Gość: greg IP: *.man.polbox.pl 01.10.03, 13:23 www.alt.cgm.pl/news.php?id=745 Listopad będzie zabójczy jeśli chodzi o dobre koncerty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Legendary Pink Dots W Polsce 01.10.03, 13:31 Greg, Kochany, a moglbys zrobic dla Forum liste koncertow w listopadzie, z orientacyjnymi cenami biletow, zeby wszyscy wiedzieli, jak mocno oszczedzac. I wytlumaczyc, dlaczego Blur nie przyjechal do Poski? Odpowiedz Link Zgłoś
ramell Re: Legendary Pink Dots W Polsce 01.10.03, 17:54 No no no. Dawno ich nie sluchalem. Kiedys, zanim z nich wyroslem, mialem na punkcie tego co robi Edward, malego bzika. potem mi przeszlo, potem inna muza mnie zainteresowala... Po latach... co tez oni teraz graja? To co zwykle? Nie chce mi sie szperac w necie, wiec moze ktos powie, jaka jest ich nowa plyta, ktora jak mniemam zagraja na koncercie? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Legendary Pink Dots W Polsce 01.10.03, 17:57 ramell napisał: > Kiedys, zanim z nich wyroslem, mialem na > punkcie tego co robi Edward, malego bzika. potem mi > przeszlo, potem inna muza mnie zainteresowala... o, to ciekawe. czego się słucha, jak się wyrośnie z LPD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Legendary Pink Dots W Polsce IP: *.host / 80.51.237.* 01.10.03, 18:47 ramell napisał: > Po latach... co tez oni teraz graja? To co zwykle? Nie chce mi sie szperac w > necie, wiec moze ktos powie, jaka jest ich nowa plyta, ktora jak mniemam > zagraja na koncercie? Graja bardzo podobnie - może bardziej elektronicznie All the King's Horses - trudno mówic czy to ostatnia płyta ... jest nieco bardziej akustyczna, melodyjna - porównywana jest do Maria Dimension - ale ja nie do końca odnajduje na niej klimat Maria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Legendary Pink Dots W Polsce IP: *.man.polbox.pl 02.10.03, 12:10 Kropki to Kropki. Na koncertach i tak odlatują w kosmos, także nie ma znaczenia jaki materiał promują. Na ich koncertach trzeba być! Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Legendary Pink Dots W Polsce 02.10.03, 13:49 O koncertach tych wiadomo juz od ponad miesiaca (a moze jeszcze dluzej)- co nie zmienia faktu, ze sie tez wybieram gdzie-badz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qa-spel Re: Legendary Pink Dots W Polsce IP: *.man.polbox.pl 02.10.03, 14:31 O koncertach tych było już wiadomo od czerwca. Tyle, że nie było wiadomo gdzie i kiedy zagrają Odpowiedz Link Zgłoś