Dodaj do ulubionych

Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska

IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 21:30
Będzie dobrze!
A za tego teksta to Jawie wódki dać!
Obserwuj wątek
    • Gość: Luc Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.hartenberg.wohnheim.uni-mainz.de 18.10.04, 22:46
      co za prymitywny artykuł- spostrzezenia moze i trafen, nie wiem bo nie bylem,
      ale styl na poziomie szkoly podstawowej. Kogo sie zatrudnia w tej wybiorczej...
    • Gość: kstsqad Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:29
      A Panowie Kopeć i Jaworski niech przestana pisac wierutne bzdury!!!

Kibice Turowa krzyczeli owszem po meczu, ale "Orbita. Zdobyta!" Widac jaki
      poziom prezentuja pismaki w GW. Wstyd i hanba - zwolnic ich!
    • Gość: AntyLuc Luc , to ty sam jestes prymitywny IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 18.10.04, 23:37
      • Gość: as Ciekawe w jakim jezyku mega inteligent IP: *.dialup.mindspring.com 19.10.04, 02:00
        Radziu Hyzy rozmawial z Hughesem???
        • Gość: JOKER Re: Ciekawe w jakim jezyku mega inteligent IP: 217.11.140.* 30.10.04, 21:13
          AS FRAJER POKONANY PRZEZ JOKERA !!!!

A TY DROGI ASS- ie W ilu językach szprechasz wieśmaku na wygnaniu ? :)
    • Gość: turówfan Re: Po koszykarskich derbach Dolnego Śląska IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:32
      Odnośnie tekstu o kibicach mam tylko jedną uwagę, Turów po meczu śpiewał Orbita
      ZDOBYTA, a nie zabita? no bo niby jak można zabić hale Orbity , i niewiem po co
      by mieli to robić.Śląsk i Turów dwa bratanki
    • Gość: Mirek_Turów_Fan Nie piszcie głupot IP: *.5com.pl 19.10.04, 21:14
      Autor tego artykułu chyba ma problem ze słuchem albo zależy jemu na skłuceniu
      kibiców.Byłem na tym meczu i również skandowałem.A brzmiało to tak:
      " Orbita zdobyta" wiec nie piszczie głupot.Pozdrawiam Kibiców Śląska!!!
      • piast9 Re: Nie piszcie głupot 31.10.04, 23:59
        Wiesz, dziennikarz w gazecie musi umieć pisać. Słuch nie jest do niczego
        potrzebny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka