Gość: ja IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.11.04, 20:56 Nic się nie stało że przegrałyśmy, w środe napewno wygramy. Siatkarki z gwrdii są NAJLEPSZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: 217.153.136.* 28.11.04, 21:40 CYT."Nic się nie stało że przegrałyśmy,/../Siatkarki z gwrdii są NAJLEPSZE" koniec cyt.-Już od prawie trzech lat niektóre siatkarki Gwardii/zapewne młode i utalentowane/starają sie udowadniać poprzez NET ,że są najlepsze.Jeszcze raz proszę o zrozumienie,że w sporcie wszystkie swoje aspiracje i mniemania potwierdza się na boisku.Stawianie sprawy w teorii może świadczyć np. o kompleksach,niedowartościowaniu lub narcyżmie.A tak naprawdę ,to gwardia jak dotychczas osiągnęła nadspodziewanie dobre wyniki.Nie wyszło tylko w pucharze polski.Ale do osiągnięcia jest jeszcze wiele .Wszystko przed zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 01:41 Bardzo zainteresowała mnie wypowiedz kibica.Moim zdaniem troche przesadziłes.Ktore siatkarki wypowiadaja sie na ,,Necie" ze sa najlepsze?? twoja wypowiedz jednoznacznie daje do zrozumienia o ktore siatkarki chodzi.Poza tym skad masz pewnosc ze zacytowane przez ciebie zdanie napisała zawodniczka? Nie chciałbym bronic zadnej z nich.Tak dobrze znasz Gwardzistki?? jestem ciekawy czy to samo powiedziałbys dziewczynie w cztery oczy.jezeli Tobie sie cos nie podoba nie musisz o nich słuchac.ogladac,czytac.A moze Ty masz jakis kompleks...?? Dziewczyny sa utalentowane,graja,robia to co lubia..a moze im zazdroscisz? Gwardzistki nic sie nie stało.Liga trwa.Podniescie głowy i walczcie.My..wierni kibice...nie zaleznie od wygranej czy przegranej ZAWSZE BEDZIEMY Z WAMI...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 07:45 Faktycznie wczorajsza gra nie wyglądała najlepiej :(. Grały tak jak pierwsze dwa sety podczas meczu otwarcia sezonu z Bydgoszczą. Trudno było się nie denerwować. Miejmy nadzieję, że to wypadek przy pracy, a nie brak mentalności zwyciezcy i woli walki z najlepszymi. Najlepszymi na polskich parkietach, bo przecież Winiary nie przedstawiają jakiegoś szczególnie wysokiego poziomu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatnia Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.04, 07:57 "Na parkiet wyszły ugotowane" A Niemczyk - TV-3./no comment/ Było, minęło! W piątek wyjazd do Mielca. Najważniejsze, uspokoić liczną "podkarpacką publikę" - poprostu, trzeba objąć prowadzenie !!!! Liczę na 2 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_nie_fachowy Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:11 Ja może nie jestem aż tak wielkim fachowcem jak Wy, ale oglądając mecz wczorajszy doszedłem do wniosku, że dziewczyny są zmęczone??????? Dlaczego nie wiem. Stwierdzam, że wczoraj grały gdzieś tak na 50% swoich możliwości. Stwierdzenie trenera że nie wie dlaczego one przegrały mecz ?? Trener nie wie?? To kto ma wiedzieć ale Gwardia ma „fachowca trenera”. To niech zrobi im jeszcze trening w nocy przed meczem bo czemu ma służyć trening rano w niedzielę tego wcale nie wiem, ja kiedyś trenowałem i wiem że w dniu meczu można zrobić lekki rozruch ale trening?? A może on chciał aby one przegrały :-)... nie to by była teoria spiskowa pewnie się mylę. Ale nic przebolałem wczorajszą porażkę teraz mam nadzieję że dziewczyny się otrząsną dobrze wypoczną i będą grały tak jak należy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Różanki Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.04, 12:09 Wieść parafialna głosi, że była to planowa przegrana. Dziewczyny robiły wszystko by nie dostać się do notesu Niemczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Bamber Re: ZEC SV Gwardia - Winiary Kalisz 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 12:31 Ciekawe na jakiej pozycji Niemczyk widzi Natalię Bamber - bo nie na środku bloku, sam to powiedział. A swoją drogą, historia lubi się powtarzać. Czy pamiętacie jeszcze sytuację Mroczkowskiej? Też ją chciał powołać, ale nie na środek. I się nie zgodziła. A szkoda, bo moim zdaniem z tymi warunkami i taką motoryką marnuje się na tej pozycji. Chyba Niemczyk miał rację co do niej. Jak zwykle, czas pokaże. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Natalia Bamber IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.04, 12:33 Upsss... Przepraszam za pomyłkę. Oczywiście temat wątku miał być "Natalia Bamber" Odpowiedz Link Zgłoś