Gość: Babcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 11:27 Gdzie mogę kupić dla wnuczka /Mikołaj/ strój piłkarski reprezentanta Polski. Z nazwiskiem zawodnika. Za każdą podpowiedź serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadek Re: Kochani forumowicze, pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:41 Jest na ul. Kazimierza Wielkiego przy przystanku autobusowym (róg z ulicą św. Mikołaja) sklep dla kibiców piłkarskich, może tam coś znajdziesz dla wnuczka. Ale nie gwarantuje że można tam kupić stroje z nazwiskiem zawodnika choć moga udzielic ci tam informacji na ten temat. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re:Pięknie dziękuję!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 14:37 Na kogo babcia może liczyć? Zawsze na Dziadka. :))) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana zeidler Re:Pięknie dziękuję!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 25.11.04, 14:51 Niestety tego sklepu z ubraniami piłkarskimi przy Kazimierza Wieielkiego już nie ma - na drzwiach jest karteczka, że przeniósł się na Chorwacką 41. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re:Pięknie dziękuję!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 15:01 I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Pięknie dziękuję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:47 Albo Emeryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Klonom też dziękujemy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 17:22 Drogi klonie z neoplusa zapamiętaj, ze klony maja krótkie nożki. Jak zwykle u kaczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Klonom też dziękujemy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 00:16 Przykro mi, Dialogu tu nie ma i jeszcze długo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re:Klonom też dziękujemy. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.04, 00:24 Tak nawiasem mówiąc to ten sklep był przy ul. Białoskórniczej a nie Kazimierza Wielkiego. Tak się nazywa ten fragment trasy WZ :-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re:Bóg zapłać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.04, 17:25 Byłam, kupiłam, życzliwy pa nalepił numerki i nazwisko. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś