postmodern 09.04.02, 21:55 Bardzo przyjemnie jest czytać sobie o swoich "ulicach" w Gazecie... z tych artykułów chyba więcej się dowiedziałem niż przez te wszystkie lata jak tu mieszkam.... Dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piegdoń Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroc.gazeta.pl 10.04.02, 20:34 postmodern napisał(a): > Bardzo przyjemnie jest czytać sobie o swoich "ulicach" w Gazecie... z tych > artykułów chyba więcej się dowiedziałem niż przez te wszystkie lata jak tu > mieszkam.... Dzięki.... ale jestes fajny to my dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroc.gazeta.pl 10.04.02, 20:38 No, przeciez na postmoderna zawsze mozna liczyc! Koszulke odebrales? red Gość portalu: piegdoń napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > Bardzo przyjemnie jest czytać sobie o swoich "ulicach" w Gazecie... z tych > > > artykułów chyba więcej się dowiedziałem niż przez te wszystkie lata jak tu > > > mieszkam.... Dzięki.... > > ale jestes fajny > to my dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... 13.04.02, 14:06 Odebrałem.... i bardzo dziękuję!!! ps. tylko chyba zapomnieliście wyszyć mojego nicka na plecach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 14:20 ale sobie kadzicie , gazeto za malo piszesz o pln-wsch czwesci miasta np ostatni artykul o biskupinie dotyczl kupy obornika , jeszce mniej wyrobieni czyt. pomysla sobie ze biskupin to wies , lub ludzie w ramach rozrywki podmiejskiej podrzucaja sobie gnoj ?????- ruszcie sie szklanego domu Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... 14.04.02, 22:24 kadzimy??? Przestań się umartwiać chłopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 19:22 jedyna rzecz ktora mnie martwi to slaba frekwencja na tym watku - nie macie ulubionych ulic , rejonow we wrocku ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... 17.04.02, 00:24 Myślę, że są ważniejsze problemy na świecie niż słaba frekwencja na tym wątku.. więc się nie martw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 20:04 musisz miec ostatnie slowo ..... gratuluje ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 17:26 chcesz wyslac tanki na moja ulice - merci - pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: MOJE REJONY W GAZECIE.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 18:30 trzymasz sie ostatkiem sil hahaha - pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś