Dodaj do ulubionych

operacja zatok

13.08.13, 21:20
Czy ktoś orientuje się jak długo czeka się we Wrocławiu na endoskopową operację zatok na NFZ? I w jakim szpitalu są przeprowadzane.
Pozdrawiam

A.
Obserwuj wątek
    • julinka601 Re: operacja zatok 16.08.13, 21:04
      Rejestrowałam się na Borowskiej w lutym i powiedziano mi ,że będę czekała ok.15 miesięcy.
      W Szpitalu Wojskowym podobnie.
    • Gość: Ania Re: operacja zatok IP: *.ip.netia.com.pl 28.09.13, 17:06
      3 dni temu miałam FESS Akademicki Szpital Kliniczny Wrocław ul. Borowska polecam :) Super opieka, dobrzy lekarze, warunki w szpitalu też świetne.
      • julinka601 Re: operacja zatok 28.09.13, 18:56
        Ania,opowiedz coś o tej operacji, jak to wygląda ,czy boli potem itp.,czeka mnie to samo.
        Jak długo czekałaś? Ja zgłosiłam się w lutym tego roku do szpitala na Borowskiej ,powiedziano mi ,ze będę czekała ok.15 miesięcy.
      • Gość: Kasia Re: operacja zatok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 10:55
        Cześć Aniu,

mój mąż idzie jutro na FESS właśnie na Borowską. Bardzo się o niego boję :( mogłabyś napisać jak wygląda pobyt w szpitalu, zabieg? Ile leżałaś w szpitalu, czy operacja była pod całkowitą narkozą, czy po operacji wracasz na salę czy na jakąś pooperacyjną? I kiedy wyszłaś do domu? Z góry dziękuję Ci za wszystkie informacje! :) i Dużo zdrowia życzę!

Kasia
    • eksperci_dcl Re: operacja zatok 03.06.14, 13:53
      anamd napisała:

> Czy ktoś orientuje się jak długo czeka się we Wrocławiu na endoskopową operację
      > zatok na NFZ? I w jakim szpitalu są przeprowadzane.
      > Pozdrawiam
      >
      > A.

Witaj,

Endoskopową operację zatok (FESS) można wykonać np. w naszej Klinice. Czas oczekiwania na zabieg na kasę chorych wynosi ok. 5lat, natomiast prywatnie czas oczekiwania to ok. 4 tygodni.

Ponadto zabiegi FESS wykonują także szpitale: na Borowskiej, Wojskowy, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny. Średni czas oczekiwania na zabieg na NFZ to ok.2 lat.

Pozdrawiam,
      Łukasz Narożny
    • Gość: zdzisław Re: operacja zatok IP: *.161.227.176.static.rdi.pl 30.06.14, 19:08
      Witam, ja byłem operowany w styczniu tego roku na zatoki, na NFZ powiedziano mi że mam czekać 7-lat, natomiast prywatnie w klinice laryngologicznej we Wrocławiu przy ul . Wyszynskiego czekałem 3 tygodnie, wspaniała Klinika i miła obsługa, polecam jestem zadowolony .
    • Gość: lekarz Re: operacja zatok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 09:18
      Poza kolejnością prawo do świadczenia w jednostkach MSW, /szpitalach wojskowych/ mają mundurowi i ich rodziny.
    • Gość: zdzisław Re: operacja zatok IP: *.161.227.176.static.rdi.pl 30.11.14, 10:49
      Jeśli chodzi o operację zatok , ja byłem operowany w styczniu tego roku, ale prywatnie, bo na fundusz powiedziano mi w Szpitalu Wojskowym we Wrocławiu 6-7 lat czekania. operowałem się w Klinice Laryngolicznej we Wrocławiu przy ul. Wyszynskiego, czekałem 2 tygodnie, powodzenia.
      • julinka601 Re: operacja zatok 30.11.14, 15:42
        Zdumiewające, ja czekałam w szpitalu na Weigla około roku choć po badaniach operacja okazała się niekonieczna.Było to zimą tego roku,2014.
    • damian.romanowski Re: operacja zatok 15.03.16, 13:05
      Witam ! Czy mógłby ktoś orientacyjnie napisać cenę za operację zatok (FESS) We Wrocławia na ulicy Wyszyńskiego? Bądź innej klinice. Ja jestem zapisany na NFZ dopiero na koniec 2017 a czekam już od 2014... Stan zdrowia nie pozwala mi na tak długi czas oczekiwania i jestem zmuszony na operację prywatnie. Z góry dziekine.
    • Gość: wrock Re: operacja zatok IP: 93.158.232.* 24.03.16, 13:22
      FESS we Wrocławiu w Medicusie z prostowaniem przegrody prawie 10000 zł... przy średniej cenie rynkowej 5000....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka