Dodaj do ulubionych

ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3

IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.11.04, 20:56
Nic się nie stało że przegrałyśmy, w środe napewno wygramy. Siatkarki z
gwrdii są NAJLEPSZE
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: 217.153.136.* 28.11.04, 21:40
      CYT."Nic się nie stało że przegrałyśmy,/../Siatkarki z
      gwrdii są NAJLEPSZE" koniec cyt.-Już od prawie trzech lat niektóre siatkarki
      Gwardii/zapewne młode i utalentowane/starają sie udowadniać poprzez NET ,że są
      najlepsze.Jeszcze raz proszę o zrozumienie,że w sporcie wszystkie swoje
      aspiracje i mniemania potwierdza się na boisku.Stawianie sprawy w teorii może
      świadczyć np. o kompleksach,niedowartościowaniu lub narcyżmie.A tak
      naprawdę ,to gwardia jak dotychczas osiągnęła nadspodziewanie dobre wyniki.Nie
      wyszło tylko w pucharze polski.Ale do osiągnięcia jest jeszcze wiele .Wszystko
      przed zespołem.
      • Gość: wierny kibic Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 01:41
        Bardzo zainteresowała mnie wypowiedz kibica.Moim zdaniem troche
        przesadziłes.Ktore siatkarki wypowiadaja sie na ,,Necie" ze sa najlepsze??
        twoja wypowiedz jednoznacznie daje do zrozumienia o ktore siatkarki chodzi.Poza
        tym skad masz pewnosc ze zacytowane przez ciebie zdanie napisała zawodniczka?
        Nie chciałbym bronic zadnej z nich.Tak dobrze znasz Gwardzistki?? jestem
        ciekawy czy to samo powiedziałbys dziewczynie w cztery oczy.jezeli Tobie sie
        cos nie podoba nie musisz o nich słuchac.ogladac,czytac.A moze Ty masz jakis
        kompleks...?? Dziewczyny sa utalentowane,graja,robia to co lubia..a moze im
        zazdroscisz? Gwardzistki nic sie nie stało.Liga trwa.Podniescie głowy i
        walczcie.My..wierni kibice...nie zaleznie od wygranej czy przegranej ZAWSZE
        BEDZIEMY Z WAMI...!!!
    • Gość: kibicka Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 07:45
      Faktycznie wczorajsza gra nie wyglądała najlepiej :(. Grały tak jak pierwsze
      dwa sety podczas meczu otwarcia sezonu z Bydgoszczą. Trudno było się nie
      denerwować. Miejmy nadzieję, że to wypadek przy pracy, a nie brak mentalności
      zwyciezcy i woli walki z najlepszymi. Najlepszymi na polskich parkietach, bo
      przecież Winiary nie przedstawiają jakiegoś szczególnie wysokiego poziomu.
      Pozdrawiam :)
    • Gość: szatnia Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.04, 07:57
      "Na parkiet wyszły ugotowane" A Niemczyk - TV-3./no comment/ Było, minęło! W
      piątek wyjazd do Mielca. Najważniejsze, uspokoić liczną "podkarpacką publikę" -
      poprostu, trzeba objąć prowadzenie !!!! Liczę na 2 pkt.
    • Gość: kibic_nie_fachowy Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:11
      Ja może nie jestem aż tak wielkim fachowcem jak Wy, ale oglądając mecz
      wczorajszy doszedłem do wniosku, że dziewczyny są zmęczone??????? Dlaczego nie
      wiem. Stwierdzam, że wczoraj grały gdzieś tak na 50% swoich możliwości.
      Stwierdzenie trenera że nie wie dlaczego one przegrały mecz ?? Trener nie wie??
      To kto ma wiedzieć ale Gwardia ma „fachowca trenera”. To niech zrobi im
      jeszcze trening w nocy przed meczem bo czemu ma służyć trening rano w niedzielę
      tego wcale nie wiem, ja kiedyś trenowałem i wiem że w dniu meczu można zrobić
      lekki rozruch ale trening?? A może on chciał aby one przegrały :-)... nie to by
      była teoria spiskowa pewnie się mylę. Ale nic przebolałem wczorajszą porażkę
      teraz mam nadzieję że dziewczyny się otrząsną dobrze wypoczną i będą grały tak
      jak należy ;-)
    • Gość: z Różanki Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.04, 12:09
      Wieść parafialna głosi, że była to planowa przegrana. Dziewczyny robiły
      wszystko by nie dostać się do notesu Niemczyka.
    • Gość: Natalia Bamber Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 12:31
      Ciekawe na jakiej pozycji Niemczyk widzi Natalię Bamber - bo nie na środku
      bloku, sam to powiedział. A swoją drogą, historia lubi się powtarzać. Czy
      pamiętacie jeszcze sytuację Mroczkowskiej? Też ją chciał powołać, ale nie na
      środek. I się nie zgodziła. A szkoda, bo moim zdaniem z tymi warunkami i taką
      motoryką marnuje się na tej pozycji. Chyba Niemczyk miał rację co do niej. Jak
      zwykle, czas pokaże. Pozdrawiam :)
      • Gość: kibicka Natalia Bamber IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 12:33
        Upsss... Przepraszam za pomyłkę. Oczywiście temat wątku miał być "Natalia
        Bamber"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka