kornelka5 05.05.13, 22:12 równie czarującego i inteligentnego co Józef Cyrankiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greges58 Re: Poznam mężczyznę 05.05.13, 22:23 jeśli masz klasę Niny Andrycz - jestem gotowy na każde wyzwanie !!! i wezwanie ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
straznik.wroclawski Re: Poznam mężczyznę 06.05.13, 09:56 "Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny." A nie lękasz się, o Pani, że ktoś równie czarujący i inteligentny jak ów Józef z Cyrankiewiczów byłby w możności w napadzie szaleństwa odrąbać Ci skrawek ciała, by go zaraz potem - o zgrozo! - pożreć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: ...formacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:03 Jestesmy na forum wybiórczej, ludzie tutaj to dno społeczne, margines intelektualny, odszczepiency, komunisci, zboczency i paru naiwnych jak ja co wchodzi skomentowac tą zgraje przybłęd. Jestes chcociaz nieheteronormatywno normalna, czy faszystka ? Bo wyborcza kazała mi myslec, ze kto nie jest "odmienny" jest faszysta i naziolem. I kazdy kto mysli inaczej tez. Ps. Polecam randeczke z Simonem Molem, idolem wyborczej uhonorowanym tytulem antyfaszysty roku, ktory celowo zarazal HIV. Co, nie dasz sie zarazic ? Masz cos do HIV faszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Poznam mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 11:08 Przecież to nekrofilia...tfu... Odpowiedz Link Zgłoś