 20 lat). Ponieważ jedyne co w takich przypadkach jestem gotowy zaoferować pacjentowi to podjęcie leczenia odwykowego, co panu Adrianowi nie przypadło do gustu, nasza współpraca się zakończyła. Domyślam się jednak, że dalsze życie pana Adriana nie potoczyło się tak jakby chciał, znalazł więc sobie osobistego wroga w mojej osobie i hobbystycznie uprawia coś na kształt stalkingu. Ponieważ donos do Dolnośląskiej Izby Lekarskiej nie przyniósł mi - bo przynieść nie mógł bo nie było żadnych ku temu podstaw - żadnych komplikacji, pan Adrian zajął się bardziej przyziemnymi akcjami. Oprócz regularnego opluwania mnie i szerzenia kłamstw na mój temat na tym forum pan Adrian był łaskaw też SMS-owo wysuwać groźby uszkodzenia mi samochodu - co zrobił anonimowo, ale w charakterystyczny dla siebie idiotyczny sposób, bo pięć minut po tym jak zobaczył mnie przy samochodzie. Były też anonimowe wulgarne telefony, było spamowanie mojego profilu na nk, było plucie na portalach o lekarzach itd.

Osobiście uważam za coś wysoce niestosownego w pozywaniu niezrównoważonego człowieka przez psychiatrę, w dodatku jeśli ten pierwszy byl kiedyś jego pacjentem. Dlatego JESZCZE nie założyłem panu M. sprawy w sądzie o naruszenie dóbr osobistych, nie zgłosiłem też do prokuratury stalkingu. Jestem ekstremalnie zapracowanym człowiekiem i nie mam czasu ani ochoty marnować czas na pana M., zwłaszcza że miałem nadzieję, że zakończywszy działalność na tym forum będę mieć go z głowy. Mam też świadomość, że wielotysięczne odszkodowanie jakie panu M. przyjdzie zapłacić i tak spadnie pewnie na głowę jego matce. Niemniej jeśli pan Adrian M. nie znajdzie sobie innego zajęcia (najlepsza byłaby jakaś dziewczyna, ale w jego przypadku to niestety nie wchodzi w rachubę), to będę zmuszony jednak użyć narzędzi prawnych przeciwko niemu.

Jak pewnie zauważyłeś w tym wątku pan Adrian M. znalazł sobie godnego siebie sojusznika, używającego nicka czester. Osobnik ten też ma obsesję na moim punkcie, czego dowodem jest odsetek postów jego autorstwa skierowanych do mnie lub wymieniających mnie w treści - łatwo to sprawdzić robiąc wyciąg jego forumowej aktywności za pomocą wyszukiwarki postów. Czester ufiksowal się na mnie z powodu moich niegdysiejszych poglądów politycznych, ale pod wieloma względami to ten sam sort co Adrian M. Różnica tylko taka, że o ile Adrian M. nie przejmuje się najwyraźniej tym że łatwo go rozpoznam, czester jako typowy netowy obszczymurek chowa się za anonimowym nickiem.

Jak wspomniałem powyżej nie pisuję już na tym forum, zrobiłem wyjątek ze względu na to, że może faktycznie raz te oszczerstwa warto byłoby sprostować. Nie będę jednak kontynuować tej dyskusji, nie licz więc na kolejne posty.

Panie Adrianie, mam nadzieję że przeczytał pan to co napisałem z uwagą - proszę sobie wziąć to do serca. Moja cierpliwość dla pana naprawdę się skończyła, a konsekwencje dla pana, jeśli nie przestanie mnie pan oczerniać, będą dla pana fatalne.
        • Gość: czester Biedny idioto IP: *.static.tvk.wroc.pl 03.01.14, 13:36
          Takich, którzy sie z ciebie naśmiewali, była tutaj cała masa.

Byłeś, jesteś i pozostaniesz najbardziej znanym klaunem tego forum. Nie dziwię się, że rejterujesz, wszak brednie, które tutaj wypisywałeś całkowicie zbankrutowały. Miałeś zbyt wysokie mniemanie o swoim rzekomym intelekcie, który okazał się jednak całkowitym niewypałem. Bytem nieistniejącym. Pomijam już twoją spapraną moralność, ty sam wymagasz terapii.

To co ja tutaj pisałem, sprawdziło się co do joty. To co ty tutaj wypisywałeś, może być już tylko obiektem drwin. Okazałeś się naiwny jak dziecko we mgle.

Przegrałeś całkowicie. Nie będę ukrywał, że lubiłem cię gnoić z prostego powodu. Byłeś na tym forum wzorcem leminga, przez którego każdy porządny obywatel ma teraz jakieś dodatkowe 30 tys. złotych długu do popłacenia, całkowicie rozje.bane państwo i perspektywę bardzo marnej wegetacji na emeryturze. O ile wcześniej nie wyjedzie.

Oczywiście, nie potrafisz się przyznać do cakłowitej klapy, ale trudno tego wymagać - nie masz ani trochę osobistej klasy.

I nie pisz już o anonimowych obszczymurach ponieważ bardzo łatwo wrócić do historii. Zostałeś na tym forum zdekonspirowany przez jednego z forowiczów, który ten nick odnalazł w jakimś rejestrze lekarzy. Podał twoje namiary, na początku zapierałeś się z całych sił, że to nie ty, ale potem nie było już pola manewru.

Bye bye przegrańcu. Zastanów się nad sobą.
          • Gość: czester No, w końcu sie przyznałeś IP: *.static.tvk.wroc.pl 11.01.14, 23:08
            Ktoś mi kiedyś tutaj polecił, żebym zerknął na Facebook'a, bo tam kklement chwali się, że lubi sobie po godzinach postrzelać do ludzi

Przyznam, że wtedy nie chciało mi się rejestrować, ale w końcu to zrobiłem. Fajnie, że opisałeś tam swoją działalność na forum Wrocław zapytany o niedawno zwiększoną aktywność na fb:

"Heh, to chyba skutek rezygnacji z hejtowania na wrocławskim forum Gazety Wyborczej. Mój ekshibicjonizm łamany przez potrzeby społeczne musi znaleźć jakieś ujście".

postimg.org/image/qlo2ivhen/

Qrwa, kklement, ale ty jesteś żałosny :))))

Pierdolą ci się zeznania. Pewnie z tymi przygodami w UKSem i izbą lekarską też opowiadałeś bajki o swojej nieposzlakowanej opini.
        • Gość: Gość Re: Panie kklement IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 14:12
          kklement czy możesz potwierdzić swoją niewinność przed kamerami telewizyjnymi?Podłączony do wykrywacza kłamstw?
          • Gość: czester Re: Panie kklement IP: *.static.tvk.wroc.pl 22.01.14, 22:32
            > kklement czy możesz potwierdzić swoją niewinność przed kamerami telewizyjnymi?P
            > odłączony do wykrywacza kłamstw?

Moim zdaniem kklement na tym forum dawno udowodnił, że jest prymitywna, zdemoralizowaną i kłamliwą jednostką. No i coś z deklem ma ewidentnie.
            • Gość: Gość kklement wyleczony IP: *.static.korbank.pl 24.01.14, 18:14
              Gratluje czesterze,wyleczyłeś kklementa z obsesji ostatniego słowa.
              • Gość: czester Re: kklement wyleczony IP: *.static.tvk.wroc.pl 03.02.14, 20:54
                > Gratluje czesterze,wyleczyłeś kklementa z obsesji ostatniego słowa.

Ech, kklement wielokrotnie dawał nogę, jeśli było mu wygodnie.
        • Gość: thengel A kim jest hihihi?kklementa na liście płac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 16:41
          Specjalizacje zrobił Pan chyba w 2009?
          forum.gazeta.pl/forum/w,790,79102789,88156183,Re_psycholog_Barbara_Burduk_ktos_zna_.html
        • Gość: thengel Czego się Panie kklement czepiałeś Agaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 11:32
          Przecież napisała prawdę.O sprawie swoje wie.Ja też.Widziałem listę płac.
          forum.gazeta.pl/forum/w,790,79102789,88130046,Nieladnie_Agatka_nieladnie
          • Gość: czester CBA, doktor G. i zesrany kklement IP: *.tvk.wroc.pl 24.01.14, 11:37
            te wątki wszystko wyjaśniają.

Także poparcie kklementa dla PO, taki sam hochsztapler jak Nowaki i cała ta szarańcza. Oczywiście na swoją, prowincjonalną skalę.
            • Gość: thengel Re: CBA, doktor G. i zesrany kklement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 12:02
              kklementa nie załatwili bo za cienki jest.Nie zawracają se nim głowy.Ale swoje podobno musiał zapłacić.Izba zamiotła sprawę ale jak skarbówka o niego się zapytała to do śmiechu nikomu nie było.Zrobiłeś z niego miazgę?Znowu się tu nie pokarze przez pół roku.Ale zagląda tu codziennie.
              • Gość: czester Re: CBA, doktor G. i zesrany kklement IP: *.tvk.wroc.pl 27.01.14, 21:24
                > Znowu się tu nie pokarze przez pół roku.Ale zagląda tu codziennie.

Lańsko kklementa ma się już ku końcowi. Jego kompromitacja jest już praktycznie całkowita. Ciekawe czy w swoim najbliższym otoczeniu też już musi się powoli ukrywać i chodzić ze spuszczonymi oczętami.
          • Gość: Gość Re: Czego się Panie kklement czepiałeś Agaty? IP: *.static.korbank.pl 24.01.14, 18:33
            Lista płac?Pytanie powinno brzmieć kto nie wiedział i nie widział tej listy.kklement pewnie powiedziałby że większość tak robi:).
        • Gość: Gość Ciekawe kklement? IP: *.static.korbank.pl 24.01.14, 18:28
          Ty nie masz czasu?Jesteś zapracowany :).Tyle czasu na forum i to w trakcie pracy :).Fajną masz pracę.
        • Gość: Budda Re: Panie kklement IP: *.adsl.alicedsl.de 16.02.14, 10:42
          kklement ciekawe czy twoja mama byłaby dumna z ciebie widząc co ty wypisywałeś tu przez lata?Nie wieżę ci kklement bo sam widziałem.Jeteś kłamcą.Powiedz tylko jak udawało ci się unikać odpowiedzialności za swoje czyny?
          • Gość: Budda Re: Panie kklement IP: *.adsl.alicedsl.de 16.02.14, 19:26
            Analfabeta?Obszczymurek?Co z tobą kklement?Nawet bez zalogowania się nie odpisujesz?
            • Gość: czester Pętak kklement w coraz większej rozsypce IP: *.static.tvk.wroc.pl 18.02.14, 01:04
              wydymali go platformiani bonzowie. Chyba dociera do tego wątłego umysłu, że w ekonomicznym awansie pod wodzą Kim Dzon Donka kklement nie będzie uczestniczył, że to wszystko było MEGAOSZUSTWEM a on jest li tylko oskubanym frajerem, który zaufał jak głupie cipy Tulipanowi :))))

Dlaczego kklement tak bezkrytycznie zaufał oszustom i ich tutaj wychwałał pod niebiosa? Bo sam jest taki jak oni, napalony na kasiorę mały kanciarz-gołodupiec. Oni awansowali, on nie.
        • Gość: osobnik kklement,prawda,odwaga cywilna kklementa IP: 81.168.143.* 05.10.14, 21:12
          Skoro wspomniałeś o Matce to PRZYSIĘGAM NA ŻYCIE MOJEJ MAMY ŻE KRZYSZTOF KLEMENTOWSKI ZNANY JAKO kklement WYŁUDZAŁ PIENIĄDZE I NIE ODPROWADZAŁ PODATKU W OŚRODKU PSYCHOTERAPII,ROBIŁ TO JESZCZE PRZED UKOŃCZENIEM SPECJALIZACJI.

Mogę to potwierdzić przed kamerami,w siedzibie gazety,podłączony do wykrywacza kłamstw,w Sądzie,gdzie tylko chcesz kklemencie.

Lista płac i ty na niej kklement.Nie wiem czy byłeś tak odważny cz tak głupi.A może miałeś licencje na wyłudzanie?
          • Gość: czester Chyba się już nie dowiemy IP: *.static.tvk.wroc.pl 09.10.14, 16:50
            kklement podkulił nogi i zwiał z forum. Gó... zaczęło go zalewać ze wszystkich stron.
            • Gość: osobnik Re: Chyba się już nie dowiemy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.14, 20:15
              Za to wiemy jak się tłumaczył prze izbą lekarską.kklement zeznał że przed ukończeniem specjalizacji do 2009 nie pobierał żadnych pieniędzy od ośrodka psychoterapii ani od pacjentów i że w zamian za możliwość zdobycia wiedzy w zakresie psychoterapeutycznej,sporadycznie konsultował wymagających bezzwłocznej pomocy psychiatrycznej pacjentów.Idiota zapomniał że jego płatne usługi w wysokości 80 zł za wizytę były widoczne na stronie ośrodka w internecie.
    • Gość: adam_z_oleśnicy Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.static.korbank.pl 24.01.14, 18:39
      Ja tam lubię kklementa.Dzięki niemu do wojska nie poszedłem.Mam to szczęście że Basia musiała podlizywać moim rodzicą a kklement Basi.On robił tylko to co im te dwie baby kazały.
    • Gość: Budda Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.adsl.alicedsl.de 28.01.14, 01:12
      Taki mądry jesteś kklement?Hare Kryszna cię ukarze.
    • Gość: Budda Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.adsl.alicedsl.de 28.01.14, 01:21
      Ja też mam dla policjantów osobnika do obserwacji.
      gazeta.olawa.pl/archiwum2/aktualnosci,wiecej,386.htm
    • Gość: hahaha Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.adsl.alicedsl.de 28.01.14, 09:48
      Jestes pajac kklement.
      • Gość: kklementpsychiatra Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.14, 18:26
        kklement, jak to z tym Urzędem Skarbowym było?

Kantowałeś? :)
      • Gość: czester Ilekroć przypomnę sobie o tym pajacu IP: *.static.tvk.wroc.pl 02.05.14, 17:35
        kklemencie to gęba sama mi się śmieje.

Schował się chyba do mysiej dziury.
        • Gość: pogromca debili Re: Ilekroć przypomnę sobie o tym pajacu IP: *.181.57.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.14, 18:50
          Na początek gratuluje czester zgniecenia tego palanta kklementa.
          Dałes mu tak popalić, że doszczętnie skompromitowany spierniczył z tego forum.
          Gratuluję również trzeźwej oceny sytuacji, bardzo dobrze ją swego czasu określiłeś i przewidziałeś.
          Ale cóż, to społeczeństwo jest zbyt durne a dzięki takim kretynom jak kklement mamy kolejne zmarnowane pokolenie, bo ta degrengolada trwa już siódmy rok i są słabe perspektywy na zmiany. A nawet jak już to trzeba lat na odkręcenie tego.

A kklement może co najwyżej błyszczeć wśród swoich czubków z kraszki i udawać guru.
          Tutaj jest cieciem do lania.
          • Gość: czester Re: Ilekroć przypomnę sobie o tym pajacu IP: *.static.tvk.wroc.pl 16.05.14, 01:26
            > Na początek gratuluje czester zgniecenia tego palanta kklementa.
            > Dałes mu tak popalić, że doszczętnie skompromitowany spierniczył z tego forum.
            > Gratuluję również trzeźwej oceny sytuacji, bardzo dobrze ją swego czasu określi
            > łeś i przewidziałeś.

Niech tu jeszcze raz przylezie ze swoimi mądrościami z dupy to bankowo może liczyć na kolejne manto. Zwiał, bo tutaj łatwo sięgnąć do historii i sprawdzić co wypisywał. Kiedyś mu napisałem, żeby modlił się o zniknięcie archiwum tego forum.
    • Gość: bp Wielgus Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 19:19
      To jest typowy reprezentant
      pokolenia JP II
    • mimur Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak 19.07.14, 11:33
      Dr Tenzin jest legalnie od 15 lat, płaci tu podatki a
      zioła mają atesty z Instytutu Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich w Poznaniu. Masz jeszcze jakieś pytania?
      • Gość: kklement_wyłudzał Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak IP: 78.8.40.* 05.10.14, 21:23
        Dr Tenzin płacił podatki w odróżnieniu do Dr Krzysztofa "kklementa"Klementowskiego który pracując w ośrodku psychoterapii podatku nie płacił i to jeszcze nie mając specjalizacji.
        • Gość: czester kklement to taki Sławomir Nowak wśród lekarzy IP: *.static.tvk.wroc.pl 21.10.14, 22:31
          jakby mógł, to pewnie by i do Parafianowicza zadzwonił, żeby zablokować UKS.

Co się potem dziwić, że taki zdegenerowany elektorat wybrał sobie potem złodziei i geszefciarzy do rządu.

Jaki elektorat taki rząd. Swój do swego ciągnie.
    • mimur Re: 26-latek produkował i rozprowadzał afrodyzjak 19.07.14, 11:34
      Tenzin jest legalnie od 15 lat, zioła mają atesty z Instytutu Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich w Poznaniu. Masz jeszcze jakieś pytania?
    • Gość: czester Klementowski, jak się czujesz? IP: *.static.tvk.wroc.pl 23.11.14, 12:10
      Pamiętasz jak dostałeś piany na ustach kiedy parę lat temu napisałem ci, że PO to partia nomenklaturowa, założona przez ludzi specslużb PRLu, by konserwować okrągłostołowy porządek?

Popatrz na jakiego durnia wyszedłeś.
    • emiliano22 Kto okradł kklementa? 15.02.15, 20:50
      kklement napisał:

"Jak mi okradli po raz pierwszy mieszkanie wezwałem policję, za drugim razem dałem już sobie spokój. Oni i tak nic nie zrobią, złodziej musi im wpaść w łapy sam. Kiedy ukradli mi koła z samochodu zgłosiłem to policji żeby mieć papier do ubezpieczenia (komplet felg z oponami do mojego auta to ponad 8 tys.). Nie była to - jak się potem dowiedziałem - pierwsza kradzież kół na moim osiedlu, ani ostatnia (na szczęście mam już teraz śruby przeciwkradzieżowe). Za każdym rasem modus operandi był ten sam. Dzielna policja nie potrafi namierzyć złodziei działających we Wrocławiu od roku.

Policjant idzie do policji tylko po to, żeby odpykać 15 lat do wygodnej emeryturki, nie wychylając się ani nie przemęczając. Jedyni policjanci którzy wykazują się gorliwością w pracy to drogówka, z powodów oczywistych - mają limity mandatów do wystawienia, a nie jest to trudne przy debilnych ograniczeniach prędkości (których sama policja rzecz jasna nie przestrzega). Tyle dobrego w ich pracy, że czasem przy okazji drogówka łapie złodziei, jak z fantami wracają z "roboty"."
      www.sadistic.pl/prawdziwy-bohater-vt343768,15.htm

Który to takie numery kklementowi wywija :)?czester?osobnik?czechofil?pogromca debili?A może ktoś inny?
      • Gość: czester Na pewno kklementa okradła Platforma, którą sam IP: *.static.tvk.wroc.pl 18.02.15, 15:59
        bardzo gorliwie POpierał :))
        Jak mu się tłumaczyło, że to banda złodziei z mianowania prlowskich służb specjalnych to nic nie docierało.
        Widocznie złodzieje go lubią :)))

Może powinien przeczytać coś z wiktymologii?
        • Gość: czester Klementowski jest jednak debilem IP: *.static.tvk.wroc.pl 12.03.15, 14:45
          z jednej ruskiej agentury (PO) przerzucił się na drugą ruską agenturę czyli Korwina.
          I wierzy, że mu ruski agent Korwin zrobi dobrze choć zadaniem każdego ruskiego agenta zadaniowanego na teren Polszy jest rozwalania wszystkiego co się da. Tak było np. z ruskim agentem Palikotem.

Kklement, ty jesteś genetycznie niezdolny do rozumienia polityki.
          U mnie możesz co najwyżej skopać ogródek, bo takie leszcze nadają się jedynie do prostych prac fizycznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka