Gość: Kayak IP: *.zetsa.torun.pl 31.08.04, 14:16 Przyjeżdżam do Wrocka w interesach i muszę zabrać gości na elegancką kolację. Może mi polecicie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyjadacz Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.04, 14:59 jak ma byc bardzo elegancko i tylko na pokaz to klasyka rynkowa (dwory itp) ale jesli chcecie cos przy okazji dobrego zjesc to polecam wloska restauracje Amalfi w galerii italiana (przy wieziennej rog kotlarskiej). oczywiscie wygladu i obslugi nie ma sie co, wstydzic tylko ze nie sa w tak eksponowanym miejscu jakim jest rynek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:23 jak ma wygladac i smakowac to la scala - rynek, albo grecka akropolis plac solny, albo polska kuchnia - lwowska rynek, zawsze splendido - srodziemnomorska na swidnickiej, blizej dworca, a jak ma smakowac bez wygladania to bezwzglednie amalfi, bo niestety nie wyglada :) bywa tez niezle na kuzniczej w akademii smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayak Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.zetsa.torun.pl 01.09.04, 08:41 dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. 02.09.04, 11:51 > jak ma smakowac bez wygladania to bezwzglednie > amalfi, bo niestety nie wyglada :) > smacznego eeee tam - kwestia gustu. mi sie na przyklad podoba bo prosto i ladne kolorki takie piaskowe - w takim otoczeniu od razu lepiej smakuje :-) smacznego rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:07 Ja jeszcze polecam Mercado na Igielnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:30 MacDonald albo budki z knyszami na dworcu. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Polećcie mi jakąś restaurację we Wrocku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:04 Bałtyk, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo vega IP: *.rozanka.wroc.pl 01.09.04, 20:04 To nie restauracja ale jedzenie rewelacja i przyjazny klimat. Polecam Ryz po japonsku z jakims sosikiem. Na gorze jest duzo ladniej niz na dole. Odpowiedz Link Zgłoś