kinga!!! 09.05.02, 09:51 ...nie muszę sie nigdzie spieszyć , mogę wyjść na taras i sie poopalac, pójść do miasta na zakupy ah ah zyc sie chce... Dolce farniente! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicWKS Re: Wspaniały dzień:) IP: 217.97.139.* 09.05.02, 10:16 Ojej jak Ci dobrze. A praca, szkoła? Jak to zrobiłaś że masz tyle wolnego czasu? Bo ja siedzę w pracy i słońce mi w przez szybę w oczy świeci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Wspaniały dzień:) IP: *.tlsa.pl 09.05.02, 14:59 ja też w pracy, okna zasłonięte, ale za to na tarasik można wyjść na papieroska pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Wspaniały dzień:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 15:05 a ja z braku tarasu opalać się nie mam gdzie :( ale i tak jest dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Wspaniały dzień:) 09.05.02, 17:12 Gość portalu: Kociątko napisał(a): > a ja z braku tarasu opalać się nie mam gdzie :( ale i tak jest dobrze :P No to do redakcji biegnij... tam taras mają!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Wspaniały dzień:) 09.05.02, 17:10 wspaniały??? słońce grzeje jak oszalałe, żyć się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Wspaniały dzień:) 09.05.02, 17:59 Wspaniałe popołudnie bo ja już po pracy:))) I aż ożyłem - ide zaraz sie przejść - pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Wspaniały dzień:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 18:19 To fakt, dzień jest cudowny!!! A jeszcze skrzydeł dodaje mi świadomość, że jutro mam wolny dzionek. Żyć nie umierać!!! Teraz biorę przykład z Mastata i idę na spacer:)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś