Gość: Leon IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 21:30 Będzie dobrze! A za tego teksta to Jawie wódki dać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luc Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.hartenberg.wohnheim.uni-mainz.de 18.10.04, 22:46 co za prymitywny artykuł- spostrzezenia moze i trafen, nie wiem bo nie bylem, ale styl na poziomie szkoly podstawowej. Kogo sie zatrudnia w tej wybiorczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kstsqad Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:29 A Panowie Kopeć i Jaworski niech przestana pisac wierutne bzdury!!! Kibice Turowa krzyczeli owszem po meczu, ale "Orbita. Zdobyta!" Widac jaki poziom prezentuja pismaki w GW. Wstyd i hanba - zwolnic ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLuc Luc , to ty sam jestes prymitywny IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 18.10.04, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ciekawe w jakim jezyku mega inteligent IP: *.dialup.mindspring.com 19.10.04, 02:00 Radziu Hyzy rozmawial z Hughesem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOKER Re: Ciekawe w jakim jezyku mega inteligent IP: 217.11.140.* 30.10.04, 21:13 AS FRAJER POKONANY PRZEZ JOKERA !!!! A TY DROGI ASS- ie W ilu językach szprechasz wieśmaku na wygnaniu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turówfan Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:32 Odnośnie tekstu o kibicach mam tylko jedną uwagę, Turów po meczu śpiewał Orbita ZDOBYTA, a nie zabita? no bo niby jak można zabić hale Orbity , i niewiem po co by mieli to robić.Śląsk i Turów dwa bratanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek_Turów_Fan Nie piszcie głupot IP: *.5com.pl 19.10.04, 21:14 Autor tego artykułu chyba ma problem ze słuchem albo zależy jemu na skłuceniu kibiców.Byłem na tym meczu i również skandowałem.A brzmiało to tak: " Orbita zdobyta" wiec nie piszczie głupot.Pozdrawiam Kibiców Śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Nie piszcie głupot 31.10.04, 23:59 Wiesz, dziennikarz w gazecie musi umieć pisać. Słuch nie jest do niczego potrzebny ;) Odpowiedz Link Zgłoś