Dodaj do ulubionych

Ukradli Ciało Chrystusa

23.05.13, 18:55
www.wiadomosci.swidnickie.pl/wiadomosci-24/1-wiadomosci24/13589-ukrad-qciao-chrystusaq
Jak nie Częstochowa i atak świdniczanina na obraz to teraz ukradli takie coś. takir rzeczy tylko w Świdnicy.
Obserwuj wątek
    • piotr_ze_wsi Re: Ukradli Ciało Chrystusa 23.05.13, 18:59
      Może ktoś był zwyczajnie głodny?
      • Gość: Patologia Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.13, 19:07
        No owszem w Świdnicy jest taka bieda że muszą kraść takie rzeczy w ogóle Świdnica to dziki "kraj".
        • ax-les-thermes Re: Ukradli Ciało Chrystusa 31.05.13, 00:06
          Moj kolega, ktory byl ministrantem opowiadal, ze raz wyzarl wszystkie "ciala chrystusa" z tabernakulum i zapil mszalnym winem. Ksiundz latal jak glupi gdyz do glowy mu nie przyszlo, ze ktos mogl wyzrec caly kielich "cial chrystusowych".
    • Gość: abc Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.13, 16:08
      Ah ta swidnica i jej patologia
    • Gość: WrocLove Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.13, 23:24
      Ta Świdnica to patologia, bieda gdyby nie Wrocław to byście z głodu poumierali od kiedy na wioskach jest komunikacja ? problemów z rowerzystami i kierowcami nie ma bo tam nie ma aut w tej pipidówie My mamy miasto a nie wieś dlatego nam widać naszą aglomerację a nie pola uprawne i traktory w rynku. Mało tego macie w rynku wiezienie bo jest u was taka patologia i tak niebezpiecznie.
      • Gość: Obserwator Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 23:58
        Ojojoj, miastowy się odezwał. Tylko schowaj tę słomę, bo jednak ją widać.
        • Gość: WrocLove Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.13, 00:05
          No na pewno miastowy bo Wrocław to miasto a nie wieś Świdnica :P gdzieś pod Świebodzicami gdzie psy dupami szczekają a sołtys na noc asfalt zwija i główną atrakcją jest wiezienie w rynku świdnickim.
    • edekzzedek Re: Ukradli Ciało Chrystusa 26.05.13, 12:38
      Gość portalu: karpaczanin napisał(a):

> Gość portalu: Obserwator napisał(a):
      >
      > > Ojojoj, miastowy się odezwał. Tylko schowaj tę słomę, bo jednak ją widać.
      >
      > Taki z niego miastowy jak z kapucyna wibrator. Mentalnie to ostatni wsiór, co p
      > okazał swoimi postami.
      >
      > Nie wiem tylko, po jaką cholerę to "Love" w jego nicku...

Skoro mieszka we Wrocławiu stolicy regionu to jest miastowy /// jeszcze jedno pytanie gdzie Ty widzisz w nicku miastowy11 Love ?/// coś Ci się pomieszało a o Świdnicy prawdę napisał /// ja jestem za tym aby wieśniaków świdnickich wykurzyć z naszego miasta bo tylko są z Wami problemy .

___________________________________________________________________________
      W Świdnicy sołtys zawsze na noc zwija asfalt z drogi :)
    • radeberger Re: Ukradli Ciało Chrystusa 26.05.13, 23:48
      miastowy11 napisał(a):

www.wiadomosci.swidnickie.pl/wiadomosci-24/1-wiadomosci24/13589-ukrad-qciao-chrystusaq

Ciekawi mnie co to za wyznanie "polskokatolickie".
      PS. Jak ukradli ciało.. to są odpowiednie przepisy za zbezczeszczenie zwłok..
      • Gość: Kultura Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.13, 19:17
        Ale każdy przyzna że Świdnica to wieś i patologia społeczna nawet na forum nie potrafią się zachować.
    • Gość: miki_z_afryki a ja bym pomyslal ze ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 17:27
      pozlacane kufle i wafelki wypiekane z maki... no ale coz jak zwal tak zwal.
    • feldkuratkatz99 Re: Ukradli Ciało Chrystusa 01.06.13, 17:29
      Prawie wszystkie wpisy w tym watku pochodza od chorego psychicznie użtkkownika o nicku "forummm" z Wałbrzycha. Ten gość ma jakiś gigantyczny kompleks na punkcie Świdnicy i wypisuje rózne bzdety na forach miast dolnośląskich (tam najczęściej jako miastowy11 lub edekzedek). W Jeleniej Górze i Legnicy też uprawie swoją chorobliwą twórczość.

To dość prymitywny typ, mający powazne problemy z prawidłową artykulacją, wymagajacy szybkiej interwencji lekarza specjalisty.
    • feldkuratkatz99 Re: Ukradli Ciało Chrystusa 01.06.13, 21:22
      Gość portalu: Wrocław napisał(a):

> Ja tu widzę przygłupów ze Świdnicy :P którzy płaczą aby nie wyszło na jaw że ta
      > m kradną :P ty feldkuratkatz99 piszesz że ktoś lata po forum i pisze a ty to s
      > amo robisz pod różnymi nickami i obrażasz Wrocław i mieszkańców wcześniej miałe
      > ś nick yan coś tam.. to samo pismo i ten sam lament o Świdnicy cię zdradza :p m
      > asz bzika na punkcie Świdnicy i próbujesz z niej zrobić metropolie hehehe żałos
      > ny jesteś
      --------------
      Człowieku , puknij sie w ten pusty łeb, gdzie ja obrażam Wrocław ( wskaz mi taki mój wpis , inaczej zostaniesz uznany jako skrajny idiota). To ty cierpisz na jakąs paranoję maniakalno depresyjną skoro zamieszczasz swe chore wpisy w tylu miejscach.
      • Gość: Wrocław Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.13, 23:01
        Odpowiedź do feldkuratkatz99Ja ja zamieszczam wpisy ? to ty latasz po forum i siejesz panikę i wypisujesz bzdury oraz pomawiasz ludzi myślisz że co ludzie są tacy tępi nie wiedzą że to ty piszesz pod kilkoma nickami jakis yan coś tam ... feldkuratkatz99 i z tymczasa ktoś cię uraził pisząc ten post a ty na siłę próbujesz ludziom wmówić że w Świdnicy nie kradną bo to uraża twoją dumę . wpierniczasz to Wrocław, Wałbrzych bo co ty myślisz że jak napiszesz na wrocław czy wałbrzych to świdnica nagle stanie się lepsza. Zrozum to że Świdnica nigdy nie będzie lepsza nie pozbędziesz się tym patologi ze Świdnicy. Piszesz o jakiś maniakach o jakiś paranojach a sam w to brniesz jak jakiś nienormalny opanuj się chłopie pisz z jednego nicku i nie podniecaj się tą Świdnicą bo nie ma czym to nie pępek świata , i tak każdy wie że tam jest patologia.
        • feldkuratkatz99 Re: Ukradli Ciało Chrystusa 02.06.13, 01:18
          Gość portalu: Wrocław napisał(a):

> Odpowiedź do feldkuratkatz99Ja ja zamieszczam wpisy ?
          --------
          Zamieszczasz wszędzie.

Jako forummm skompromitowałeś się totalnie w Wałbrzychu gdzie prawie wszyscy cie wysmiali i uznali za skrajnego idiotę. Teraz tę samą "twórczość" uprawiasz głównie pod nickami miastowy11 i edekzedek albo jako niezalogowany (powtarzające się IP) na forum wrocławskim.
          Chyba tutaj jeszcze nie mieli mozliwosci poznania debila z Wałbrzycha .
          • Gość: buhahah Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 09:42
            do feldkuratkatz99 ty nawet idioto nie wiesz z kim piszesz bylem na walbrzychu i są tylko twoje wpisy na temat świdnicy tylko nie mozna tam pisac bo trzeba sie logowac a tu piszesz niezalogowany i zalogowany jakis koles sie z ciebie nabija pokazuje ci prawde a ty dalej sie upierasz ze swidnica to cud natury pomawiasz wszystkich ze to jedna osoba Ty jestes ten co tu wczesniej promowal swidnice jaka ona ladna i cudowna a guwno prawda bo to syf niemozesz sie z tym pogodzic ze ktos pokazuje swidnice z tej gorszej strony masakrajaki koles buhahah
            • feldkuratkatz99 Re: Ukradli Ciało Chrystusa 02.06.13, 12:31
              Gość portalu: buhahah napisał(a):

> do feldkuratkatz99 ty nawet idioto nie wiesz z kim piszesz bylem na walbrzychu
              > i są tylko twoje wpisy na temat świdnicy tylko nie mozna tam pisac bo trzeba si
              > e logowac a tu piszesz niezalogowany i zalogowany jakis koles sie z ciebie nabi
              > ja pokazuje ci prawde a ty dalej sie upierasz ze swidnica to cud natury pomawia
              > sz wszystkich ze to jedna osoba Ty jestes ten co tu wczesniej promowal swidnice
              > jaka ona ladna i cudowna a guwno prawda bo to syf niemozesz sie z tym pogodzic
              > ze ktos pokazuje swidnice z tej gorszej strony masakrajaki koles buhahah
              --
              • Gość: buha Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 15:53
                ja widze wpisy twoje i twoja urazona dume na temat swidnicy to juz jest choroba na tymczasie z opery kopiujesz i probujesz zmienic temat a tu udajesz na zalogowanym ze to nie ty wczesniej tak samo pisal zul swidnicki tez bronil swidnicy pozniej sie dziwisz ze z was sie smieja i wklejaja na forum o swidnicy informacje
            • zul_swidnicki Re: Ukradli Ciało Chrystusa 03.06.13, 10:53
              Forumku kochanie moje, ty mój imbecylku ortograficzny, znowu Ci się nasiliło?? Bidulku a ja już Ci kursy z ortografii i gramatyki zamówiłem żebyś mowy ojczystej nie kaleczył. Jełopie najpierw naucz się poprawnie pisać, bo wstyd swoim ojczystym stronom przynosisz. Jeszcze sobie pomyślą w tym Wrocławiu, że w świdnickiej szkole do której chodziłeś nie są w stanie kogoś nauczyć języka polskiego. Chociaż jak się spojrzy z drugiej strony nawet w Świdnicy poziom szkół jest za wysoki dla imbecyla Twojego pokroju.
    • Gość: buhaha Re: Ukradli Ciało Chrystusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 09:44
      O kawalach tez imbecylu piszesz na niezalogowanym nicku Autor: Gość: edek zadek IP: *.opera-mini.net 02.06.13, 01:44 bronisz tej swidnicy jak opetany jak by ci ktos w dupe nasypal soli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka