justyna.paciepnik Re: Meble kuchenne z Twardogóry 09.05.17, 19:55 Trochę poczytałam na forum i się zdecydowałam na meble z Firmy Margo Marek Adamów, niestety ale termin realizacji jest długi bo sie okazało ze pan Marek ma dużo zamówień ale postanowiłam poczekać i się opłacało naprawdę bardzo fajne mebelki. Żałuje tylko, że nie zleciłam kuchni do zrobienia panu Markowi :( ale jak namówię męża na zmianę to z całą pewnością zdzwonię do pana Marka Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.stolnik Re: Meble kuchenne z Twardogóry 09.05.17, 20:09 Potwierdzam czas realizacji zamówienie nie należy do najkrótszych ale naprawdę warto poczekać. Ja zamówiłam Kuchnie u pana Marka, a moja Mama która często mi pomaga w domu i gotuje obiady często mi mówi że mama naprawdę porządną kuchnie i wszystko co potrzebuje jest pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble kuchenne z Twardogóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.19, 12:00 Też korzystałam z firmy meble adamów, jesteśmy z meżem bardzo zadowoleni. Warto poczekać, doradzą, pomogą w doborze agd, kuchnia praktyczna, niczym nie musiałam się przejmować. Cena również normalna, POLECAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
liczyli Re: Meble kuchenne z Twardogóry 03.11.17, 00:00 A czy ktoś miał do czynienia z Gała meble? Podoba mi się parę komód z ich serii, Odpowiedz Link Zgłoś
majkastef Re: Meble kuchenne z Twardogóry 30.07.18, 16:22 Troszkę odswieze temat bo szukam kogos godnego polecenia kto mi zrobi funkcjonalna i nowoczesna kuchnie piszcie kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.rodowe Re: Meble kuchenne z Twardogóry 31.07.18, 22:38 MEBLE ADAMÓW ja juz korzystam od kilku lat z mebli od pana Marka i w dalszym ciągu stwierdzam ze był to najlepszy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejborko Re: Meble kuchenne z Twardogóry 05.08.18, 22:35 Zgadzam się ze pan Marek robi świetne meble nie cały miesiąc temu robił u mnie kuchnie i sypialnie świetny gość super kontakt i bardzo praktyczne i nowoczesne rozwiązania jestem bardzo zadowolony i polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Meble kuchenne z Twardogóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.19, 11:56 Ja jestem bardzo zadowolona z realizacji mebli w moim domu przez firme meble Adamów, Specjaliści którzy znają się na tym co robią. Wszystko zrobione zgodnie z tym co było ustalone, kuchnia bardzo praktyczna i funkcjonalna. Kuchnie już mam dłuższy czas więc spokojnie mogę podzielić się opinią z innymi. Bardzo dużo realizacji mają pokazanych na swojej stronie internetowej gdzie ich znalazłam www.mebleadamow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominko Re: Meble kuchenne z Twardogóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.20, 12:02 Ostrzegam Wszystkich przed firmą DOR-MAR!!!@ Firma tragedia.....uciekajcie jak najdalej....nie odbierają telefonów ,klientów traktują jak intruzów...montaż to już w ogóle tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś