Dodaj do ulubionych

Pomiędzy Polską a Indiami

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 01:08
Pamiętam zdjęcie Władysława Frasyniuka na tle zakładów elektronicznych Mera -
Elwro przy ulicy Ostrowiskiego. Zdjęcie było podpisane - Ja wam to
załatwiłem! Załoga niestety krótko się cieszyła. Wkrótce po tym zakład upadł.
Być może dziś hindusi pomoga odbudować ruiny Elwro i zatrudnią Polaków jako
załogę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ho,ho Re: Pomiędzy Polską a Indiami IP: *.client.comcast.net 09.12.04, 07:06
      DOBRE!!:)
    • papanek Re: Pomiędzy Polską a Indiami 09.12.04, 07:09
      Chyba oszalałeś, to czego się dotknie Romuś zamienia się w zło to, taki nasz
      Midas, albo w złoto dla jego samego, jak tam Romuś TIR-y jeżdżą ? a motorek ?
      ty "ofiaro" Solidarności o kolegach z zajezdni zapomniałeś! ale oni pamiętają o
      Tobie cieciu!
      • Gość: olek O czym ta gadka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 15:47
        Ten człowiek jest skompromitowany na całej lini. Pokażcie mi robotnika, który
        mu rękę poda.
        • Gość: Robotnik Re: O czym ta gadka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 18:46
          Ja. I to z największą przyjemnością. Ten człowiek nie jest skompromitowany.
          Wręcz przeciwnie! Jeśli ktoś myśli, to wszystko jedno czy jest robotnikiem czy
          nie, pamięta, że najlepszy po 1989 roku był rząd formowany przez dzisiejszych
          ludzi Unii Wolności. Potem było juz tylko coraz gorzej.
          • Gość: Ditran Reka rękę myje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 21:13
            No rozumiem to. Tak samo mówią ludzie o Edwardzie Gierku. Zresztą wolałbym jemu
            podać rękę, szkoda, że nie żyje
            • Gość: franek KOLEGA ROBOTNIK W ELWRO NIE PRACOWAŁ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 21:15
              Może dlatego podałby rękę Frasyniukowi
              • Gość: Robotnik Re: KOLEGA ROBOTNIK W ELWRO NIE PRACOWAŁ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 21:54
                Ale się zdziwisz! Właśnie w Elwro pracowałem! A Gierkowi nie podałbym. Jestem w
                przeciwieństwie do Ditrana rozsądny.
                • Gość: jekdok na PWr jest spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:58
                  U nas na PWr jest mnóstwo czerwonych docentów i nikomu z nas to nie przeszkadza.
    • Gość: Al Re: Pomiędzy Polską a Indiami IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.12.04, 22:06
      A ja pamiętam tego "bezesmana" jak chodził po placu na Grabiszyńskiej dookoła
      autobusu (czytaj MPK) i mówił " daj papierosa" szmondak jeden. Teraz to
      nikogo nie poznaje. Pozdrowionka Al.
      • Gość: Adrzej Dziś Władek to porządny prawicowy obywatel! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.04, 10:46
        Chodzi do kościoła, modli się o naród i dajecie mu spokój. On wszystko robi dla
        dobra ojczyzny i swojej rodziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka