Gość: Tirsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 08:19 w czwartek, 25 kwietnia, minie rok, odkąd moje posty pojawiają się na forum :- ))) Jarosz - wygrałeś o pięć dni ;-))) przyjmuję życzenia na dalszą forumodrogę życia i gratulacje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolowski Re: Moja Rocznica ;-))) 20.04.02, 08:38 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > w czwartek, 25 kwietnia, minie rok, odkąd moje posty pojawiają się na forum :- > ))) > Jarosz - wygrałeś o pięć dni ;-))) > > przyjmuję życzenia na dalszą forumodrogę życia i gratulacje ;-))) odwagi ! prezent zostanie dostarczony na czas i w wiadomym ci miejscu :--------------------) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 11:52 z okazji nadchodzacego swieta, Tirsa chodzi usmiechnieta chociaz troche niewyspana(?), pisze posty juz od rana tyrysek osiagniec gratuluje i juz wiecej nie rymuje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroc.gazeta.pl 20.04.02, 17:04 Gazeta.pl gratuluje i zyczy kolejnych rocznic. Wspolnych, oczywiscie :-)) red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 19:00 Gość portalu: red napisał(a): > Gazeta.pl gratuluje i zyczy kolejnych rocznic. Wspolnych, oczywiscie :-)) > red Gazeta, to mogłaby wreszcie mnie i Jarosza koszulkami obdarzyć... same gratulacje ze strony gazety... ech... drzewiej lepiej bywało ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 20.04.02, 19:13 BraaaVo Tirso!! Otwieram szampana z Tej okazji. Koszulka koniecznie!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 19:29 dziękuję :-)) szkoda, że o nasze rocznice musimy się sami upominać, jakby to było miło, gdyby Gazeta nam o tym przypominała ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Moja Rocznica ;-))) IP: 192.168.0.* 20.04.02, 19:40 Tirso-niech Cię dobry duch Wielki Wirtual prowadzi do kolejnych tysięczników Forum wrocławskiego!!! marsha [z którą ostatniej nocy paliłaś (niejedną) fajkę pokoju]! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Moja Rocznica ;-))) 20.04.02, 21:30 Tirso- gratuluję i trzymam kciuki za twą dalszą działalność na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 21:47 Tirso! Dobry Duch Wielki Wirtual niech Cie niesie ku kolejnym sukcesom na Sciezce Forumowej Squaw! Howgh! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 18:45 jeszcze trzy dni :-))) podrzucę się wyzej, to może jeszcze ktoś zauważy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Moja Rocznica ;-))) 22.04.02, 20:01 Gratuluję ! i sie pochwalę że tez jakos teraz minie moja rocznica pisania tu juz rok ale dokładnie nie wiem co to za dzien , napewno bylo to w kwietniu lub w marcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Moja Rocznica ;-))) 22.04.02, 20:32 wow! gratuluję i życzę dalszego forumowania! i tak nieskromnie dodam że 7 maja będzie moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:05 ja tesh gratuluję :) a od kotka jestem o cały 1 dzień lepsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:11 to może jakas gratyfikacja za taki ładny nick? bo w końcu mojego autorstwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Moja Rocznica ;-))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 23:34 co to za romansowanie na moim wątku?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Moja Rocznica ;-))) 25.04.02, 20:12 > to może jakas gratyfikacja za taki ładny nick? bo w końcu mojego autorstwa :P jaką tylko sobie zażyczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa To już dziś :-)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 17:28 a to jest mój 812 post na forum :-) miałam co prawda rocznicę oblewać jutro po premierze, ale o zaproszeniach ani widu ani słychu :-( no cóż, najwyżej będziemy oblewać na trawce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: Moja Rocznica ;-))) 25.04.02, 21:36 nie zapomina sie o takich rocznicach :-)) trwaj ! Zgas moje oczy : ja cie widziec moge, Zamknij mi uszy, a ja cie uslysze, Nawet bez nóg znajde do ciebie droge, I bez ust nawet zaklne cie najciszej. Ramiona odrab mi, ja cie obejme Sercem mym, ktre bedzie mym ramieniem, Serce zatrzymaj, bedzie tetnil mózg, A jesli w mózg mój rzucisz swe plomienie, Ja ciebie na krwi mojej bede niósl. (Rainer Maria Rilke ) bzzz :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś