Gość: idiota do kwadratu IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 19:28 znowu skasowali, zakładam listę na 2020 rok, wpisujcie się. To, że ktoś kupi czy sprzeda "wouczery" to nie jest kasowane, a moja lista tak, co za forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: lista, lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:17 Może to powinno ci dać do myślenia ,że powinieneś zmienić forum na takie dla czubków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 20:56 dało mi sporo do myślenia, te listy na 2012 i potem idioci zakładający wątki: kto leci 12 maja do Hotelu x z miasta y, sporo tu tego, sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: lista, lista IP: *.049.c72.petrotel.pl 02.01.12, 21:37 co sie dziwisz? ludzie sie chca pochwalic jaki to zaje** hotel wybrali! Mi to jeszcze tylko brakuje ceny jaka zaplacili. Byłoby o wiele ciekawiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:34 to jest żałosne, jeżdżę na wakacje 3-5 razy w roku i nigdy nie wpisuję się na jakieś listy idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
slawomirko Re: lista, lista 02.01.12, 22:05 I właśnie połowa polaków jest tak debilnie zazdrosna jak wy chodź nie ma o co bo wyjazd za granicę to żaden ekskluzywny towar:) Jak wam się nie podoba po prostu nie wchodźcie i się nie wypowiadajcie :) a moderator powinien bardziej zwracać uwagę i banować takich jak wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 22:33 i połowa Polaków nie powinna być zazdrosna, bo wyjazd do Turcji to nic specjalnego, byłem tam 5 razy i nie wpisywałem się na jakieś debilne listy. Moderator powinien te wszystkie listy do kosza wywalać, bo są idiotyczne. Wchodzimy na forum, bo chcemy poczytać, napisać coś innym jeśli wiemy, ale nie możemy się przekopać przez listy i wątki: ja jadę do... Nie po to jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: lista, lista IP: *.dynamic.mm.pl 02.01.12, 23:12 Idioto, bardzo mi przykro że jesteś nie do końca normalny, ja też byłam w Turcji 5 razy i bardzo chętnie poczytam kto gdzie jedzie, zawsze można coś doradzić i pogadać. A ty kolego skoro cię ten temat nie interesuje poprostu go nie czytaj, poczytaj inny np. o pogodzie w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 17:02 ponawiam, kto lecie, z kim, za ile, w co się ubiera, w 2020 wpisujcie się, a ci co nie lecą niech się nie wpisują, ci co lecą w 2012 też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lista, lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 21:01 Idioto do kwadratu- czemu chwalisz się wszystkim że jeździsz pięć razy w roku, nabijasz się z innych a sam jesteś taki sam , albo jeszcze gorszy, bo tego nie pochwalasz?? nie podałeś jeszcze za ile te wyjazdy, bardzo nas to interesuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 21:44 ja się niczym nie chwalę, próbuje tylko uświadomić zakładającym takie wątki, że są one idiotyczne, ale już wiem że to nie jest możliwe. Choroba z forum:Egipt rozłazi się po całym forum, to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lista, lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 18:26 tym co zakładają te wątki, nie wydają się one idiotyczne, a dla tych co wydają się idiotyczne to tu nie zaglądają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 18:42 ja zaglądam i są idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 21:13 jak widać listy to za mało, bo: forum.gazeta.pl/forum/w,660,132291907,132291907,Kto_do_Hotelu_Laluna_zItaka.html a do czerwca, lipca jeszcze długo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: lista, lista IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 21:13 bo: forum.gazeta.pl/forum/w,660,132272972,132272972,Banana_Beach_2012.html idiotów nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś