Dodaj do ulubionych

Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku.

IP: *.zetsa.torun.pl 31.08.04, 14:16
Przyjeżdżam do Wrocka w interesach i muszę zabrać gości na elegancką kolację.
Może mi polecicie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: wyjadacz Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 14:59
      jak ma byc bardzo elegancko i tylko na pokaz to klasyka rynkowa (dwory itp)
      ale jesli chcecie cos przy okazji dobrego zjesc to polecam wloska restauracje
      Amalfi w galerii italiana (przy wieziennej rog kotlarskiej). oczywiscie wygladu
      i obslugi nie ma sie co, wstydzic tylko ze nie sa w tak eksponowanym miejscu
      jakim jest rynek ;-)
      • Gość: anek Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:23
        jak ma wygladac i smakowac to la scala - rynek, albo grecka akropolis plac
        solny, albo polska kuchnia - lwowska rynek, zawsze splendido - srodziemnomorska
        na swidnickiej, blizej dworca, a jak ma smakowac bez wygladania to bezwzglednie
        amalfi, bo niestety nie wyglada :) bywa tez niezle na kuzniczej w akademii
        smacznego
        • Gość: Kayak Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.zetsa.torun.pl 01.09.04, 08:41
          dzięki :)
        • drom75 Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. 02.09.04, 11:51
          > jak ma smakowac bez wygladania to bezwzglednie
          > amalfi, bo niestety nie wyglada :)
          > smacznego
          eeee tam - kwestia gustu.
          mi sie na przyklad podoba bo prosto i ladne kolorki takie piaskowe - w takim
          otoczeniu od razu lepiej smakuje :-)
          smacznego rowniez
    • Gość: kotbehemot Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:07
      Ja jeszcze polecam Mercado na Igielnej.
      • Gość: MiR Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:30
        MacDonald albo budki z knyszami na dworcu.

:)

Pozdrawiam
        • Gość: rol Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:04
          Bałtyk, zdecydowanie.
    • Gość: lolo vega IP: *.rozanka.wroc.pl 01.09.04, 20:04
      To nie restauracja ale jedzenie rewelacja i przyjazny klimat. Polecam Ryz po
      japonsku z jakims sosikiem. Na gorze jest duzo ladniej niz na dole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka